Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kizlar bugun tanismaya geliyorlar nolur dua edin iyi dileklerinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha 2 yılın var belki siz de gidersiniz böyle şeylerde sevgilin aynı okuldan olmasa da sıkıntı yapmıyorlar çünkü
yeter ki kalabalık olsun sayı tamamlansın gidebilmek için :)

Ben sevmem pek böyle toplu gezileri. Başbaşa olsak daha iyi olur. Ama şu durumda ne yazıkki pek mümkün olmuyoo :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sevmem pek böyle toplu gezileri. Başbaşa olsak daha iyi olur. Ama şu durumda ne yazıkki pek mümkün olmuyoo :(

başbaşa gitmek mümkün değil ya, hem çok pahalı olur hem de evden izin koparmak kolay olmaz öyle.. :9:
uçak ve motel ayarlamak çok zor olur ve pahalı olur mecbur topluca gidiliyor :)

başbaşa gitmek mümkün değil ya, hem çok pahalı olur hem de evden izin koparmak kolay olmaz öyle.. :9:
uçak ve motel ayarlamak çok zor olur ve pahalı olur mecbur topluca gidiliyor :)

Ben daha 4 saatlik yola gidemiyorum izin alıp yanına. İzin almadan gitmek de hiç mantıklı değil. Yolda bişey olsa ailem ne hesap vericek millete. Allah korusun.

Ben daha 4 saatlik yola gidemiyorum izin alıp yanına. İzin almadan gitmek de hiç mantıklı değil. Yolda bişey olsa ailem ne hesap vericek millete. Allah korusun.

evet ben de habersiz gitmeye korkarım yolda kaza filan olur bir şey olursa diye :18:

Eveettt

uzak mesafe ilişkisi sevmiyorum ben yaa iyi yürütüyorsunuz maşallah :)
zor yani ben gelemem öyle zora ben istediğim an buluşmak isterim bekleyemem sabırsız bi yapım var

Kandiliniz mübarek olsun kızlaaar :16:

sağol tatlım senin de
naptın nasıl geçti günün her şey yolunda mıydı :21:

uzak mesafe ilişkisi sevmiyorum ben yaa iyi yürütüyorsunuz maşallah :)
zor yani ben gelemem öyle zora ben istediğim an buluşmak isterim bekleyemem sabırsız bi yapım var

sağol tatlım senin de
naptın nasıl geçti günün her şey yolunda mıydı :21:

Öyle bi seversin ki. Sevmek zorundasın. Başka yol yok. Yârsa mesele, mesele değil mesafe...

Back
X