Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy inş öyle olur canım..yarını hayırlısıyla atlatsak rahatım sonrasında :21:

sen neler yapıyorsun :23:

Moralim bozuk an itibariyle canım:47: Haftalar öncesinden plan yaptık Arkadaşım hoşgeldin bursaya gelecek 4 haziranda sevgilime söyledim gidelim dedik tam bilet alacağız bugün mesaj attım varidayası değişecekmiş o hafta neyse sağlık olsun dedi geçti kenara :53: Hayır yapabileceği birşey yok belki ama tüh tüh vah vah olsun bir dahakine gideriz sıkma canını falan der insan astım suratımı oturuyorum evde:43:

Moralim bozuk an itibariyle canım:47: Haftalar öncesinden plan yaptık Arkadaşım hoşgeldin bursaya gelecek 4 haziranda sevgilime söyledim gidelim dedik tam bilet alacağız bugün mesaj attım varidayası değişecekmiş o hafta neyse sağlık olsun dedi geçti kenara :53: Hayır yapabileceği birşey yok belki ama tüh tüh vah vah olsun bir dahakine gideriz sıkma canını falan der insan astım suratımı oturuyorum evde:43:

aa bursaya mı geliyor ne güzel sizin yerinize biz mi gitsek :27:

fabrikada mı çalışıyor ki o zman yapabilceği bişey olmaz gerçekten :50:

aa bursaya mı geliyor ne güzel sizin yerinize biz mi gitsek :27:

fabrikada mı çalışıyor ki o zman yapabilceği bişey olmaz gerçekten :50:

Gidin canım siz gidin:43::43::43: Birşeyi yok da insan gönlümü falan alır umuru değil mesaj bile atmayı bıraktı biraz sonra iş başı sonrada 12ye kadar haber yok konuşamıyoruz zaten e çıkınca da eve gidiyor pcde takılıyor sonra uyuyor.. Ceren kırılmış üzülmüş hevesi kursağında kalmış kim takar..

Gidin canım siz gidin:43::43::43: Birşeyi yok da insan gönlümü falan alır umuru değil mesaj bile atmayı bıraktı biraz sonra iş başı sonrada 12ye kadar haber yok konuşamıyoruz zaten e çıkınca da eve gidiyor pcde takılıyor sonra uyuyor.. Ceren kırılmış üzülmüş hevesi kursağında kalmış kim takar..

canım erkekler öyle bizim kadar derin düşünmüyorlar boşver artık :50:

sene arkadaşınla falan gitsen çok istiyorsan :26:

canım erkekler öyle bizim kadar derin düşünmüyorlar boşver artık :50:

sene arkadaşınla falan gitsen çok istiyorsan :26:

Bütün arkadaşlarım evli canım:27::27: biri bekar o da çalışıyor geç saatlere kadar gelemez o gelse bile ben gidemem sevgilim arıza çıkartır geç saatte bitiyor çünkü:27:

Evet canım zorluk çıkarmaya meyilli azıcık, yok kızmadım da biz erkek arkadaşımla ailelerin hep iyi olmasını istedik, onlar iyi olursa bizde iyi oluruz sonuçta, ki babama ilk gelecekleri söylendiğinde tamam gelsinler askerliğini yapsın gelsin vericem demiştim ben zaten dedi. Şimdi de bir kerede kız mı verilir? Gidecekler, gelicekler diyor.

Teyzemler hep söylüyor zaten, bakacağız artık hayırlısı canım.. :31:

baban nazlanıyordur şimdi kız tarafı ya sonuçta :1: halledersin canım sen onu, baban da anlar aradaki mesafeyi, gidip gelmelerinin zor olacagını o kadar sorun çıkarmaz bence :34:

ayy canım çok heyecanlıyım yarın akşam büyük gün napıcam ben ya :17:

o gün o kadar çok dert yandım ki babam niye çağırmıyor diye akşamı her şey değişti :52:

baban duydu herhalde senin çağrılarını :27::27:

sakin ol şekerim yaa, güzel olacak hepsi işte, zor kısım babanı ikna edip çağırtmaktı o halloldu, gerisi de zamanla gelecek :34: bence 6 haziranda söz yapın benim doğum günümde :36:

Kızlar günaydınnnn:16:

Yazdıklarınızı okudum teyzemdeyim şuan burada kalıyorum eve gideyim atacağım :31::31:

merakla bekliyorum :1::1::1:

erkekler sebeple ilgili degillerdir canım, tamamen sonuca bakarlar, o sebeple sevgilin baktı ki gidemiyor asla dert etmez, daha doğrusu hangi erkek olsa dert etmez :34: daha sonra gidersiniz canım huzurunu hiç bozmaaa :16: bak huzurun ile sözlenmişsin işte daha ne olsunn :1::1:

