Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben akşamüstü bankamatikten paramı yatırdım yarında erkenden üniversiteye gidip kayıt yaptırıcam inş sorun çıkmaz sıra da beklemem:31::31:
çarşamba son canım bliyosundur hem son gün riske atma yarın halletmeye çalış.

ben cuma son sanıyordum bugun akşam üzeri öğrendim çarşamba oldugunu, böylece kalakaldım :53::53:

ösym nin sitesinden kredi kartıyla parayı ödedim, ama malesef burada başvuramıyorum ben, daha doğrusu buradaki başvuru merkezinin nerde oldugunu hiç bilmiyorum, ankarada kendi okulumdan başvuracagım mecbur :26: o da salı günü olacak sanırım ama toplantıdan izin alabilirsem tabi :53:

off yaa her işim sıkışık oluyor benim :47:

Tamam canım inşallah kalırsa gönderirim :52:

yüzsüzlükle kaptım kurabiyeyi :27::27:

söylemeseymişimde olurmuş :52:

nasıl sen içtin kız :27: sen mi istedin yoksa çocugu anasından babasından :27::27:

benim ösym sayfamda sorun var hala okuyor gözüküyorum onu düzelttirmem lazım yoksa ne güzel bende netten başvuru yapacaktım kolayca :14:

benimde diploma notum yazmıyor ama o sorun olmuyormuş, mezunsan mezun olduğunun yazması yeterliymiş:31: ayn gün hem bilgiyi düzeltip hemde başvurunu yapabilirsin canm, aynı yerde yapılıyor diye biliyorum ben, transkriptinin olması yeterliymiş yanında :31:

ben cuma son sanıyordum bugun akşam üzeri öğrendim çarşamba oldugunu, böylece kalakaldım :53::53:

ösym nin sitesinden kredi kartıyla parayı ödedim, ama malesef burada başvuramıyorum ben, daha doğrusu buradaki başvuru merkezinin nerde oldugunu hiç bilmiyorum, ankarada kendi okulumdan başvuracagım mecbur :26: o da salı günü olacak sanırım ama toplantıdan izin alabilirsem tabi :53:

off yaa her işim sıkışık oluyor benim :47:

keşke cuma olsaydı benimde sıkıştı bu sefer neyse vardır bir hayır..yarın halledrim inş..
liseler yapıyor ya kayıt yok mu yakın bi okul yaptırıver yarın hemen..

Aminnnn canımm teşekkür ederim hepimize inşallahh:16::16:

Ay canım çok koydum aslında ailelerin yanında hiç belli etmedi eve gidince mesaj attı bununa acısı çıkar diye :52:

he heee :27::27: yandın deseneee :27::27:

benimki artık bu bizim belirsizliklerden dolayı o kadar yoruldu ki, ne zaman sorsam "aşkım seni alayım yeter ki, değil tuzlu kahve, zehirlisini bile içerim" diyoo :9:

önceden yapma, içemem bak falan diyodu :27:

Ne istiyorsun hemen söyle:27:

ben de istiyorum kurabiyedeeeeen :52:

keşke cuma olsaydı benimde sıkıştı bu sefer neyse vardır bir hayır..yarın halledrim inş..
liseler yapıyor ya kayıt yok mu yakın bi okul yaptırıver yarın hemen..

liseler mi yapıyor :53::53: üniversitelerde başvuru merkezi yok mu orada yaptırmıyor muyuz :53::53: eğer liseyse bizim evin bıraz yukarısında var lise orada yaptırabilriim :26:

benimde diploma notum yazmıyor ama o sorun olmuyormuş, mezunsan mezun olduğunun yazması yeterliymiş:31: ayn gün hem bilgiyi düzeltip hemde başvurunu yapabilirsin canm, aynı yerde yapılıyor diye biliyorum ben, transkriptinin olması yeterliymiş yanında :31:

evet not önemli değilmiş benim o da gözükmüyor gerçi:47:
transkrip yok da geçiçi mezuniyet belgemle gidicem çok da sıra oluyormuş ondan korkuyorum:53:

liseler mi yapıyor :53::53: üniversitelerde başvuru merkezi yok mu orada yaptırmıyor muyuz :53::53: eğer liseyse bizim evin bıraz yukarısında var lise orada yaptırabilriim :26:

üniversitelerde de var da onlar merkez ösym büroları..
ama belli liseler var onlarda ösym merkezi diye geçiyor orda yapılıyor..
geçen sene bizim yakındaki lisede yaptırdım kayıt ohh ne güzel beklmeden olmuştu, hatta cumartesi de kayıt vardı liselerde..

üniversitelerde de var da onlar merkez ösym büroları..
ama belli liseler var onlarda ösym merkezi diye geçiyor orda yapılıyor..
geçen sene bizim yakındaki lisede yaptırdım kayıt ohh ne güzel beklmeden olmuştu, hatta cumartesi de kayıt vardı liselerde..

benm şifrem yokmuş ama onu da almam lazımmış, o da liselerden oluyor mu :26: off vazgeçecem en sonunda o olacak haa :47:

:52::52::52::52:

bıraksaydın da içseydi kız, ne acıdın adama :47:
acımadm ki sinir oldum bi içemedin dedim minicik kahveyi:1: o yüzden diktim kafaya :52:
evet not önemli değilmiş benim o da gözükmüyor gerçi:47:
transkrip yok da geçiçi mezuniyet belgemle gidicem çok da sıra oluyormuş ondan korkuyorum:53:

yarın gidersen bi nebze az olur salı çarşamba felaket olur :31: mezuniyet belgende yazıyodur zaten mezun olduğun tarih o bakımdan sıkıntı olmaz:31:

acımadm ki sinir oldum bi içemedin dedim minicik kahveyi:1: o yüzden diktim kafaya :52:

yarın gidersen bi nebze az olur salı çarşamba felaket olur :31: mezuniyet belgende yazıyodur zaten mezun olduğun tarih o bakımdan sıkıntı olmaz:31:

evet canım yarın gidicem çok erkenden..en azından ilk sıraları kapayım bide işe yetişmem lzım yoksa beklerim sorun değil:31:

Back
X