Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Dün arkadaşı geldi lafı açtı konuştuk, babamın şartları varmış dedim ben sana şaka yapıyorum kızım dedi, halamlara falan istemeye geleceklerini, aile arasında yüzük takacağımızı söyledi..:31::34:

şaka mı :53: boşuna taktın kafaya yanii :31:

neyse sevindim en azından iş uzamayacak :34:

Tarih 14 haziran isteme, 15 haziran sabah alışveriş akşam nişan canım..
Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
Haziranın 2. haftası yapalım demiş, 2 düğünümüz var bizim o da uymadı.
Yani şuan için bu tarih kesin kızlar bir aksilik çıkmazsa tabii.
:31:Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani.. :34:

hadi hayırlısı canımm:16:

Kızlar biz nişanda birbirimize saat alalım diye kararlaştırmıştık, benim istediğim model belli.. :34:

$2682_kucuk.webp$michael-kors-bayan-saat-modelleri-0.webp

Ama erkek arkadaşıma nasıl birşey alacağımı bilmiyorum?

Bakıyorum ya çok spor ya çok klasik modeller, şöyle ortası bişey yok.
Önereceğiniz marka ve modeller var mı?
:26:

Son düzenleme:
şaka mı :53: boşuna taktın kafaya yanii :31:

neyse sevindim en azından iş uzamayacak :34:

Evet canım, şükürler olsun babam şaka yapıyormuş. Yani hiç tanışmasak neyse, gelip gittik, sonra iftara gittik, teyzemlerle biz gittik.
Yani görüşüldü baya, tanımıyoruz denecek bir durum yok çünkü kimseyi tamamen tanıyamayız zaten, 2-3 kere gelip gitmelerinin bir manası yoktu zaten, sadece süreci uzatacaktı.

hadi hayırlısı canımm:16:

Çok teşekkürler inşallah bir engel daha yaşamayız canım.. :34:

Selam canımm:3: Nasılsın iyi misin görüşebildin mi sevgilinle :26:

eveeeet canımmm :52:

dün öğlen çaktırmadan sızmış içeriye aradıı, 2 dkcık da olsa sesini duyabildim.. arayabilirsem öğlenleri, rütbeliler yemekteyken arayabilirim ancak dedi.

bugün öğlen arayanım olmadı, sonra saat 4 gibi bi baktım telefonda 0286 ... :52::52::52: hiç beklemiyodummm, bugün sesini duyamıycam diye düşünüyodum dedim, beklemediğin anda süpriz yaparım işte beeen dedii :51::51:

fırsatını bulabilirse, 1 dk'cı da olsa aramaya çalışıyor yanii :16:

dün öğlen çaktırmadan sızmış içeriye aradıı, 2 dkcık da olsa sesini duyabildim.. arayabilirsem öğlenleri, rütbeliler yemekteyken arayabilirim ancak dedi.

bugün öğlen arayanım olmadı, sonra saat 4 gibi bi baktım telefonda 0286 ... :52::52::52: hiç beklemiyodummm, bugün sesini duyamıycam diye düşünüyodum dedim, beklemediğin anda süpriz yaparım işte beeen dedii :51::51:

Canım çok sevindimm:16: Eskilere gittim bunları okurken aynılarını yaşadım birde doğudaydı 15 ay.. Operasyonlara gidiyordu ah ah.. Çok zor canım çok Tez zamanda biterde kavuşursunuz inşallahh:16::16:

Ee senin annenden falan haber varmı sözle uğraşırken konuşamadım hiçbirinizle:26: kusura bakmayın:26:

Kızlar biz nişanda birbirimize saat alalım diye kararlaştırmıştık, benim istediğim model belli.. :34:

Eki Görüntüle 1126792 Eki Görüntüle 1126772

Ama erkek arkadaşıma nasıl birşey alacağımı bilmiyorum?

Bakıyorum ya çok spor ya çok klasik modeller, şöyle ortası bişey yok.
Önereceğiniz marka ve modeller var mı?
:26:

senin begendigin model çok güzelmiş canım, çok begendim :16:

ben genel olarak saatlerde cerruti 1881 markasını begeniyorum, eski nişanlıma ondan alacaktık biz düğünde, bi bak istersen :26:

ayy bak hep soracaktım bende unuttummm :26: hadi gözün aydın canım :16:

kızlarr son 1,5 saat çok fenayım ya hiç bu kadar heyecan yapmamıştım :18::18:

şimdi sesini duymak ilaç gibi gelir sevindim canım son iki ay sabredin :16:

Canım çok sevindimm:16: Eskilere gittim bunları okurken aynılarını yaşadım birde doğudaydı 15 ay.. Operasyonlara gidiyordu ah ah.. Çok zor canım çok Tez zamanda biterde kavuşursunuz inşallahh:16::16:

Ee senin annenden falan haber varmı sözle uğraşırken konuşamadım hiçbirinizle:26: kusura bakmayın:26:

benim durumda bi değişiklik yok canım :26:

ayy bak hep soracaktım bende unuttummm :26: hadi gözün aydın canım :16:

teşekkürlerrr :16:

kızlarr son 1,5 saat çok fenayım ya hiç bu kadar heyecan yapmamıştım :18::18:

oyyyyyyyyyyy :18::18::18::37::37::37:

ben de bizimkilerle Özhanın tanıştığı akşam çok heyecanlıydımmm, bütün akşam hiç sesim çıkmamıştı hattaa :52::52:

şimdi sesini duymak ilaç gibi gelir sevindim canım son iki ay sabredin :16:

çok iyi geldi hem deeee :16::16:

senin ne işin var burda eve gitseneee :10:

sen kaçta çıkyıorsun ki işten :53: izin alsaydın ya bugun oolmaz mıydı annene yardım ederdin :26:

şimdi çıkıyorum canım evde daha stresli olurum..zaten börek falan yapacaktı annem çaya geliyor..:18:

oyyyyyyyyyyy :18::18::18::37::37::37:

ben de bizimkilerle Özhanın tanıştığı akşam çok heyecanlıydımmm, bütün akşam hiç sesim çıkmamıştı hattaa :52::52:

çok iyi geldi hem deeee :16::16:

ayy çok fena çok ne zor işlermiş :18::18:

bugun hiç bişey yapmadım sanırım :53: hala yorgunluk var üzerimde bugun böyle geçsin de yarın gaz veririm kendime :34:

bi değişiklik oyk herşey rutin yani :34: senin nasıl gidiyor, var mı bi yaramazlık :26:

yok canım nişan oldu bitti şimdi düğün için gün sayıyoruz bayram sonu inşallah :52::52:

Back
X