Bütün arkadaşlarım evli canım:27::27: biri bekar o da çalışıyor geç saatlere kadar gelemez o gelse bile ben gidemem sevgilim arıza çıkartır geç saatte bitiyor çünkü:27:

hahaa seninde mi benimde çoğu arkadaş evli kader işte :27:

artık sen gösterinin üstüne soğuk bi su iç bence :52:

baban nazlanıyordur şimdi kız tarafı ya sonuçta :1: halledersin canım sen onu, baban da anlar aradaki mesafeyi, gidip gelmelerinin zor olacagını o kadar sorun çıkarmaz bence :34:

sakin ol şekerim yaa, güzel olacak hepsi işte, zor kısım babanı ikna edip çağırtmaktı o halloldu, gerisi de zamanla gelecek :34: bence 6 haziranda söz yapın benim doğum günümde :36:

merakla bekliyorum :1::1::1:

erkekler sebeple ilgili degillerdir canım, tamamen sonuca bakarlar, o sebeple sevgilin baktı ki gidemiyor asla dert etmez, daha doğrusu hangi erkek olsa dert etmez :34: daha sonra gidersiniz canım huzurunu hiç bozmaaa :16: bak huzurun ile sözlenmişsin işte daha ne olsunn :1::1:

Hahaha Çok tatlısın Nurdan ya:27::27: Erkekler çok gamsız be:47:
hahaa seninde mi benimde çoğu arkadaş evli kader işte :27:

artık sen gösterinin üstüne soğuk bi su iç bence :52:

Teşekkür ederim canım çok sağol çok yardımcı oluyorsun:33::33::33: Takma kafana başka birşey yaparız dedi ne yaparız Allah aşkına anca kafeye gideriz :27:

babam değilde ablamla eniştem duydu sesimi galiba ki o akşam sürpriz yapıp bize geldiler..:53: yoksa ki hala aynıydı bizim durum..

keşkee de yetişmez canım şurda 6 hazirana ne kaldı ki :23:

Hahaha Çok tatlısın Nurdan ya:27::27: Erkekler çok gamsız be:47:

Teşekkür ederim canım çok sağol çok yardımcı oluyorsun:33::33::33: Takma kafana başka birşey yaparız dedi ne yaparız Allah aşkına anca kafeye gideriz :27:

bence bütün kafeleri bombalayalım değişiklik yapmaya mecbur kalsın :36:

babam değilde ablamla eniştem duydu sesimi galiba ki o akşam sürpriz yapıp bize geldiler..:53: yoksa ki hala aynıydı bizim durum..

keşkee de yetişmez canım şurda 6 hazirana ne kaldı ki :23:

aa az kaldı dimi yaa benim doğum günümeee :27::27: ee ne supriz yapıyorsunuz bana :36:

benim kafa da senin sevgilin gibi galiba :27: şaka yapıyorum canım ya nurdanın dediği gibi huzurunu bozma bu sebepten üstüne gidip..

sonuçta onunla olduktan sonra cafe de eğlenceli gelir sana :16:

bence bütün kafeleri bombalayalım değişiklik yapmaya mecbur kalsın :36:

aa az kaldı dimi yaa benim doğum günümeee :27::27: ee ne supriz yapıyorsunuz bana :36:

Hiç gitmemiştik öyle bir yere seninle başka ne yapabiliriz ki hep aynı şeyler.. Yazdım ben işteyim ömrüm müsait oldukça yazarım yazdı:53::53::53: Allahım sinir oldum resmen:47::47:

Hiç gitmemiştik öyle bir yere seninle başka ne yapabiliriz ki hep aynı şeyler.. Yazdım ben işteyim ömrüm müsait oldukça yazarım yazdı:53::53::53: Allahım sinir oldum resmen:47::47:

kız niye sinir oluyorsun çocuk işte degil mi işte haklı :1::1: sen de bu arada bi araştır bakalım değişik neler yapabilirsiniz :34:

fikir vereyim diyecem ama hem bursayı bilmiyorum hem de tam bir odunum iyi bi fikir çıkmaz benden :26:

benim kafa da senin sevgilin gibi galiba :27: şaka yapıyorum canım ya nurdanın dediği gibi huzurunu bozma bu sebepten üstüne gidip..

sonuçta onunla olduktan sonra cafe de eğlenceli gelir sana :16:

Mantıken öyle canım tabiki ama benim şuan mantık devre dışı başka ne yapabilirz ki hep aynı şeyler diyorum işteyim ben müsait olunca yazarım diyor :53: Sürekli gittiğimiz bir cafe var canım artık onlar bile bizden sıkılmıştır bence:27::27::27:

kız niye sinir oluyorsun çocuk işte degil mi işte haklı :1::1: sen de bu arada bi araştır bakalım değişik neler yapabilirsiniz :34:

fikir vereyim diyecem ama hem bursayı bilmiyorum hem de tam bir odunum iyi bi fikir çıkmaz benden :26:

Geçen doğum günümde gece 12 de Gemliğe gittik eve 4te geldik sahil kenarında doğum günümü kutladık bu bile değişiklik bence:16::16:

Back
X