Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Eheh guvenirim yaa sonucta ordaki cocuklar birbirinin sevgilisine goz koymayacak tipler sevgilim de dahil
Ama mecburen kizi minili dekolteli gordugu icin sinieim bozuluyo
Tatil yerinde filan olsa herkes cibil cibil oldugu icin dert etmiyorum da
4 erkek icinde minili bi kiz olunca yine de kiskanacagim tutuyor :9:

Siz burhanla bulusmayacaksini galiba
Hayirlisi boyleymis demek :31:

evde klima varsa klimayı aç, kız üşüsün, böylece bişeyler giysin üstüne başına nasıl fikir :27:

biz görüşmeyecegiz gülüm, aynen hayırlısı böyleymiş diyorum bende :31:

evde klima varsa klimayı aç, kız üşüsün, böylece bişeyler giysin üstüne başına nasıl fikir :27:

biz görüşmeyecegiz gülüm, aynen hayırlısı böyleymiş diyorum bende :31:

Burhan biraz tuhaf davranmis ya bak benim sevgilim tuhafbi adam neler cekiyorum
Sen hic bulasma tuhaf adama :27:

Ya inanir misin salon balkonuyla mutfak balkonunu actim soguk olsun diye :27::27:

Burhan biraz tuhaf davranmis ya bak benim sevgilim tuhafbi adam neler cekiyorum
Sen hic bulasma tuhaf adama :27:

Ya inanir misin salon balkonuyla mutfak balkonunu actim soguk olsun diye :27::27:

valla bende bulaşmamayı düşünüyorum canım, kendi keyfi bilir, ben bi tane eserekliden kurtulmuşum ancak ikincisiyle hiç işim olmaz :20:

biz kızlardan korkulur yaa :27: su dökseydin üzerine, o zaman üstünün değiştiri adamların eşofmanlarından falan giyerdi :27:

valla bende bulaşmamayı düşünüyorum canım, kendi keyfi bilir, ben bi tane eserekliden kurtulmuşum ancak ikincisiyle hiç işim olmaz :20:

biz kızlardan korkulur yaa :27: su dökseydin üzerine, o zaman üstünün değiştiri adamların eşofmanlarından falan giyerdi :27:

Ahah bak bu da aklimda olsun bidahakine uzerine kola filan dokerim :27:
Sizin istihare ruyalari da yalan oldu :27:

bu kadar kesin olmaaa, bak face'yi falan kapatmış dedin, belki çok büyük bi sorunu vardırr :26: sonuçta sadece seni değil, diğerlerini de kaale almamış şu an... yani direk kişisel olarak senle alakalı olmayan bi durum olabilir

Son düzenleme:
bu kadar kesin olmaaa, bak face'yi falan kapatmış dedin, belki çok büyük bi sorunu vardırr :26: sonuçta sadece seni değil, diğerlerini de kaale almamış şu an... yani direk kişisel olarak senle alakalı olmayan bi durum olabilir

yaa bi sıkıntısı oldugunu düşünüyorum zaten ama öyle bile olsa bunu anlatması gerekirdi bence gizemcim :26: dese ki bi problemim var bu ara pek musait degilim diye anlardım da salı günü bana mavi boncuk dagıtıp bugune böyle olması :26: ne bileyim yaa :44:

Belki de tesadüf olmuştur istihare çok da doğru/inanılır bir şey değildir canım ya
Ne bileyim :)

ya istihareyi ilk defa denedim, dini bişey sonuçta inanırım da ben bir hata yaptım herhalde diyorum :34:

öyle söylemeee :20::20::20: peygamberimizin tavsiye ettiği birşey bu :20::20::20:

senin olayda, senin abarttığını düşünüyorumm, o yüzden pek yorum yapmadımm :34:

