Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bende ya sevgilim sakallı o kadar tatlı ki yiyesim geliyor o halini :27:

benim için de kesmiyor düğünümüzde de öyle olacak moda zaten artık :33:

ben hep öyle kalacak sanıyodum :1: o zamanlar çalışmıyomuş tabi benim gördüğümde yeni mezun olmuş sakal falan yerindeydi bende çok yakıştırıyorum sakalı ona :16: söze gelirken kesmesem ayıp olur mu dedi olmaz olmaz dedim :1: anneme çaktırmadan sorcam yine de, babam öyle pek hoşlanmaz özensiz gelmiş diyebilir :1: bilmiyor ki bende öyle istiyorum :1:

ben hep öyle kalacak sanıyodum :1: o zamanlar çalışmıyomuş tabi benim gördüğümde yeni mezun olmuş sakal falan yerindeydi bende çok yakıştırıyorum sakalı ona :16: söze gelirken kesmesem ayıp olur mu dedi olmaz olmaz dedim :1: anneme çaktırmadan sorcam yine de, babam öyle pek hoşlanmaz özensiz gelmiş diyebilir :1: bilmiyor ki bende öyle istiyorum :1:

Ben de sevgilime kirli sakalı cok cok yakistiriyorum
Sakalini kesmesin diye serbest meslek yapmasini istiyorum hatta :52:
Yalniz aklima sozde nisanda dugunde kesmesi gerekebilecegi hic gelmemisti :31:
Kesmeseler olmaz mi :31:

sözde kessin de nişanda sakal olsun hem baban da alışır o zamana..

bende şahsen öyle yaptırıcam babam da hoşlanmaz benim..benimkide daha tanışmaya gelmedi gelince kesmesem mi dedi yok dedim o riski göze alamayız..:9: daha ilk görüş olacak adam bide kovasın kapıdan :27:

:52: yanı fikirdeyiz inanmıyorum beni gibi düşünen biri daha :27: bende resmiyet gerektiren bi işe girmesin isterim yani sırf bu yüzden :27:

aslında artık çoğu kkişi kesmiyor canım yeni trend dğün resimlerine bakıyorum hep kirli sakallı damatlar :53:

eskidenmiş demekki o ayıplama falan..:ssz:

bende kesmesini hiç istemiyorum canım o da kesmek istemiyor, abim kınada kesmedi diye babam ona bile söylendi biraz o yüzden çekiniyorum :26: özen göstermeden gelmiş gibi oldu insan bi traş olur falan dedi ki kendileri öyle istemişti abim ve eşi :26: o da çevreyi düşündü işte sonuçta hep yaşını almış insanlar onlar yakışmasına çok bakmıyolar özensiz olarak görüyorlar :26:

:52: yanı fikirdeyiz inanmıyorum beni gibi düşünen biri daha :27: bende resmiyet gerektiren bi işe girmesin isterim yani sırf bu yüzden :27:

aslında artık çoğu kkişi kesmiyor canım yeni trend dğün resimlerine bakıyorum hep kirli sakallı damatlar :53:

eskidenmiş demekki o ayıplama falan..:ssz:

Ay dur bn de bir bakayim yeni nesil dugun fotolarina :52:
Kirli sakal iyidir :9::9::9:

bende kesmesini hiç istemiyorum canım o da kesmek istemiyor, abim kınada kesmedi diye babam ona bile söylendi biraz o yüzden çekiniyorum :26: özen göstermeden gelmiş gibi oldu insan bi traş olur falan dedi ki kendileri öyle istemişti abim ve eşi :26: o da çevreyi düşündü işte sonuçta hep yaşını almış insanlar onlar yakışmasına çok bakmıyolar özensiz olarak görüyorlar :26:

Evet canim oyle dusunur insanlar yaa
Benim kuzenim evlendi yakinda simdi dikkat ettim de
O da kesmisti sakali nisanda da dugunde de :31:

sözde kessin de nişanda sakal olsun hem baban da alışır o zamana..

bende şahsen öyle yaptırıcam babam da hoşlanmaz benim..benimkide daha tanışmaya gelmedi gelince kesmesem mi dedi yok dedim o riski göze alamayız..:9: daha ilk görüş olacak adam bide kovasın kapıdan :27:

sakal uğruna hiç riske girmeyin o zaman :27: ben anneme söylemeyi düşünüyorum önce olmaz derse o da traşını olup gelecek, ama annem biraz daha anlayışlıdır bu konularda sizin gününüz istediği gibi gelsin diyebilir :1:

sakal uğruna hiç riske girmeyin o zaman :27: ben anneme söylemeyi düşünüyorum önce olmaz derse o da traşını olup gelecek, ama annem biraz daha anlayışlıdır bu konularda sizin gününüz istediği gibi gelsin diyebilir :1:

aslında ne alakası var ki özenle temizlikle işte eskilerden gelen kafa yapısı..biz kendimiz isteklerimizi yapamıyoruz ki insanlar ne der ne düşünür diyoruz:50:

Ay dur bn de bir bakayim yeni nesil dugun fotolarina :52:
Kirli sakal iyidir :9::9::9:

bak bak prof resimlerde hep öyle artık modaya uymak lazım düğünde dimi ama :32:

aslında ne alakası var ki özenle temizlikle işte eskilerden gelen kafa yapısı..biz kendimiz isteklerimizi yapamıyoruz ki insanlar ne der ne düşünür diyoruz:50:

bide o düğün fotoğrafları ömür boyu kalacak :1: o yüzden keşke kimse karışmasa da kesmese sakallarını :19:

Ben bi de kafayi sakal meselesine takarim ne guzel :52:
Sevgilim sakalsi cok babay face oluyor ben sevmiyorum baby face tipi :31:

bide o düğün fotoğrafları ömür boyu kalacak :1: o yüzden keşke kimse karışmasa da kesmese sakallarını :19:

canım karıştırmayın sizde ha baban tabi ne düşündüğü önemli ama ikna edilir :27:

ama çevrenin ne dediğini valla umrumda olmaz bizim günümüz istediğimiz gibi oluruz :52:

bende öyle düşünüyorum yakışanı yapması özen göstermesi demek asıl, hep başkası ne der kafasıyla yaşıyoruz işte sözde bizim hayatımız bizim günümüz bizim isteklerimiz :50: ama sakal bile bırakamıyor :1:

o zaman diğer begendiklerinden alırsın canım :26: kaç para ki alyans :26:

Benim beğendiğim 900 tl canım :31:

inşallah yarın halledersiniz gönlünce bişey beğenirsin canım:16:
peki ne kadar ortalama fiyatlar bende para biriktiriyorum da şimdiden :17:

İnşallah canımm inşallahh:16: 500 tlden başlıyor ortalama canım 350 400 e de var ama inceler pek beğenmedim:26:

canım tarih kesinleşti demek hadi hayırlı olsun :31: benden önce olacak sözün yine eksikleri tamamlarız sayende :52: ama yüzük konusu istediğin gibi olmamış sanırım :26: olmadı ilerde değiştirirsiniz canım daha bunun nişanı var düğünü var :16:

:Aslında beğendiğim modeller var ama bir tanesini çok istiyordum olsun kısmet :31::31: Bn yine eksikleri yaşarım size söylerim tabi yaaa:52:

Back
X