- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.301
hımm, çokmuş yaaaa, boşver bence o zaman, zaten bi sürü masrafın olcaaak :26:
selaaam hoşgeldinn![]()
Öyle yapcam canım bakalım hangi istediğim olacak bu da olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm, çokmuş yaaaa, boşver bence o zaman, zaten bi sürü masrafın olcaaak :26:
selaaam hoşgeldinn![]()
inşallah ama olumluydu babam sinirli değildi en azından bunlar iyi bişey..
annemde dediğin gibi arada yumusatma yapar..,gerçi ben desem baba olsun eminim ondan diye tamam der ama yapamam işte herkesin içine sinsin istiyorum ailemiz sonuçta üzülmesinler![]()
zaten annem köprü Allah razı olsun konuşurkende biraz önnce hep olumlu yaklaştı babamda güveniyor tabi onun fikirlerine..
yok canım olur mu ben kimim ki onun işini küçümseyip ayrılıyım sanki benim işim çok mu iyi yine o benden yüksek maaş alıyor..
Öyle yapcam canım bakalım hangi istediğim olacak bu da olmadı![]()
pastan güzel olacak benceee, kurabiyeleri olacaaaaak![]()
Kurabiyelerden şüphem yok arkadaşıma güveniyorum çok şükür canım ama pasta da emin değilim kaç gündür netten bakmadığım site kalmadı 500 tl altında pasta yok :26:
çok iyi anlıyorum seni tabiki güzellikle olsun kimsenin kalbi kırılmadan yapılsın herşey.. inşallah bi an önce sorunsuz bi şekilde halledersin canım, ki bence öyle olcak baban sadece alışma aşamasında![]()
O zaman sorun canım hiç üzme kendini boşuna herşey yoluna girecek ben inanıyorum![]()
kuzum netten bakmayla pasta işi olmaaaaaz
çıkacaksın, pastaneleri dolaşacaksın bir bir, soracaksın, örnekleri göreceksin, fiyat karşılaştırması yapacaksınn![]()
inşallah canım herşey yeni hiç beklemiyordu çünkü o yüzden zaman geçmesi lazım..
ben kendim için değilde benimki için üzülüyorum soruyor neler oldu diye diyemiyorum ki iş sorun oldu benim ağrıma gitmişken o nasıl üzülür..
Yok canım deme öyle bir şey kırma boş yere :26: Biraz düşünecekmiş ee kız babası kolay değil de işi şakaya vur canım o sırada durumlar düzelir hem :26:
inşallah canım herşey yeni hiç beklemiyordu çünkü o yüzden zaman geçmesi lazım..
ben kendim için değilde benimki için üzülüyorum soruyor neler oldu diye diyemiyorum ki iş sorun oldu benim ağrıma gitmişken o nasıl üzülür..
Haklısın canım ama nettekiler ayrı bir güzel sankiNeyse şu hafta geçsin yavaştan çıkar bakarım artık
![]()
oda üstüme geliyor öyle bunaldım kii anlatamamzaten zor aradayım öyle aceleci ki
yoruldum laf anlatmaktan onada..
ona iş meselesini çok yansıtma, alışması lazım bu fikre, benim hala küçük kızı olduğumu düşünüyo falan de
evet ama, gereksiz bi masraf.. pasta sonuçta tatlım yaaa, 5 dk sonra herkesin midesine inecek, bence görüntüden ziyade lezzetine odaklanmesela be de bi kere gebzedeki en iyi ve pahalı pastaneden denemek için şeker hamurlu pasta aldım bi tane şu küçük tek kişiliklerden, görüntüsü nasıl güzel nasıl sevimli, lakin o kadar şekerliydi ki yiyemedim çöpe gitti pasta
yani, insanların yerken yüz buruşturması ya da yiyememesi seni daha çok üzer
![]()
ona iş meselesini çok yansıtma, alışması lazım bu fikre, benim hala küçük kızı olduğumu düşünüyo falan de![]()
Onu da hoş gör canım artık resmiyet olsun istiyor :) sen dediğim gibi işi söyleme kız babası falan de o kadar nazımız olsun de o sırada baban yumuşar ben eminim =)
evet canım herkes kendine göre haklı..
ama iş hep bende bitiyor arada kalan ben oluyorum şimdi herşey daha zor olacak artık babam biliyor ne dışarı çıkabilirm ne başka bişey..
off herşey sarpasardı sanki![]()
Onu da hoş gör canım artık resmiyet olsun istiyor :) sen dediğim gibi işi söyleme kız babası falan de o kadar nazımız olsun de o sırada baban yumuşar ben eminim =)
Aslında bir sitede okudum şeker hamurundan olduğu için daha çok görünüme önem veriliyor tad o kadar güzel olmuyormuş.. En iyisi normal pasta yaptırmak dediğin gibi görüp beğendikten sonra yerken geri gelmesini de hiç istemem :26:
Hahah ay çok şekermiş canım yaÇok tatlı görünüyor
![]()
evet işte fazlaca şekerdi, o yüzden çöpe gitti![]()
Yok canım böylesi daha iyi oldu inan.. Şimdi senden çıktı baban düşünecek ama tabi öncesinde senin biraz geçtikten sonra babanla konuşman lazım.. Tanışmak istiyor onu tanımanızı istiyor de..