- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.041
Iyi geceler kizlarr yok mu kimsecikler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
koskoca ben buradayım görmedin mi beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler kizlarr yok mu kimsecikler :)
akışına bırak zaten de, yani belki ailevi bi problem olmuştur, ya da mecliste sıkıntılı günler var bu aralar, işle ilgili canını sıkan bişey olmuştur :26: bu açılardan da bakmaya çalış biraz :26:
İyi gecelerburalardayız
bakıyorum canım o yuzden de trip atmayacagım, sık bogaz etmeyecegimama kendimi de düşünmem lazım, yine üzülmek istemiyorum, bkendimi geri çekip beklemek istiyorum bakalım neler olacak :26:
Iyiki buraladasiniz :)) cok az vakit kaldı ve heyecan basti beni iyice :) kızlar size bisey sorcam söz icin uzun elbise abartılı olur mu sizce ? Kısa almak istiyodum ama doğru düzgün bisey bulamadım
öyle yaaap canımmdüşündüğümüz gibi ilgisi varsa, onun adım atması gerek artık, sonuçta senin onunla görüşmek istediğinden haberdar
ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeer![]()
Iyiki buraladasiniz :)) cok az vakit kaldı ve heyecan basti beni iyice :) kızlar size bisey sorcam söz icin uzun elbise abartılı olur mu sizce ? Kısa almak istiyodum ama doğru düzgün bisey bulamadım
öyle yaaap canımmdüşündüğümüz gibi ilgisi varsa, onun adım atması gerek artık, sonuçta senin onunla görüşmek istediğinden haberdar
ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeer![]()
Ben de kacıyorum iyi geceleer![]()
abartı olmaaaaz
kızlar, bugünler bizim en güzel günlerimiz olacak, o günün/gecenin yıldızı biz olucaz, o yüzden hiçbişey abartı olmaaaaaz![]()
Bende oyle düşünüyorum canim icime sinen bisey olsun en azindan :) iyi geceleeerr :))
kısa daha iyi olur sanki ama eger abartılı tüllü falan bişey degilse bence uzun da olabilir gibi geliyor şekerim :26:
bence de canım, ben topu attım o şimdilik tutamadı, zamanla isterse tutar, istemezse canı sagolsun
iyi geceler gizemim, yarın görüşürüz![]()
ben kısa elbiselerden ziyade uzun elbiseleri beğeniyorum mesela böyle merasimler için... bence göstermeli elbise kendini, diğerlerinden farkı olmalıyani söze gelen genç akrabalar, yada yakın arkadaşlar da kısa tarzda elbise gibi şeyler giyiyor genelde... eee o zaman benim ne farkım kalacak davetlilerden :26: o yüzden ben uzun tercih ederim meselaa
![]()
Gordum tabiki seni gormez miyim ama hangi topikte oldugunu göremiyorum telefondan girdigim icinkısa aradım bende ama yok yok yoookk
bi tane uzun begendim yaka kısmı tül detayli arkasi da tülden hafif sırt dekolteli dümdüz iniyor sonra cok abartili bisey degil yani :)
resmi falan yok mu acaba elbisenin :26: eger anlattıgın gibi sadeyse olabilir bence canım :26: sen uzun boyluydun da hatırladıgım kadarıyla gayet de yakışır![]()
resmi falan yok mu acaba elbisenin :26: eger anlattıgın gibi sadeyse olabilir bence canım :26: sen uzun boyluydun da hatırladıgım kadarıyla gayet de yakışır![]()
sade olmasa da olur kiii
bu, onun sözü sonuçtaaaa![]()
sade olmasa da olur kiii
bu, onun sözü sonuçtaaaa![]()
O an resmini cekmek aklima gelmedi malesef keske cekseydim size gosterirdimelbise uzerimde cok guzel durdu ve abartili da degil gercekten ben sevmem zaten oyle cok abartili pullu suslu kabarik elbiseleri :) sadece uzun olmasi aklimi karistirdi yoksa cok sade
tabi de canım evde olacak ya abartı olursa sıkıntı olur diye dedim
kısaltılabilir bişeyse kısalttırmayı düşünmez misin canım :26: