- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #8.461
kız kötü düşünme hemen
gerçi şüphelendigin biri var mı yapmış olabilir falan diyebi düşünmek laızm
![]()
Aklıma birileri geliyor ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kötü düşünme hemen
gerçi şüphelendigin biri var mı yapmış olabilir falan diyebi düşünmek laızm
![]()
Aklıma birileri geliyor amaneyse kimsenin günahını almayayım:26:
acaba dertleri ne olabilir o kadar yaaneden kinlendi ki abinin eşi bu kadar da çok
![]()
Aklıma birileri geliyor amaneyse kimsenin günahını almayayım:26:
ona şüphelendiği halde anlatmadım diye..anlatamazdım çünkü sormadı..tek derdi bu sonradan annemden duymak![]()
tabi kimsenin gunahını alma da canım yine de bi hocaya falan gitsen mi acaba :26:
hee biraz kompleksli yani kendisi anladımmnasıl olsa geçer siniri canım boşver amaann
![]()
Ben korkarım ki![]()
ooooo tam üstüne bastın, ne sen sor ne ben söyleyeyim![]()
Evci izni askerlikten sayılıyor canım. İzin değil yani.
2 kez evci izni kullanma hakkı var. cumartesi sabah çıkıp pazar akşam döncek.
ya şüpheye bile mahal verecek bi durum yok bence uzakkk dur tabiki..
ne sevgilinin ne de senin ailene yakın yerde olun ortada durun..
bu ne yani şimdiden bunu yaparlarsa evlenince düşünemiyorum..
kırılırlarsa da zamanla alışırlar, ikinizin huzuru her şeyden daha önemli![]()
anaa bizde ne şanssızız hepimize musallat olmuş fesat insanlar
yoktur bebişim meraklanma :26:
ben de korkarım da yine de bu şüpheden daha iyi gibi sanki :26:
amaann abin begenip almış nasıl olsa boşversen anlaşsan nolur anlaşmasan nolur
![]()
Cin çarpmasını izledikten sonra büyülerden falan konuşmaya bile korkar oldum hahaha![]()
neden izliyosun ki kız oyle filmleriben hayatta izleyemem
![]()
amaann abin begenip almış nasıl olsa boşversen anlaşsan nolur anlaşmasan nolur
![]()
Biri bana özet geçebilir mi kızlar? Neden korkuyosunuz kimden ne yüzünden şüpheleniyorsunuz?:26:![]()
neden izliyosun ki kız oyle filmleriben hayatta izleyemem
![]()
Bana küçükken musallat olmuştu, ne çektim bee tam 4 sene..![]()
çok doğru aynı şeyi bende ona söyliyim o zman, ben beğendim aşık oldum sanannee bırak bu tripleri diyim![]()
Ben aslında aklına gelebilcek her korku filmini izlemişimdir canım hiç korkmadım bu zamana kadar ama bunda baya tırstım ya:26:
Cin çarpmasını izledikten sonra büyülerden falan konuşmaya bile korkar oldum hahaha![]()
Benim de korkum o, özel bir hayatımın olmaması, bir elti adayım (o çok bahsettiğim) annesi ile aynı sokakta, annesi ve kardeşleri her akşam ordalarmış mesela, şimdi kızın kendi ailesi göze batmaz belki ama el adamı ne der? Dışarıdan bişey yok gibi görünür ama 4 duvar arasında kapı kapanınca neler oluyor? O adam dışarıya yansıtamasa bile içinden ne düşünüyor bilemeyiz?
İşte arası yok selencim ya, ben bi uç, o bi uç, üstelik işyerimiz de sevgilimin abisinin evine 15 dk. Kendi evimize 1 saatte falan gidiyoruz arabayla, iki semtin arası askeriye ve sanayi..![]()