Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Geçen sefer ki gibi olmayacak demi
:27:
:

yookk aslaaaaa :20::20: bu sefer kesin kararlıyım asla caymam :20::20:

ama ama ama gel sen beni azad et benimki hiç sevmez kiloyu sırf onu düşündüğümden yani:35:
bluzunu da merak ettim yani bu kadar seni kararlı kıldığına göre güzel bişey olmalı:52:

hee sevgilin sevmiyor yanii :31: ben bunu bi düşüneyim :35:

aslında çok bi özelliği yok bluzun :53: lacivert, üstünde beyaz ufak puanları var, önü kısa arkası uzun bi bluz :53: ama annem bana olacagını düşünerek almış olmayınca üzüldü, bende o yuzden inat ettim, içine sıgacagım annemi üzmeyecegim diye :51:

evet, 3 ayda ikna olurlar inşallaaaah :31:

biliyor canımm :26:

ne diyor peki :26:

Gittim canım bir kere tanışmaya iki kere de bayram da 3 kere gittim işte toplam :1::1:

şu nasılllll? (50 lira)

Benim annem hem çiçekler kadar güzel, hem de çiçekleri çok sever derseniz Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları sizlerle. Bir kovanın içinde sevimli bir yapay çiçek saksısı, diğerinde 3 adet çiçek şeklinde leziz çikolata, diğerinde ise sabunlardan yapılmış 4 adet gül bulunmaktadır.
Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları 22x7x7 cm boyutlarında olup metaldir, sipariş verdiğinizde tül ile sarılarak gönderilecektir.

$cicek_sever_anneye_yesil_hediye_kovalari_427902.webp $47997.webp $47998.webp

şu nasılllll? (50 lira)

Benim annem hem çiçekler kadar güzel, hem de çiçekleri çok sever derseniz Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları sizlerle. Bir kovanın içinde sevimli bir yapay çiçek saksısı, diğerinde 3 adet çiçek şeklinde leziz çikolata, diğerinde ise sabunlardan yapılmış 4 adet gül bulunmaktadır.
Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları 22x7x7 cm boyutlarında olup metaldir, sipariş verdiğinizde tül ile sarılarak gönderilecektir.

Eki Görüntüle 1098849 Eki Görüntüle 1098850 Eki Görüntüle 1098851

Böyle şeyleri nereden buluyorsun canım çok merak ediyorum:53: Çok hoşuma gitti bu aslında ama çiçek yapay olmasaydı keşke ben sürekli bakıp büyütsünler istiyorum:26:

Böyle şeyleri nereden buluyorsun canım çok merak ediyorum:53: Çok hoşuma gitti bu aslında ama çiçek yapay olmasaydı keşke ben sürekli bakıp büyütsünler istiyorum:26:

bulurumm beeeeen :1:

bak o zaman bu tarz bişeyi kendiniz ıluşturabilirsiniz iştee :34:

aslında azıcık daha zaman olsaydıı, anneme yönlendirirdim sizii, ahşap boyama tepsiler falan yapıyor çok güzel kendisi :16:

ben mesela bi arkadaşıma falan hediye götüreceksem herhangi bi sebep için, hemen anneme kafamdaki konsepte göre bi tepsi falan boyatıyorumm :16:

bulurumm beeeeen :1:

bak o zaman bu tarz bişeyi kendiniz ıluşturabilirsiniz iştee :34:

aslında azıcık daha zaman olsaydıı, anneme yönlendirirdim sizii, ahşap boyama tepsiler falan yapıyor çok güzel kendisi :16:

ben mesela bi arkadaşıma falan hediye götüreceksem herhangi bi sebep için, hemen anneme kafamdaki konsepte göre bi tepsi falan boyatıyorumm :16:

Keşke ilk aklıma geldiğinden beri söyleyeseydim de daha çok var başınızı şişirmeyeyeim diye ses etmedim:26:
$Difenbahya.webp bu nasıl:27: bitki sever benim annem çiçekli sevmiyor :26:

ee kuzum sen de o saksıdaki çiçeği değiştirrisin gerçek çiçek koyarsın :34:

hiçbişey demiyor kuzumm :16: o kadar olgun ve ılımlı yaklaşıyor ki :31: çok normal aşkım bunları yaşayacağımızı biliyorduk zaten, biricik ve tek kızlarısın, tabi öle hemen tamam diyemeyecekler diyoo :16:

:nazar::nazar: şanslısın o zaman canım, beraber aşacaksınız tüm zorluklaır inşallah :69:

:nazar::nazar: şanslısın o zaman canım, beraber aşacaksınız tüm zorluklaır inşallah :69:

eveeeeeet :16: :nazar: sevdiceğim açısından çok şanslıyım, geçen yazdan beri bir kez olsun kötü bişey demed, bir offf bile çekmedi yani.. onlar bana ne derse desin, ben onları hep sevicem sayıcam aşkım, hiç şüphen omasın diyo :16:

Menekşe var ki canım hiçte sevmem çiçek aslında ben:52: O zaman obje alayım mı canım dekor amaçlı evet dersen örnek alayım hemen :27:

evet demiyim o zamna :37:

obje riskli geldi kuzum yaa, yani eger evini dekorasyonunu biliyotsan olur da hiç bilmiyorsan sıkıntılı olmaz mı :26:

eveeeeeet :16: :nazar: sevdiceğim açısından çok şanslıyım, geçen yazdan beri bir kez olsun kötü bişey demed, bir offf bile çekmedi yani.. onlar bana ne derse desin, ben onları hep sevicem sayıcam aşkım, hiç şüphen omasın diyo :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

hiç değişmesin inşallah bu düşünceleri :16:

bana çok zor geliyor ya bi başkasının ailesine anne baba demek :53: ben nişanlıyken bile dememiştim :27:

Back
X