Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aynen canım birazdan annemi arayacağım zaten bu konu için..en azından ben işteyken babama açsın mevzuyu yine..

eğer annem çare olmazda eniştemi ablamı devreye sokarız yine:31:

yani boşuna bekliyoruz sebep de yok sevgilimin sabrı taşmak üzere onun ailesi de onu sıkıştırıyormuş çünkü..

artık huzursuzluk istemiyorum ya benimde bişeylerim olsun isityorum ama hep yerimizde sayıyoruz:50:

özetde şöyle şekerim; ceren sonunda çok istediği alyansı aldıı, topikçe çok sevindik :32: annelerle dün çarşıya çıkmışlardı bilezikde almışlar oda içine sinmiş şükür :21:
nurdan biliyosun ankarada hala inşallah bomba haberlerle yarın akşam döner :27:

smuwila da kıskanç eltisinden dertlli ben bile burdan sinir oldum :47: ayrıca herşeyini de hazır etmiş gibi söz nişana hazır bu aralar :16:

güzel haberlere çooooook sevindimmmm :16::16::16:

Günaydın canım:16:

Yüzük tepsisi erkek tarafına vermek üzere kutu yaptıracağım pastanın da siparişini vereceğim bugün sonra rahatım:1:

hmm güzel telaşlar yine :9: inş çok mebla tutmaz..nasıl bi kutu yaptıracaksın içine söz mendili koyacaktınız dimi :52:

aynen canım birazdan annemi arayacağım zaten bu konu için..en azından ben işteyken babama açsın mevzuyu yine..

eğer annem çare olmazda eniştemi ablamı devreye sokarız yine:31:

yani boşuna bekliyoruz sebep de yok sevgilimin sabrı taşmak üzere onun ailesi de onu sıkıştırıyormuş çünkü..

artık huzursuzluk istemiyorum ya benimde bişeylerim olsun isityorum ama hep yerimizde sayıyoruz:50:

özetde şöyle şekerim; ceren sonunda çok istediği alyansı aldıı, topikçe çok sevindik :32: annelerle dün çarşıya çıkmışlardı bilezikde almışlar oda içine sinmiş şükür :21:
nurdan biliyosun ankarada hala inşallah bomba haberlerle yarın akşam döner :27:

smuwila da kıskanç eltisinden dertlli ben bile burdan sinir oldum :47: ayrıca herşeyini de hazır etmiş gibi söz nişana hazır bu aralar :16:

Süper bir özet olmuş, ellerin dert görmesin.. :52::46::46::46::46:

Son düzenleme:
Çok sağol canım darısı sizin başınıza inşallah:16:

Birkaç kuyumcu gezdik kv tam benim zevkime göre beğeniyor herşeyi birkaç tane beğendik kimsenin içine sinmedi ama sevgilimde hadi senin beğendiğin yere gidelim dedi gittik ölçüler alındı ona göre tartıldı fiyat arttı tabi haliyle içimden de Ceren unut kızım sen bu yüzükleri diyorum:1: Ama herkes çok beğendi annem kv görümcem hepsi bayıldı sevgilim anneme size uygun mu fiyatı dedi annem de uygun kızım için alırım dedi sevgilim bize de uygun alalım o halde dedi:27: Dışarı çıktık bi sigara içeyim diyor aldı beni bir gülme sus gülme 550 vermem diyordum 700 verdim diyor çok eğlenceli geçti hiç sorun çıkmadı çok şükür bileziktede öyle:31:

işte aileler söz konusu olunca, alamam denmiyorrr :9::9::9:

ohhh iyi olmuş vallaaa, çok sevindiiim :27:

hmm güzel telaşlar yine :9: inş çok mebla tutmaz..nasıl bi kutu yaptıracaksın içine söz mendili koyacaktınız dimi :52:

Evet canım söz mendili çorap birde kadeh oluyormuş sanırım bende tam bilmiyorum ki o yüzden görüntüye ve fiyata önem vereceğim şık bir şey olsun istiyorum :27::27:

İnşallah canım, şuan Haziranın ortası gibi görünüyor ama bakalım, hayırlısı.. :31:

Hadi inşallah canım ay çok az kalmış ki o zaman :16::16:

işte aileler söz konusu olunca, alamam denmiyorrr :9::9::9:

ohhh iyi olmuş vallaaa, çok sevindiiim :27:

Hahaha aynen öyle canım aynennn bilezik için bile vermeye hazırdı ama ben kıyamadım dua etsin yine bana :1::1::1: Yalnız kuyumcular fena gaza getiriyor :47:

Evet canım söz mendili çorap birde kadeh oluyormuş sanırım bende tam bilmiyorum ki o yüzden görüntüye ve fiyata önem vereceğim şık bir şey olsun istiyorum :27::27:

Hadi inşallah canım ay çok az kalmış ki o zaman :16::16:

Hahaha aynen öyle canım aynennn bilezik için bile vermeye hazırdı ama ben kıyamadım dua etsin yine bana :1::1::1: Yalnız kuyumcular fena gaza getiriyor :47:

Ay bana niye öyle gelmiyor ya, 1,5 senedir beklediğimizden, sürekli birşeyler çıktığından dolayıdır belki.. :31:

Ay bana niye öyle gelmiyor ya, 1,5 senedir beklediğimizden, sürekli birşeyler çıktığından dolayıdır belki.. :31:

Öyledir canım benim de öyleydi ocaktan beri erteleniyordu ama bak 3 4 gün kaldı senin de 1 ay kalmış o da telaşlardan nasıl geçecek anlamayacaksın :1:

Süper bir özet olmuş, ellerin dert görmesin.. :52::46::46::46::46:

:42::42::42::42:

evet canım kadeh oluyormuş neden bilemedim :26:
nette görsellerde görmüştüm bide güzel süsleniyor kurdelalarla, boncuklarla uğraş dur artk :27:

nette görsellerde görmüştüm bide güzel süsleniyor kurdelalarla, boncuklarla uğraş dur artk :27:

O kadehi ben hala çözemedim canım neden orada anlamıyorum :52: Valla yapsınlar ben hazır alıp geleceğim hiç anlamam süslemelerden falan :52:

canım kadeh tepsilerde oluyor, sebebi de şu :)

hani tülle falan bağlıyosun yaa, ortada yüksek bişi olsun ki, bağlanınca güzel gösterişli dursun :1: kadehin başka hiç bi işlevi yok yani, sadece tülün tepede bağlanabilmesini sağlamak :9:

hani tülle falan bağlıyosun yaa, ortada yüksek bişi olsun ki, bağlanınca güzel gösterişli dursun :1: kadehin başka hiç bi işlevi yok yani, sadece tülün tepede bağlanabilmesini sağlamak :9:

Hahaha ay tahmin etmiştim ama konduramamıştım canım o kadar basit değildir nedeni demiştim ama öylemiymiş yani :1::1:

ben hala anlamadım :27::27:

Hahaha ay tahmin etmiştim ama konduramamıştım canım o kadar basit değildir nedeni demiştim ama öylemiymiş yani :1::1:

ceren bu arada sen tepsi değil de kutu tarzı düşünüyosun ya bak, onun için de bi süsleme örneği buldumm sanaaa :16:

$img_0868_1238276638.webp

Back
X