- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #8.481
:13:cereen evdeyim canıım kabul ettim isteğinii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok tırsıyorum ben öyle şeylerden :18::18:
valla hak ederse söyle şekerim, ona ne yanii
korku filmi falan izleyip de ruh saglıgımı bozamam valla hiçromantik komedi neyime yetmiyor
![]()
ayy bi büyü filmi vardı türk yapımı ama yine de çok etkilemiştim izlyemem hala :18:
Aaa ben bayılırım korku filmlerineBu aralar gerçi koreya sardım
Sende mi yaBen çok severim korku filmlerini
![]()
Cereen evdeyiim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
![]()
:
Selenin sevgilisine büyü yapmışlar da iş bulamasın diye onu konuşuyoruzBende şüphelendim de bulamıyorum ya iş acaba bana da mı yaptılar diye:26:
Ben aslında aklına gelebilcek her korku filmini izlemişimdir canım hiç korkmadım bu zamana kadar ama bunda baya tırstım ya:26:
hmm şimdi uzak oturmak için başka yere gitseniz işe uzak olacak mantıksız olur..
ama ne bileyim iyi düşünün derim canımcım huzursuzluk hiç bişeye benzemez![]()
![]()
Benim anneme de yapmışlar biz küçükkken hatta bana hamileymiş işte, annemi ayakta eritmişler mum gibi, 2 çocukla 40 kiloya düşmüş. Eve hırsız girmiş süsü verip tırnak bırakmışlar, merdivenin basamağına dışkısını yapmış sofra bezi, bıçak, bir de bir yastık kılıfını alıp mezara gömmüşler. Annem benim arkamdan kız kardeşim doğunca, tek başına zahmet çekince anaannem de kalıyormuş sık sık, evden gitmesin, kendi ailesine değil bizim aileye yakın olsun diye yapmışlar.![]()
oo tam adamına sordun bayılırım hemde kanlı bıçaklı filmler olacak..
geçen gün izledim bi tane çok iyiydi ismini bulayım önerebilirim sana![]()
ya bu kadar pislikle nasıl Allahın karşısına çıkıp hesap verecekler..ne kadar günah hiç affı yok
![]()
Annem bana bunu kim yaptıysa felç olsun demiş o zamanlar, çok geçmeden babaannemin felç haberini aldık, 18 sene felçli yaşadı..![]()
Daha önce böyle tatlı bir bebek gördünüz müü yaaa
Adı Camilo
Kalp hastasıymış yavrucak kıyamam
Facebook ta dua destek sayfası var
Kıyamam yaaaa çok tatlı Rabbim şifa versin
hey bende severimvar mı önereceğin film
ay yookk valla hiiiççç sevemeemmaklım çıkıyor benm yaa ne gerek var :18::18:
beklerim tabii![]()
Annem bana bunu kim yaptıysa felç olsun demiş o zamanlar, çok geçmeden babaannemin felç haberini aldık, 18 sene felçli yaşadı..![]()
oo tam adamına sordun bayılırım hemde kanlı bıçaklı filmler olacak..
geçen gün izledim bi tane çok iyiydi ismini bulayım önerebilirim sana![]()
ya bu kadar pislikle nasıl Allahın karşısına çıkıp hesap verecekler..ne kadar günah hiç affı yok
![]()
Ben yine daha çok seviyorum aklım çıkınca![]()
Benim anneme de yapmışlar biz küçükkken hatta bana hamileymiş işte, annemi ayakta eritmişler mum gibi, 2 çocukla 40 kiloya düşmüş. Eve hırsız girmiş süsü verip tırnak bırakmışlar, merdivenin basamağına dışkısını yapmış sofra bezi, bıçak, bir de bir yastık kılıfını alıp mezara gömmüşler. Annem benim arkamdan kız kardeşim doğunca, tek başına zahmet çekince anaannem de kalıyormuş sık sık, evden gitmesin, kendi ailesine değil bizim aileye yakın olsun diye yapmışlar.![]()