- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.461
Slm kızlar..
Günler geçmiyor yahuu..
neler yaptın canım hazırlıklar nasıl gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar..
Günler geçmiyor yahuu..
tşk ederim kızlar, beni düşünüp endişelenmişsiniz..
arkadaşımı çağırdım gece acile giderken, sağolsın geldi hemen, tansiyonum falan çok fena düşmüş, halsizliğim ve çarpıntım ondan olmuş..
serum taktılar, biraz müşade altında tuttular, sabaha doğru eve geldik işte
neler yaptın canım hazırlıklar nasıl gidiyor![]()
Canım tepsim ve yüzük yükseltilerim hazır, elbiselik kumaşımı almıştım zaten dikiliyor işte yavaş yavaş, ayakkabılar hazır, hediye işini de halletim. Çalışma masamızı yeniliyoruz babam eve yeni koltuk takımı yapıyor, avizeler değişecek, tüller ve halılar da değişebilir.
İsteme gününde giymek için kalem etek aldım kendime krem rengi, bebek mavisi bluz bir de stiletto ayakkabı bluzla aynı renkte. Hediyeleri koymak için englısh home' den sepet alacağım bunun gibi.
Eki Görüntüle 1112302
Buna benzer bir tepsi almıştım kahveleri dağıtırken şık olsun diye.
Eki Görüntüle 1112303
Tepsiye uygun fincan alacağım bir de. İşte yaptığım ve yapacaklarım..:111:
Kızlarrbugün çarşıya gidiyoruz alyans ve bilezik almaya ama ben hastalandım inanılmaz ağrım var dua edin bana bu ağrıyla birşeyde beğenemem ki
![]()
ayy ceren bende hasta oldum sancıdan ölüyorum
ama sen takmamaya çalış bugün güzel bi gün senin için inş istediğini bulursun![]()
3 gündür gelmeye çalıştı bugün gelceği tuttu canımİnşallah canım bilezikte sorun yaşamam çok model var ama alyanslarda sıkıntı olacak biliyorum :26::26:
olmaz olmaz canım öyle düşünme pozitif git
bide siz alyanları nişanda değiştirecek misiniz canm![]()
ayy süpermiş hazırlıkların özendim valla bende senden kopya çekicem o günler gelsin
etek gömlek konuşmuştuk ya seninle demekki buldun mavi renk brova
peki hediyelik olarak ne dağıtacaksın ben sabun düşünüyorum da nasıl olur sence :26:
Kızlarrbugün çarşıya gidiyoruz alyans ve bilezik almaya ama ben hastalandım inanılmaz ağrım var dua edin bana bu ağrıyla birşeyde beğenemem ki
![]()
Sorma canım ya, zar zor buldum bi tane modeli beğenmesem de eh işte diyerek aldım.
Şimdi de bir kaç yerde daha şıklarını buldum hep böyle oluyor..
Hediyelik bende sabun düşünmüştüm bence güzel olur sonra kuzenim arkadaşında görmüş o bunlar güzel deyince senimi kırıcam diyerek minik magnet yastıklardan yaptırdım canım..![]()
Cerencim kas gevşetici falan içseydin ya da ilaç isim vermem doğru olur mu bilmediğimden yazamıyorum? Ben içmeden mümkün değil 5 gün geçmez, evden çıkamam. Bu arada umarım malum konudan bahsediyoruzdur.
İnşallah herşey gönlünce olur senin istediğin yüzükler nasıldı canım?
Smuwilacım aldınmı yüzüklerini modeli varsa koysana bakalım bizdeeeee![]()
Dolarex var canım ben onu kullanıyorum aslında az önce içtim o iyi geliyor benim ilk gün çok ağrım oluyor bugünü atlatayım sorun yok :26: Malum konu canım evet
Amin canım inşallah çok sağolBenim beyaz altın rose karışımıydı zarif tek sıra ince taş vardı ama fiyatı yüksek sevgilim alamam diyor
![]()
Sevgilim olacak öküz pozitif düşünmemi engelliyor canım şimdi bile mesaj attı o alyans olmaz diye.. SAnmıyorum canım pek..
Canım benim ya üzülme, inşallah alabilirsiniz indirim falan yaparlar..:26:
900 tl demiştin demi tanesi için sanki çok canım be
o da belki masraf olmasın istiyordun eğer nişanda tekrar değiştireceksiniz diye![]()
900 tl demiştin demi tanesi için sanki çok canım be
o da belki masraf olmasın istiyordun eğer nişanda tekrar değiştireceksiniz diye![]()
Sorma canım ya, zar zor buldum bi tane modeli beğenmesem de eh işte diyerek aldım.
Şimdi de bir kaç yerde daha şıklarını buldum hep böyle oluyor..
Hediyelik bende sabun düşünmüştüm bence güzel olur sonra kuzenim arkadaşında görmüş o bunlar güzel deyince senimi kırıcam diyerek minik magnet yastıklardan yaptırdım canım..![]()
600e kadar düştüler yine çok diyor onu ne yapayım kızlar![]()