- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.561
Ben geldim herkes nerde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn...senin de netleşiyor yanii herşey
çok sevindimmmm
süpperrr bunnlaar
yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn![]()
Eminönünde parti şeyleri satılan bi sokak var mısır çarşısının arka tarafında kalıyo ordan aldıımnişanımız oldu her şey çok güzeldi döndüler bile tekrar trabzona
yazamadım size hiç evde değildim
![]()
hoşgeldin canımmmm![]()
eeee o zaman yaz hadiiii![]()
Hoş buldummNasılsın canım iyileştin mi toparladın mı biraz :26:
Perşembe istemeye geldiler heyecandan elim ayağıma dolaştıtabiiki tuzlu kahvesini yaptım hiç bişey demeden içti hepsini
![]()
cuma günü alışverişe çıktık alışverişimizi hallettik. öldük ama gezmekten
cumartesi de nişanlıma takım elbise baktık o gün de öyle gezdik, pazar günü nişanımız oldu çok eğlendik çok oynadım hehehe
hiç oturmadım neredeyse
![]()
Ben geldim herkes nerde![]()
hoşgeldin canım naptın bugün bakalım![]()
iyiyim canım, daha iyiyimmm
nazar değmesinnnn![]()
Dediklerimi aldım canım kutu istiyordum ya tepsinin içinde kutu vardı onlara bayıldım öyle aldım bende dayanamadım![]()
gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam
seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:
Canım zor buldum :26: O kadar kötü modeller var ki görünce şoke olacaksınHele o yüzük tepsileri süsleyelim derken nasıl batırmışlar anlatamam
Ben bu aldığıma bayıldım ilk girdim biraz pahalı bir yer ama çok güzel şeyler vardı
İstersen fotosunu atabilirim eve gelince çekmiştim
![]()
İnşallah canımmPembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan
Eki Görüntüle 1114385
vuhuuu ba-yıl-dıımmmm ceren nerden buldun bunuu
tan istediğim gibi![]()
Teşekkür ederim canımÇarşıdan aldım alacağın zaman söyle bana adını falan yazarım bir tek bunu aldığım yerde beğendim bende zaten
![]()
İnşallah canımmPembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan
Eki Görüntüle 1114385