Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ya şüpheye bile mahal verecek bi durum yok bence uzakkk dur tabiki..:20:

ne sevgilinin ne de senin ailene yakın yerde olun ortada durun..

bu ne yani şimdiden bunu yaparlarsa evlenince düşünemiyorum..

kırılırlarsa da zamanla alışırlar, ikinizin huzuru her şeyden daha önemli :20:

Benim de korkum o, özel bir hayatımın olmaması, bir elti adayım (o çok bahsettiğim) annesi ile aynı sokakta, annesi ve kardeşleri her akşam ordalarmış mesela, şimdi kızın kendi ailesi göze batmaz belki ama el adamı ne der? Dışarıdan bişey yok gibi görünür ama 4 duvar arasında kapı kapanınca neler oluyor? O adam dışarıya yansıtamasa bile içinden ne düşünüyor bilemeyiz?

İşte arası yok selencim ya, ben bi uç, o bi uç, üstelik işyerimiz de sevgilimin abisinin evine 15 dk. Kendi evimize 1 saatte falan gidiyoruz arabayla, iki semtin arası askeriye ve sanayi.. :ssz:

anaa bizde ne şanssızız hepimize musallat olmuş fesat insanlar :27:

yoktur bebişim meraklanma :26:

ben de korkarım da yine de bu şüpheden daha iyi gibi sanki :26:

amaann abin begenip almış nasıl olsa boşver :34: sen anlaşsan nolur anlaşmasan nolur :ssz:

Cin çarpmasını izledikten sonra büyülerden falan konuşmaya bile korkar oldum hahaha:27:

Biri bana özet geçebilir mi kızlar? Neden korkuyosunuz kimden ne yüzünden şüpheleniyorsunuz?:26::30:

Selenin sevgilisine büyü yapmışlar da iş bulamasın diye onu konuşuyoruz:1: Bende şüphelendim de bulamıyorum ya iş acaba bana da mı yaptılar diye:26:

neden izliyosun ki kız oyle filmleri :30::30: ben hayatta izleyemem :30:

Ben aslında aklına gelebilcek her korku filmini izlemişimdir canım hiç korkmadım bu zamana kadar ama bunda baya tırstım ya:26:

Bana küçükken musallat olmuştu, ne çektim bee tam 4 sene.. :ssz::37:

ayy çok tırsıyorum ben öyle şeylerden :18::18:

çok doğru aynı şeyi bende ona söyliyim o zman, ben beğendim aşık oldum sanannee bırak bu tripleri diyim :52:

valla hak ederse söyle şekerim, ona ne yanii :33::33:

Ben aslında aklına gelebilcek her korku filmini izlemişimdir canım hiç korkmadım bu zamana kadar ama bunda baya tırstım ya:26:

korku filmi falan izleyip de ruh saglıgımı bozamam valla hiç :6: romantik komedi neyime yetmiyor :6:

Benim de korkum o, özel bir hayatımın olmaması, bir elti adayım (o çok bahsettiğim) annesi ile aynı sokakta, annesi ve kardeşleri her akşam ordalarmış mesela, şimdi kızın kendi ailesi göze batmaz belki ama el adamı ne der? Dışarıdan bişey yok gibi görünür ama 4 duvar arasında kapı kapanınca neler oluyor? O adam dışarıya yansıtamasa bile içinden ne düşünüyor bilemeyiz?

İşte arası yok selencim ya, ben bi uç, o bi uç, üstelik işyerimiz de sevgilimin abisinin evine 15 dk. Kendi evimize 1 saatte falan gidiyoruz arabayla, iki semtin arası askeriye ve sanayi.. :ssz:

hmm şimdi uzak oturmak için başka yere gitseniz işe uzak olacak mantıksız olur..

ama ne bileyim iyi düşünün derim canımcım huzursuzluk hiç bişeye benzemez :50:

Back
X