- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.261
benimkinin kahvesini benim içtiğimi söylemişmiydim:78:
söylemeseymişimde olurmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşallah kalırsa gönderirim![]()
ben akşamüstü bankamatikten paramı yatırdım yarında erkenden üniversiteye gidip kayıt yaptırıcam inş sorun çıkmaz sıra da beklemem
çarşamba son canım bliyosundur hem son gün riske atma yarın halletmeye çalış.
valla ben dibindeyim hele benim hakkımı gönder demiyorum bile![]()
ben akşamüstü bankamatikten paramı yatırdım yarında erkenden üniversiteye gidip kayıt yaptırıcam inş sorun çıkmaz sıra da beklemem
çarşamba son canım bliyosundur hem son gün riske atma yarın halletmeye çalış.
Tamam canım inşallah kalırsa gönderirim![]()
söylemeseymişimde olurmuş![]()
ben yaptım ki 1 saat önce![]()
nasıl sen içtin kızsen mi istedin yoksa çocugu anasından babasından
![]()
benim ösym sayfamda sorun var hala okuyor gözüküyorum onu düzelttirmem lazım yoksa ne güzel bende netten başvuru yapacaktım kolayca![]()
içemiyodu gıdım gıdım alıyodu kahveden bende aldım elinden kafaya diktim kahveyi![]()
ben cuma son sanıyordum bugun akşam üzeri öğrendim çarşamba oldugunu, böylece kalakaldım
ösym nin sitesinden kredi kartıyla parayı ödedim, ama malesef burada başvuramıyorum ben, daha doğrusu buradaki başvuru merkezinin nerde oldugunu hiç bilmiyorum, ankarada kendi okulumdan başvuracagım mecbur :26: o da salı günü olacak sanırım ama toplantıdan izin alabilirsem tabi
off yaa her işim sıkışık oluyor benim![]()
Aminnnn canımm teşekkür ederim hepimize inşallahh
Ay canım çok koydum aslında ailelerin yanında hiç belli etmedi eve gidince mesaj attı bununa acısı çıkar diye![]()
Ne istiyorsun hemen söyle![]()
keşke cuma olsaydı benimde sıkıştı bu sefer neyse vardır bir hayır..yarın halledrim inş..
liseler yapıyor ya kayıt yok mu yakın bi okul yaptırıver yarın hemen..
benimde diploma notum yazmıyor ama o sorun olmuyormuş, mezunsan mezun olduğunun yazması yeterliymişayn gün hem bilgiyi düzeltip hemde başvurunu yapabilirsin canm, aynı yerde yapılıyor diye biliyorum ben, transkriptinin olması yeterliymiş yanında
![]()
liseler mi yapıyorüniversitelerde başvuru merkezi yok mu orada yaptırmıyor muyuz
eğer liseyse bizim evin bıraz yukarısında var lise orada yaptırabilriim :26:
üniversitelerde de var da onlar merkez ösym büroları..
ama belli liseler var onlarda ösym merkezi diye geçiyor orda yapılıyor..
geçen sene bizim yakındaki lisede yaptırdım kayıt ohh ne güzel beklmeden olmuştu, hatta cumartesi de kayıt vardı liselerde..
acımadm ki sinir oldum bi içemedin dedim minicik kahveyi
bıraksaydın da içseydi kız, ne acıdın adama![]()
evet not önemli değilmiş benim o da gözükmüyor gerçi
transkrip yok da geçiçi mezuniyet belgemle gidicem çok da sıra oluyormuş ondan korkuyorum![]()
acımadm ki sinir oldum bi içemedin dedim minicik kahveyio yüzden diktim kafaya
![]()
benm şifrem yokmuş ama onu da almam lazımmış, o da liselerden oluyor mu :26: off vazgeçecem en sonunda o olacak haa![]()
evlendikten sonra yanlışlıkla bi tuzlu kahve yap da içir kız, al intikamını
![]()
acımadm ki sinir oldum bi içemedin dedim minicik kahveyio yüzden diktim kafaya
yarın gidersen bi nebze az olur salı çarşamba felaket olurmezuniyet belgende yazıyodur zaten mezun olduğun tarih o bakımdan sıkıntı olmaz
![]()