- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.461
Aranızda Karadenizli kızçeler var mı? :26:![]()
benim sevgilim karadenizli olur mu

yekta61 var bu topikte o karadenizliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda Karadenizli kızçeler var mı? :26:![]()
Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn
geç yatmama rağmen erken kalktımmm, hayreeeet![]()
Günaydınn, ben yatsamda yatmasam da erken kalkmak zorundayım maalesef..![]()
neden kiii :24
Gününüz aydın olsun hatunlarrr![]()
Herkes erkenci bugün bakıyorummGünaydınnnnnnnnnnn
![]()
aşk olsun benim günaydınımı alıntılamamışsın yine de sana da günaydın![]()
Ay canım kusura bakma inan farkında değilim alıntıladım sanıyorum:26:
benim sevgilim karadenizli olur mu
yekta61 var bu topikte o karadenizliydi![]()
Oluur, olurr..
Karadenizliler de düğün takılarından paraları erkek tarafının alması gibi bişey varmışta dün bir düğüne gittik, biz kız tarafıydık onlar Boşnak, çocuk Kastamonulu, kızın annesi duyunca sinir olmuş, Sinop ve Kastamonu da böyleymiş, benim sevgilimde Sinop' lu iyi mi?
Babam direkt bana döndü, seninkiler de böyle mi yapacak yoksa dedi de, aslı astarı var mı diye bir sorayım dedim canım..![]()
Kızlarrrrr bu topiğe veda ediyorum :) düğün tarihimiz 16 ağustosa koyuldu darısı basınıza :)
Kızlarrrrr bu topiğe veda ediyorum :) düğün tarihimiz 16 ağustosa koyuldu darısı basınıza :)
nasılsın canım dün hiç nete giremedim o kadar yoğun bi gündü ki
gündüz akrabamızın nikahına gittik, akşama da ablamla eniştem geldi destek ekibibaya babamla konuştular, haftaya tanışmaya gelecek sanırım babam ikna oldu gibi
![]()
İyiyim canım bende uğraşıyorum işte sen nasılsın:)
Ay canım çok sevindim gelişmeler çok iyi sadece sevgilin mi gelecek şimdilik tanışmaya![]()
evet canım şimdilik sadece o gelecek..
sonra duruma göre ailesini de çağıracağız..
ama annem diyorki ailecek tanışmaya gelmeden önce bi annesi de gelsin diyor, onlarda da usul öyleymiş..
bakalım artık zman ne gösterecek:18::18:
Aynen canım bizim de öyle oldu önce o geldi sonra ben gittim :) Daha sonra da anneleri tanıştırdık bize geldiler en iyi böyle ben önce bayanların tanışmasını daha doğru buluyorum daha iyi sonuçlar çıkıyor
Şimdiden stres yapmışsın sen![]()
yok canım stres yapmıyorum aksine üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam..
yani daha geçen haftaya kadar babama nasıl söyleyeceğim diye buraya yazıyordum şimdi de tanışma olayları oluyor mutluyum yani
inş her şey yolunda gider![]()
Allah daim etsin canımArtık sende arayışlara gir elbise ayakkabı çok zor şeyler kolay durduğuna bakma
![]()
aminnn canım hepimizin inş
doğru diyorsun ya şimdi biz kaç kıyafet alıcaz yok annesi gelecek, yok ailecek tanışma sonra söz nişan derken biz bütün parayı elbiselere sıvayacz heralde![]()
Benim öyle oluyor canım valla şimdi diktirmek istiyorum mesela söz için ona gidecek e bunun ayakkabısı var Allahtan sözde yüzük bilezik takılacak da takı derdi olmayacak![]()
hmm evet sen diktirmek istiyotdun o biraz fazla tutabilir ama olsun istediğin olacak sonuçta hayatta bi kere olan şeyler
ayakkabıda o kadar çoğa kaçma bence nalbantoğlunun biliyorsundur alt geçitte çok ucuz her çeşit ayakkabı,benim çoğu topuklu babetlerim falan ordandır![]()
Benim de oradandır canım çok güzel ayakkabılar var uygun fiyata en olmadı ayakkabıcılar çarşınıa gidiyorum orada mutlaka var :) Aslında hazır almak istiyorum ama gezmediğim yer kalmadı bulamadım gönlüme göre yarın tekrar çıkacağım yine bulamazsam mecbur diktireceğim.. İnternette çok güzel modeller var ama ben alamıyorum illa denemem lazım :26: