Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

amann vermezse vermesin valla, benim kafam rahat :ssz:

ben mimarım ya canım, ankarada bi ofise evden çizim yaparak yardımcı oluyorum, haftada 2 günde ankaraya toplantılarına gidiyorum :34: şimdi de evde onun çizimlerni yapıyorum işte :8:

uuu maşallah ne güzel :nazar: nasıl iyi çizebiliyor musun :52:
bize mimar lazım olacak çünkü bir iki yıl sonra :52:

ona da ayrı kılım zateeen :47: keşke her iki taraf da doğurabilseydiii :27::52:

ahaha yok yaa o zaman kim kime
töbe yaa neler diyorum :52:

Merhaba kızlaaaaar,

Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?

Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın :D

Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?

Haydi birlikte konuşalım :42:

canım sözde bohça olmuyor bizim evlerimiz uzaktı ama daha önce yemeğe geldiler 1 defa sonra isteme oldu onda da biz sadece kahve ve çay verdik onlar zaten tatlılarını getirmişlerdi. sonra söz olduğu için kurdale kesme falan olmadı kız verildikten sonra kendi taktı yüzüğümü nişanımda bu ay sonu inşallah onun içinde yer tuttuk bohçayı zaten ilk erkek tarafı getiriyormuş nişanda daha sonra nişandan 1 2 hafta sonra erkek evine kız tarafı götürüyormuş bohçayı :)

sevgilim kendi kendine bir şey demiyor ben ne desem ona tamam diyor
ya benim sevgilim tuhaf ya işte
ona ille benim demem gerek hadi ağustosun 15inde gelin diye

o gün belirlemeyi sevmiyor ileriye dönelik
uzaylı kendisi biraz :31:

:9::9::9::9: sen bütün bunları çocugun yüzüne de söylüyor musun :27:

merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım. Daha çok yeniyim buralarda :1: aramızda istenen var mı :)

evet benim istemem oldu aynı zamanda söz takıldı bana tektaş takıldı çok güzel bir duygu benim sözüm çok eğlenceli olmuştu nişanlımın dedesi ismimi unutmuştu kızımızın ismi neyse oğlumuza istiyoruz demişti:9::9::9:

Back
X