Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yine doğru tahmin ettin beni :27:

ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş :27:

neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:

1 kez tanıştıkk görüştük sadecee :26: ben de telefonu falan da yok zaten :52:

yine doğru tahmin ettin beni :27:

ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş :27:

neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:

O çok zor iş canım aynı dert bende de var ne yazık ki bana ellemesin ama ben aldığı havaya bile karışayım:27::27::35:

O çok zor iş canım aynı dert bende de var ne yazık ki bana ellemesin ama ben aldığı havaya bile karışayım:27::27::35:

yani aldıgı hava onun olsun tabi dee, bi yere ne zaman gitti kimle gitti ne zaman döndü nasıl döndü ne giydi vs gibi önemsiz ayrıntıları bilmek isteyebiliyorum bazen :33:

özhan arar mı onu da bilmiyorummm :27::27::27: askerde yaaa :27: benden başka kimseyi aramıyoo :27:

yazık kızz anneler gününde bekler annesi aramasını, söyle de 2 dk lık da olsa arasın :31:

yani aldıgı hava onun olsun tabi dee, bi yere ne zaman gitti kimle gitti ne zaman döndü nasıl döndü ne giydi vs gibi önemsiz ayrıntıları bilmek isteyebiliyorum bazen :33:

yazık kızz anneler gününde bekler annesi aramasını, söyle de 2 dk lık da olsa arasın :31:

ben diyorum araaa diye zaten amaaa yok aramıyo beyeefendiii :31:
bi tek erkek kardeşini arıyor, çünkü o da askerde :ssz:

ben diyorum araaa diye zaten amaaa yok aramıyo beyeefendiii :31:
bi tek erkek kardeşini arıyor, çünkü o da askerde :ssz:

HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelim :31: erkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık :31:

HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelim :31: erkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık :31:

bilmmiyorum vallaaaa :31:

yani hiç aramıyo değil, arıyo ama haftada 1 falan :31: yeter o kadar diyo :26:

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

erkek çocugu bizim gibi degil canım, hem o kadar annesine düşkün olmasın, ileride evlenince de her gun gitmek zorunda kalırsınız sonra :37:

evet canım olmasınnn :27: değil de zaten şükür :52:

evlensek de her gün gidemeyiz kii, 1 saatlik mesafe olacak aramızdaa :27:

ancak haftasonları :31:

teyzem bizim yıldönümü fiyaskonusunu görünce ogluna zorla hediye aldırttı yıldönümleri için :27: iyiki de aldırmış, kız buna mzel hediye yaptırmış bizim salak eli boş gidecekti yoksa :27:

Ya o teyzeler bizim kv neden olmuyor yada şöyle diyeyim bizim teyzeler böyle davranıyorda kvler neden böyle değil konu biz olduğumuz için mi acaba:52::52:

Back
X