Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn... :16: senin de netleşiyor yanii herşey :16: çok sevindimmmm :16:

süpperrr bunnlaar :16::16:

yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn :24:

Eminönünde parti şeyleri satılan bi sokak var mısır çarşısının arka tarafında kalıyo ordan aldıım :1: nişanımız oldu her şey çok güzeldi döndüler bile tekrar trabzona :50: yazamadım size hiç evde değildim :50:

eeee o zaman yaz hadiiii :46::46::46::46::46:

Perşembe istemeye geldiler heyecandan elim ayağıma dolaştı :1: tabiiki tuzlu kahvesini yaptım hiç bişey demeden içti hepsini:16: :16: cuma günü alışverişe çıktık alışverişimizi hallettik. öldük ama gezmekten :1: cumartesi de nişanlıma takım elbise baktık o gün de öyle gezdik, pazar günü nişanımız oldu çok eğlendik çok oynadım hehehe:21::21: hiç oturmadım neredeyse :52::52:

Hoş buldumm :16: Nasılsın canım iyileştin mi toparladın mı biraz :26:

iyiyim canım, daha iyiyimmm :54:

Perşembe istemeye geldiler heyecandan elim ayağıma dolaştı :1: tabiiki tuzlu kahvesini yaptım hiç bişey demeden içti hepsini:16: :16: cuma günü alışverişe çıktık alışverişimizi hallettik. öldük ama gezmekten :1: cumartesi de nişanlıma takım elbise baktık o gün de öyle gezdik, pazar günü nişanımız oldu çok eğlendik çok oynadım hehehe:21::21: hiç oturmadım neredeyse :52::52:

nazar değmesinnnn :nazar::nazar::nazar::16:

Dediklerimi aldım canım kutu istiyordum ya tepsinin içinde kutu vardı onlara bayıldım öyle aldım bende dayanamadım :16::16:

gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam :27:

seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:

gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam :27:

seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:

Canım zor buldum :26: O kadar kötü modeller var ki görünce şoke olacaksın :53: Hele o yüzük tepsileri süsleyelim derken nasıl batırmışlar anlatamam :53: Ben bu aldığıma bayıldım ilk girdim biraz pahalı bir yer ama çok güzel şeyler vardı :1: İstersen fotosunu atabilirim eve gelince çekmiştim:1:

Canım zor buldum :26: O kadar kötü modeller var ki görünce şoke olacaksın :53: Hele o yüzük tepsileri süsleyelim derken nasıl batırmışlar anlatamam :53: Ben bu aldığıma bayıldım ilk girdim biraz pahalı bir yer ama çok güzel şeyler vardı :1: İstersen fotosunu atabilirim eve gelince çekmiştim:1:

evet çok isterim merak ettim :46:

bende ya hiç sevmem şaşalı şeyleri kroca geliyor bana :52: inş bende alışverişe çıkınca tabi o günleri görebilirsem kolayca bulurum

evet çok isterim merak ettim :46:

bende ya hiç sevmem şaşalı şeyleri kroca geliyor bana :52: inş bende alışverişe çıkınca tabi o günleri görebilirsem kolayca bulurum

İnşallah canımm:16: Pembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan :1::1:

$Söz tepsim.webp

Back
X