Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ama yeterince babalık yaptıysa.. Bebekken bırakıp gitmediyse.. Sözleri hep lafta kalmadıysa.. Kızını sürekli hayal kırıklığına uğratmadıysa.. Başkalarını kızından daha ön planda tutmadıysa..

:14::14::14: offf yaaaa off yani ne deyim canım
Bu saatten sonra babalik yapabilecegini sanmis iste
Cok dusunmemeye calis arrik kafaya takman hic bir fayda etmeyecek
Madem seni mutlu etmiyor hayatinda yer verme ona..

aleyküm selaaaam :3:

tabi canım orası öyle de işte ben de daha önce hiç kimsede böyle bir duygu hissetmedimm :26::26::16:

Yasasin tatil bugunnnn

Öyle deme tatlım, umursamayacak insan olsa bence hiç gelmez, hiç umurunda olmayıp böyle birşey bile söylemezdi. Söyleme tarzı yanlış kabul ediyorum ama hakkı kimse vermiyor gibi düşünme, ne olursa olsun babandır..
:70:

Peki canım beni daha bebekken bırakıp gittiğinde de umursuyormuydu sence :)

valla gülüm çağırmak istemiyorsan çağırma, düğün konusunda nasıl düşündüğümü biliyorsun az çok. kimse kusura bakmasın düğün gelinle damadın günüdür, onların mutlu olması için yapılır, eğer mutsuz olacagını düşünüyorsan varsın gelmesin yani :34:

ailesiyle konuşman da iyi olur canım, bence onlar da yumuşarlar senin ne kadar üzüldüğünü görünce :26: hem bak bgun doğum günün lütfen yüzün gülsün biraz :26: yeni yaşına gülerek gir, hep gül :16:

Ya ters tepki verirlerse.. Kokuyorum..

tabi canım orası öyle de işte ben de daha önce hiç kimsede böyle bir duygu hissetmedimm :26::26::16:

ben eski nişanlım olmadan yaşayamam diyordum, hatta ona da diyordum senle ayrılsak asla bir daha birisi olmaz hayatımda diye ama yanılmışım :27:

Tabi ki ya. İsteyince yapılmayacak şey yok. Ama zaten istesek yaparız. Demekki tam anlamıyla istemiyoruzz. Ayrılık da böyle bence. Zor çok zor. Hayatımıza bi insan alıyoruz nihayetinde bakkaldan ekmek almıyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki canım, bir insanı hayatından çıkarmak çok zor, ama kendi adıma eger değişmeyecekse karşımdaki insan ve ben onun bu halinden mutsuzsam, ayrılmak daha uygun geliyor bana. kimse mutsuz olmak için evlenmez sonuçta :26:

ben eski nişanlım olmadan yaşayamam diyordum, hatta ona da diyordum senle ayrılsak asla bir daha birisi olmaz hayatımda diye ama yanılmışım :27:

tabiki canım, bir insanı hayatından çıkarmak çok zor, ama kendi adıma eger değişmeyecekse karşımdaki insan ve ben onun bu halinden mutsuzsam, ayrılmak daha uygun geliyor bana. kimse mutsuz olmak için evlenmez sonuçta :26:

Öyle tabi. Allah hayırlı günler göstersin hepimize de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki canım beni daha bebekken bırakıp gittiğinde de umursuyormuydu sence :)

Ya ters tepki verirlerse.. Kokuyorum..

Aslında ailevi probleminden erkek tarafına cok bahsetme derim
Gün gelir bir sey olur birileri sana koz olarak kullanır bunlar yasanmayan seyler degil
Ne demek istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama
Guclu durmaya calis herkese de guclu durdugunu goster derim

senin suçun ne ki ters tepki versinler sana bebegim :34:

Bilmiyorum ki canım:26:

Aslında ailevi probleminden erkek tarafına cok bahsetme derim
Gün gelir bir sey olur birileri sana koz olarak kullanır bunlar yasanmayan seyler degil
Ne demek istedigimi anlatabildim mi bilmiyorum ama
Guclu durmaya calis herkese de guclu durdugunu goster derim

Sevgilim benim ilk okul arkadşaımdı o yüzden herşeyi biliyor canım :)

Bilmiyorum ki canım:26:

sen moralini bozma karşılarında da eğilip bükülme canım, suç senin değil, baban da seni korumak istemiş ama yanlış bir yolla yapmış :50: açıkça durumu anlattgın zaman saan tepsi verirlerse bu onların ayıbı olur :26:

en suçsuz sensin bu durumda iki tarafın arasında kalma şekerim, durumu anlat ve kenara çekil, mevzu uzarsa onların ayıbı olur boşver :34:

Meraba smuwiLa tanisalim mii
Sanirim 8 yillik iliskin var oyle okudum :nazar:
Ben 21 yasimdayim 5 yıl 3 aylık iliskim var :nazar:
Sevgilim de 23 yasinda

Memnuniyetle canım, 25 yaşındayım sevgilim 26 yaşında, evet bahsettiğim gibi 8. yılımıza girdik.
Haziran da resmiyete kavuşturuyoruz inşallah ilişkimizi hayırlısıyla..
:31::34:

Son düzenleme:
sen moralini bozma karşılarında da eğilip bükülme canım, suç senin değil, baban da seni korumak istemiş ama yanlış bir yolla yapmış :50: açıkça durumu anlattgın zaman saan tepsi verirlerse bu onların ayıbı olur :26:

en suçsuz sensin bu durumda iki tarafın arasında kalma şekerim, durumu anlat ve kenara çekil, mevzu uzarsa onların ayıbı olur boşver :34:

Benim hemen gözlerim dolar bunu nasıl engellesem ki :26:

Anladim canim peki
Ne olursa olsun sözün hayırlı olsunnn :16::16:
Hadi nisaninla dugunun cok guzel olur umarim :16:

Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah :)

Annenle boşanmış mı? Yoksa önce terk mi etti canım?
Keşke hiç çağırmasaydın nişanına, düğününe gelirdi sadece.

Önce terk edip gitti 7 8 sene yoktu sonra annem benim için barıştı.. Bu seferde evle ilgilenmedi annem geçindirdi evi yine olmadı.. Keşke canım keşke..

Back
X