Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kuzum internet alışverişi için selen le gizem herşeyi söylemiş zaten. bende bişey anlatayım da için iyice rahat etsin :16:

kardeşim markafoni de greyder indirime girmişti, ordan bi bot aldı, yarı fiyatından da uyguna :34: 3 ay boyunca ki kışın en yogun aylarında giydi. mart gibi açılmaya başladı botun kenarları, kardeşim markafoniyi aradı, gönderin bakalım demişler. gönderdi, 1 hafta sonra parayı geri iade ettiler :34: hiç aklında şüphe kalmasın yani. maRkafoni trendyol gibi siteler köklü siteler :34: müşteri memnuniyeti çok önemlidir onları için, asla madur etmezler :34:

Ben kendimden sorunluyum canım sanırım :53: Denemeden alamıyorum ama hep iyi yorumlar var sanırım denemeden bir şey kaybetmem zaten basit şeyleri alacağım önce :16:

Ben kendimden sorunluyum canım sanırım :53: Denemeden alamıyorum ama hep iyi yorumlar var sanırım denemeden bir şey kaybetmem zaten basit şeyleri alacağım önce :16:

mankenin ölçüleri yazacagı için az çok tahmin edersin zaten :34: ben genelde spor ayakkabıları alıyorum mesela oradan, çok uyguna geliyor fiyatı :34: hem baktın olmadı kargoyla geri gönderirverirsin sebebini bile sormuyorlar sana :34:

mankenin ölçüleri yazacagı için az çok tahmin edersin zaten :34: ben genelde spor ayakkabıları alıyorum mesela oradan, çok uyguna geliyor fiyatı :34: hem baktın olmadı kargoyla geri gönderirverirsin sebebini bile sormuyorlar sana :34:

Tamam canım bende alayım çok güzel şeyler var zaten bayıldım:16:

Back
X