Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy çok tırsıyorum ben öyle şeylerden :18::18:

valla hak ederse söyle şekerim, ona ne yanii :33::33:

korku filmi falan izleyip de ruh saglıgımı bozamam valla hiç :6: romantik komedi neyime yetmiyor :6:

Aaa ben bayılırım korku filmlerine:16: Bu aralar gerçi koreya sardım:1:

ayy bi büyü filmi vardı türk yapımı ama yine de çok etkilemiştim izlyemem hala :18:

Sende mi ya:1::1: Ben çok severim korku filmlerini:27:

Selenin sevgilisine büyü yapmışlar da iş bulamasın diye onu konuşuyoruz:1: Bende şüphelendim de bulamıyorum ya iş acaba bana da mı yaptılar diye:26:

Ben aslında aklına gelebilcek her korku filmini izlemişimdir canım hiç korkmadım bu zamana kadar ama bunda baya tırstım ya:26:

Benim anneme de yapmışlar biz küçükkken hatta bana hamileymiş işte, annemi ayakta eritmişler mum gibi, 2 çocukla 40 kiloya düşmüş. Eve hırsız girmiş süsü verip tırnak bırakmışlar, merdivenin basamağına dışkısını yapmış sofra bezi, bıçak, bir de bir yastık kılıfını alıp mezara gömmüşler. Annem benim arkamdan kız kardeşim doğunca, tek başına zahmet çekince anaannem de kalıyormuş sık sık, evden gitmesin, kendi ailesine değil bizim aileye yakın olsun diye yapmışlar. :50:

hmm şimdi uzak oturmak için başka yere gitseniz işe uzak olacak mantıksız olur..

ama ne bileyim iyi düşünün derim canımcım huzursuzluk hiç bişeye benzemez :50:

Aynen öyle canım insan kendi ailesine de bişey diyemez ki? Ben zaten babamı bırakmak istemiyorum ama bu sefer arkadaşımın hikayesine dönecek, onun eşi de 1-2 çağıralım beraber yiyelim derken şimdi 3 yılıdr kahvaltı, akşam yemeği bir yeniyor. Ne kavgalar kıyametler koptu, hiç bişey değişmedi. Ben babam, kardeşlerim orada yalnızken rahat duramam zaten, kimse ailesinden rahatsız olmaz, herkes karşısındaki aileden rahatsız oluyor işte. :ssz:

Daha önce böyle tatlı bir bebek gördünüz müü yaaa
Adı Camilo
Kalp hastasıymış yavrucak kıyamam
Facebook ta dua destek sayfası var

Kıyamam yaaaa çok tatlı Rabbim şifa versin

Aaa ben bayılırım korku filmlerine:16: Bu aralar gerçi koreya sardım:1:

Sende mi ya:1::1: Ben çok severim korku filmlerini:27:

oo tam adamına sordun bayılırım hemde kanlı bıçaklı filmler olacak..:27:

geçen gün izledim bi tane çok iyiydi ismini bulayım önerebilirim sana :27:

Benim anneme de yapmışlar biz küçükkken hatta bana hamileymiş işte, annemi ayakta eritmişler mum gibi, 2 çocukla 40 kiloya düşmüş. Eve hırsız girmiş süsü verip tırnak bırakmışlar, merdivenin basamağına dışkısını yapmış sofra bezi, bıçak, bir de bir yastık kılıfını alıp mezara gömmüşler. Annem benim arkamdan kız kardeşim doğunca, tek başına zahmet çekince anaannem de kalıyormuş sık sık, evden gitmesin, kendi ailesine değil bizim aileye yakın olsun diye yapmışlar. :50:

:50: ya bu kadar pislikle nasıl Allahın karşısına çıkıp hesap verecekler..ne kadar günah hiç affı yok :31:

:50: ya bu kadar pislikle nasıl Allahın karşısına çıkıp hesap verecekler..ne kadar günah hiç affı yok :31:

Annem bana bunu kim yaptıysa felç olsun demiş o zamanlar, çok geçmeden babaannemin felç haberini aldık, 18 sene felçli yaşadı.. :50:

Annem bana bunu kim yaptıysa felç olsun demiş o zamanlar, çok geçmeden babaannemin felç haberini aldık, 18 sene felçli yaşadı.. :50:

:53::53::53::53:

çok kötü şeyler bunlar yaa, resmen dini kötü şeylere alet etmek :50: kimin aklından geçiyorsa dahi onu uzaklaştırsın Rabbim çevremizden :50:

Bul bul bende film kalmadı artık:27:

Nasıl insan bunlar ya.. aklım almıyor. Babaannen olabilir yani:26: Ben neyi anlayamıyorum biliyor musun hadi o gelin el dersin bir yerde ama siz torunsunuz ya canından kanındansınız..

Back
X