Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben yine de yapman gerektiğini düşünüyorum canım.. Eğer sevgilinin dediği gibi oluruna bırakırsan baban pek oralı olmayacak gibi sevgilin de bu sefer iyice bıkacak bu işten.. Sen sevgiline söylemeden birşeyler yapabilirsin oluruna bıraktın ne zamandır elde ne var hiç bir şey.. Baban bir şey demezse sevgilin haberi oldu sevgilin odluğundan hala yok sayıyor beni moduna falan girerse işler daha da sarpa sarar gibi geliyor bana:26:

sarmaya başladı bile onun içinde zor sanki onu sallamıyormuşuz gibi:50:

bende diyemem be canım konuyu açsa babam derimde pat diye yapamam..

artık annemi dürtüklemekten de bıktım kadın söylemeyi hemen yaptı bi hevesle ama tanışmaya gelmek istiyor napalım demiyor babama..

katılıyorum ben de bişiler yapmalısın:50:

annem ablam eniştemi devreye sokmaktan başka çarem yok..:50:

Enişte? Ablanın eşi falan mı?
Kısacası babandan beklersen çoook bekleyebilirsin canım..
Biraz emrivaki olmalı, babam tanışırız dedi, baştan da 2 hafta sonra kızlarının nişanı için gelecekler dememize rağmen tık yok.
Ben kaldırdım evi temizlik vs. babam başladı konuşmaya ne acelesi vardı şimdi diye?
Evet, benim açımdan laf duya duya oldu biraz ama oldu sonuçta, babam' dan bekleseydim o adım hiç gelmeyebilirdi.
:ssz:

evet canım ablamın eşi abi deriz sevgilimle ona çok iyi anlaşırız..o yüzden çok yakın görüyorum onu ondan onun söylemesi daha yerinde olacak..

bizde geçen hafta bahar temizliği yaptık babam iki de bir ne bu acele yavaş yavaş yapın diyor..gelmelerinden korkuyor resmen tövbe yarabbi :31:

artık annemi dürtüklemekten de bıktım kadın söylemeyi hemen yaptı bi hevesle ama tanışmaya gelmek istiyor napalım demiyor babama..

evet canım ablamın eşi abi deriz sevgilimle ona çok iyi anlaşırız..o yüzden çok yakın görüyorum onu ondan onun söylemesi daha yerinde olacak..

bizde geçen hafta bahar temizliği yaptık babam iki de bir ne bu acele yavaş yavaş yapın diyor..gelmelerinden korkuyor resmen tövbe yarabbi :31:

Valla canım ne desem bilemedim şimdi :26:

eee babanda ne bu donukluk? Sanki ilk defa kız vericek..
Ben ilk çocuk, ilk torunum üstelik.. :27:

eee babanda ne bu donukluk? Sanki ilk defa kız vericek..
Ben ilk çocuk, ilk torunum üstelik.. :27:

ne bileyim canım ya çok severim babamı arkadaş gibiyizdir ama bu konu aklıma geldikçe sinirleniyorum ona..

ablamda hemen oldu her şey seri biçimde..ama ikiside öğretmen işleri ellerinde sanırım bu etkiliydi kararlarda..

Ben korkardım sanırım öyle bir durumda olsam:26:

hayırlısı diyelim yapacak bişey yok..:31:

Seninkinin niye evlenmeye yanasmadigi belli oldu
Eee tıp okuyormus 30 yasindan once evliligi dusunmez tipcilar pek :)

Evlenmeye yanaşmıyo değil kii. Bize kalsa hemen evlenicez de. Olmuyo işte daha okulumuz var. Allahım nasip ederse seneye yada sonraki sene söz düşünüyoruz. Aslında pek plan yapmak da istemiyorm. O da aynı şekilde. Çünkü planladığımız şekilde olmayınca hayal kırıklığından başka bişey olmuyo..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlenmeye yanaşmıyo değil kii. Bize kalsa hemen evlenicez de. Olmuyo işte daha okulumuz var. Allahım nasip ederse seneye yada sonraki sene söz düşünüyoruz. Aslında pek plan yapmak da istemiyorm. O da aynı şekilde. Çünkü planladığımız şekilde olmayınca hayal kırıklığından başka bişey olmuyo..

Dediklerimi unut :27:
Bi an seni pinkarchitect sandim yaa o dun aksam dert yaniyordu da sevgilisi evlilik icin asla olmaz diyormus
Bi an seni o sandim telden girince karistirdim kuzu kusura bakma

Doktor eşin olacak demeeek ne guzeel

Dediklerimi unut :27:
Bi an seni pinkarchitect sandim yaa o dun aksam dert yaniyordu da sevgilisi evlilik icin asla olmaz diyormus
Bi an seni o sandim telden girince karistirdim kuzu kusura bakma

Doktor eşin olacak demeeek ne guzeel

Önemli değil canım canın sağolsun :) kısmetse bakalım. :) dua edin benim için lütfenn ..

Back
X