Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

herşeyde bi hayır vardır ne diyelim yaşanacakmış ama kesinlikle pişman değilim..
artık ondan bişey gizlemiyorum içim rahat..:31:
dediğin gibi hele bi zaman geçsin yine konuşuruz o zman yine kenetlenmezsem anlatırım:50:

Kenetlenme canım.. Sen güçlü dur baban da böylelikle etkilenir emin olabilirsin :27:

onu ertelemedim çünkü neredeyse iki ay atıyor doktoruma söyleyeceğim çok işlem yapma diye geçen sefer kendi sormuştu isteme söz bu yakınlardaysa çok işlem yapmayayım diye o zaman daha var yap demiştim şimdi yapma diyeceğim :27::27:

hımmm, sevindimm bunaa :21:

ayyyyy, 9 gün kaldı istemeneeee :30: :52: :32:

hımmm, sevindimm bunaa :21:

ayyyyy, 9 gün kaldı istemeneeee :30: :52: :32:

ama onun öncesinde sevgilime kırgınlığımı üzüntümü belirttim bilsinler ailemde bozuldu dedim.. SAklayınca kaybeden ben oluyorum bilsinler ki ona göre davransınlar :47:
Aynen canım ve ben hala ikram olarak ne hazırlasam bilmiyorum sadece sarma ve kurabiye netleşti kafamda:26:

ama onun öncesinde sevgilime kırgınlığımı üzüntümü belirttim bilsinler ailemde bozuldu dedim.. SAklayınca kaybeden ben oluyorum bilsinler ki ona göre davransınlar :47:
Aynen canım ve ben hala ikram olarak ne hazırlasam bilmiyorum sadece sarma ve kurabiye netleşti kafamda:26:

dur sana resim ve tariflerle geliyorummm :32:

selen'in babası her bişeyi öğrendiii :52::52::52::52:

ben bıraktığın gibiyim :50:

lilimizin isteme tarihi netleşti, 10 mayıs :32:

senden ne habeeeer :23: burhan nasıl burhaaan :23:

super havadisler bunlaarrr :16::16: tabi selen in babasının olumlu tepki verdigini düşünerek dedim bunu :26: bide senin durum da netleşeydi iyiydi ya off :31:

ben iyiyim ama çok yotgunummm :ssz: burhan da iyi sanırım, hep salı akşamları nöbetçi oluyor görüşemiyoruz :47: ama bolca whatsap konuşamalrımız var :1: hatta bu sabah çiçekler göndermiş, çiçeklerini koydum şuraya uyanınca alırsın demiş :27: madem salıları nöbetçi bende haftaya pazartesiden gidecegim :23:

Back
X