Hmm peygamberimizin tavsiyesi mii peki madem cok bi bilgim yok acikcasi bu konusa
Hangi olay kiskanclik mi kep-cubbe giymeme olayi mi :27:
Olsun sen yine de abartma filan da de hem sinirlerim dizginlenmis olur canim

yaa bi sıkıntısı oldugunu düşünüyorum zaten ama öyle bile olsa bunu anlatması gerekirdi bence gizemcim :26: dese ki bi problemim var bu ara pek musait degilim diye anlardım da salı günü bana mavi boncuk dagıtıp bugune böyle olması :26: ne bileyim yaa :44:

ya istihareyi ilk defa denedim, dini bişey sonuçta inanırım da ben bir hata yaptım herhalde diyorum :34:

Kafamizi karistirdi bu istihare ha :44:
Simdi de yani ileride olacak demek ki bir seyler diyorum
Aman hayirlisi olsun da :26:

Son düzenleme:

belki aniden, kimseye anlatamayacağı bi sorun çıkmıştır canım, yani diğer arkadaşlarına yazsa da sana yazmasa o zaman kıllanırdım ama, öyle olmamış :26:

Hmm peygamberimizin tavsiyesi mii peki madem cok bi bilgim yok acikcasi bu konusa
Hangi olay kiskanclik mi kep-cubbe giymeme olayi mi :27:
Olsun sen yine de abartma filan da de hem sinirlerim dizginlenmis olur canim

kep-cübbe konusunda haklısınn, hadi törene katılmak istemiyordu, başvuruyu da bilerek ya da bilmeyerek kaçırdı, ama senin küçücük bi ricana bu kadar ters tepki vermemesi gerekli... yani nolur sanki 10 dk kafasına kep takıp senle foto çekinse, dünyanın sonu mu gelir :22:

kıskançlık konusunda abartıyosunnn :20::20:

Kafamizi karistirdi bu istihare ha :44:
Simdi de yani ileride olacak demek ki bir seyler diyorum
Aman hayirlisi olsun da :26:

valla olsa da olmasa da hayırlısı olacaktır canım eminim ben :26: ama şuan için görünen eger böyle olacaksa ben olsun istemiyorum, o yuzden geri çekiyorum kendimi tamamen :34:

belki aniden, kimseye anlatamayacağı bi sorun çıkmıştır canım, yani diğer arkadaşlarına yazsa da sana yazmasa o zaman kıllanırdım ama, öyle olmamış :26:

kep-cübbe konusunda haklısınn, hadi törene katılmak istemiyordu, başvuruyu da bilerek ya da bilmeyerek kaçırdı, ama senin küçücük bi ricana bu kadar ters tepki vermemesi gerekli... yani nolur sanki 10 dk kafasına kep takıp senle foto çekinse, dünyanın sonu mu gelir :22:

kıskançlık konusunda abartıyosunnn :20::20:

Evet defalarca dedim beni kırmamak için beş dakka cübbeyi giysen ucunda ölüm mü vardı dedim ama nafile. :ssz:
Sevgilime kızgın oldugum için kıskançlığa yönleniyorum galiba :54:
Kızı kıskandim heralde
Güzel de baya maşallah :9:

kuzum face ini geçen pazartesi falan kapattı sanırım, yani biz konuşmadan önce. salı günü benmle gayet güzel konuştu, salı gecesi arkadaşımla beraberdi o zaman da bişey demedi bu arada mı bişey oldu :44: valla hiç bilemiyorum da düşünmek de istemiyırum açıkçası :26: ben daha kafamı dinlemeden bu işe giriştim, şimdi biraz kafa dinlemek, olayları akışına bırakmak istiyorum :26:

kuzum face ini geçen pazartesi falan kapattı sanırım, yani biz konuşmadan önce. salı günü benmle gayet güzel konuştu, salı gecesi arkadaşımla beraberdi o zaman da bişey demedi bu arada mı bişey oldu :44: valla hiç bilemiyorum da düşünmek de istemiyırum açıkçası :26: ben daha kafamı dinlemeden bu işe giriştim, şimdi biraz kafa dinlemek, olayları akışına bırakmak istiyorum :26:

akışına bırak zaten de, yani belki ailevi bi problem olmuştur, ya da mecliste sıkıntılı günler var bu aralar, işle ilgili canını sıkan bişey olmuştur :26: bu açılardan da bakmaya çalış biraz :26:

Back
X