Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bence de anlamıştır canım, bundan sonra bakalım nasıl olacak :26:

Hayırlısı canım herşeyin hayırlısı.. İzninle ben yatayım artık yarın tel randevum var sabah 8de kalkmalıyım başıma neler gelecek Allah bilir :26: Yarın bol bol konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar:16:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

:18::18::18::18::18::18::18::18:

Hayırlısı canım herşeyin hayırlısı.. İzninle ben yatayım artık yarın tel randevum var sabah 8de kalkmalıyım başıma neler gelecek Allah bilir :26: Yarın bol bol konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar:16:

yarın için şimdiden kolaylıklar dilerim canım :18: iyi geceler :16::16:

Günaydınn şekerleeeerrrrr
ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn... :16: senin de netleşiyor yanii herşey :16: çok sevindimmmm :16:

süpperrr bunnlaar :16::16:

yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn :24:

Çok sağol tatlımmmmm hayırlısıyla inşaAllah olucak gibii:16:Darısı sizede belki sen benden önce bile gidebilrsin şekerimm :34:
Ayy evet bende çok beğendim pofuduk baanada nerden aldığını söylermisinnnn:16:

Bilemiyorum canım? Anlayış lazım, senin en özel gününde senin fikirlerine, seçimlerine önem vermiyor mu?
Bende erkek arkadaşımın kartıyla alışverişi yapmıştım, işte benim o belli edememe huyum burda da var.
Alışveriş yapıcam gururuma dokunuyo..:27:
O da bana bak ne paraya ne de başka bişeye takıl, içine sineni al nasıl olur, kaç para olursa olsun demişti.
Konuş, bu benim en özel günüm, bir kere yaşanacak bişey, bu günler için olan elbiseler de dizlerde, kolsuz oluyor genelde.
Ben en güzel günüm, hayatımda bir kere yaşayabileceğim bir günde içime sineni alamayacak mıyım de?
Olmaz mı?:26:

olur canım olur konu açıldığında aynen dediğin gibi açıklayacağım..anlamazsa da kendi bilir:19:
daha biz tanışma aşamasında olduğumuz için elbiselere gelmedik gerçi zamanla bakalım neler olacak :31:

bana kim geçmişi özetleyecekk :27::27:

hoşgeldin canımm :16::16:
dün gece uğramışsın topiğe ama ben uyuyordum o vakitlerde :8:
okudum geçmişi az çok hayırlısı diyelim haftaya gittiğinde bence bu görüşememenizi telafi edecektir :34:

Bende işteyim işte tatlım çalışıyorum iyim ben çok şükür .Sen neden iyi değilsin tatlımm?

işten memnun değilim canım ya tamam çok yoğun olmuyor rahat ama saatleri çok fazla akşam 8 de çıkıyorum düşün..sigorta yapmamak için ısrar ediyor..
cumarteside çalışıyorum kendime hiç vaktim olmuyor ki bi sürü işim birikti hiç birine yetişemiyorum :14::14:

Son düzenleme:
Günaydınn şekerleeeerrrrr

Çok sağol tatlımmmmm hayırlısıyla inşaAllah olucak gibii:16:Darısı sizede belki sen benden önce bile gidebilrsin şekerimm :34:
Ayy evet bende çok beğendim pofuduk baanada nerden aldığını söylermisinnnn:16:

günaydınnnn :3:

seninle aynı olabilir biziim :31: ben de ağustosta isteme-söz olsun diye düşünüyorum çünküüü :31:

olur canım olur konu açıldığında aynen dediğin gibi açıklayacağım..anlamazsa da kendi bilir:19:
daha biz tanışma aşamasında olduğumuz için elbiselere gelmedik gerçi zamanla bakalım neler olacak :31:

hoşgeldin canımm :16::16:
dün gece uğramışsın topiğe ama ben uyuyordum o vakitlerde :8:
okudum geçmişi az çok hayırlısı diyelim haftaya gittiğinde bence bu görüşememenizi telafi edecektir :34:

Aynen taviz verme, gerekirse duygu sömürüsü yap canım ama öyle ya, kendini aşık olduğun elbisenin içinde prenses gibi mi hissetmek istersin, yoksa hiç aklında olmayan, beğenmediğin birşeyi giyip sıradan hissetmeyi mi? İnşallah gönlüne göre bulursun tatlım..:16:

işten memnun değilim canım ya tamam çok yoğun olmuyor rahat ama saatleri çok fazla akşam 8 de çıkıyorum düşün..sigorta yapmamak için ısrar ediyor..
cumarteside çalışıyorum kendime hiç vaktim olmuyor ki bi sürü işim birikti hiç birine yetişemiyorum :14::14:

Anladım kuzumm tabi zor o şekilde mutsuz olduğun yerdede çalışamazsın rahat herşey batar.BÖyle avukat yanlarında felan iş baksan doktor yanıda olabilr sekreter gibi o tarz yerler hem sigorta yapıyor hemde daha rahat çalışma şartları

günaydınnnn :3:

seninle aynı olabilir biziim :31: ben de ağustosta isteme-söz olsun diye düşünüyorum çünküüü :31:

İnşaAllah cnm yaaa şu istemeyi bi atlatsaakkkk bizimkiler birde farklı şehir ve arada baya mesafe var istanbul - trabzonn:31:

Anladım kuzumm tabi zor o şekilde mutsuz olduğun yerdede çalışamazsın rahat herşey batar.BÖyle avukat yanlarında felan iş baksan doktor yanıda olabilr sekreter gibi o tarz yerler hem sigorta yapıyor hemde daha rahat çalışma şartları

aynen canım ben zaten uzun süreli düşünmüyorum burayı kpss bi geçsin sonra iş bakıcam duruma göre..inşallah devlete atanırım da bi an önce sıkıntılarım kalmaz yoruldum valla :19:

Aynen taviz verme, gerekirse duygu sömürüsü yap canım ama öyle ya, kendini aşık olduğun elbisenin içinde prenses gibi mi hissetmek istersin, yoksa hiç aklında olmayan, beğenmediğin birşeyi giyip sıradan hissetmeyi mi? İnşallah gönlüne göre bulursun tatlım..:16:

inşallah canm sağolasın :34:
o öyle ketumki hiç bi sömürü işlemez ona ama deneyeceğim :51:

aynen canım ben zaten uzun süreli düşünmüyorum burayı kpss bi geçsin sonra iş bakıcam duruma göre..inşallah devlete atanırım da bi an önce sıkıntılarım kalmaz yoruldum valla :19:

inşallah canm sağolasın :34:
o öyle ketumki hiç bi sömürü işlemez ona ama deneyeceğim :51:

İnşaAllah cnm Rabbim yardımcınız olsun bende geçtim o yollardannn

Back
X