• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İstemiyorum aramasın. Gitsin tüm gün onun aramasını beklemeyen birini bulsun..

şimdi hemen öyle diyip resti de çekme tabi, orası normal bir yer degil nihayetinde :26: gerçekten yogundur tüm gün, 1 dk içinde gerek yok diye düşünüyordur, nasıl olsa akşam rahatça konuşuruz diyordur :26:

eger askerden öncesi için böyle bir ıskıntınız yoksa bence hiç büyütme bu konuyu kafanda, nasıl olsa askerlik bitince düzelecektir :34:

anlıyorum seni canımm... ama biz burda onların içerde neler yaşadıklarını gerçekten bilmiyoruz...

şu askerlik bitene kadar, sık dişini, sonra acısını çıkarırsınn :27:

Askerlik bitince de bişey değişmeyecek o zamanda başka sebepler olacak :37: ben değil o benden çıkaracak acısını.. Keyfi bilir :19:

şimdi hemen öyle diyip resti de çekme tabi, orası normal bir yer degil nihayetinde :26: gerçekten yogundur tüm gün, 1 dk içinde gerek yok diye düşünüyordur, nasıl olsa akşam rahatça konuşuruz diyordur :26:

eger askerden öncesi için böyle bir sıkıntınız yoksa bence hiç büyütme bu konuyu kafanda, nasıl olsa askerlik bitince düzelecektir :34:

Artık çok geç dedim bile :27:
Sivilde de var böyle sıkıntılar. İlla bi sebep var hep. :19:

Artık çok geç dedim bile :27:
Sivilde de var böyle sıkıntılar. İlla bi sebep var hep. :19:

gerçekten yogundur ama kuzum, yoksa neden aramasın ki :26:

valla benm rahmetli yaşamadan bilemezsin burayı, dışarıda sahip oldugun herşeyin kıymetini kat kat anlıyorsun burada diyordu :31: hee gerçi o da askerde kıymetimi anlayıp dışarı çıkınca bıraktı beni ama olsun napalım yani :27:

gerçekten yogundur ama kuzum, yoksa neden aramasın ki :26:

valla benm rahmetli yaşamadan bilemezsin burayı, dışarıda sahip oldugun herşeyin kıymetini kat kat anlıyorsun burada diyordu :31: hee gerçi o da askerde kıymetimi anlayıp dışarı çıkınca bıraktı beni ama olsun napalım yani :27:

:D Senin rahmetliye Allah rahmet eylesin :1:
Benimki benim kıymetimi hiçbir zaman bilmeyecek korkarım :50:
Bende tınlamayacam onu artık. Sabrım yok hiçbişeye :31:

:D Senin rahmetliye Allah rahmet eylesin :1:
Benimki benim kıymetimi hiçbir zaman bilmeyecek korkarım :50:
Bende tınlamayacam onu artık. Sabrım yok hiçbişeye :31:

bi süre gerçekten umursamamayı, yada umursasan bile ona belli etmemeyi dene o zaman canım :26: şuan kaybetme korkusu olmadıgından rahata almıştır kendini p korku bi görsün yüreğine kesin tutuşur paşa efendi :1:

askerden gelsin, sen de onu tınlamıyo numarası yaparsın birazzz :27::27:
Numara değil tınlamayacam bildiğin :52:
bi süre gerçekten umursamamayı, yada umursasan bile ona belli etmemeyi dene o zaman canım :26: şuan kaybetme korkusu olmadıgından rahata almıştır kendini p korku bi görsün yüreğine kesin tutuşur paşa efendi :1:
aslında en korkulu olması gereken zamanlarda ama hala bana bir sürü laf edebiliyor :37: her şeyi bi etiketleme herşeyde bir doğu yanlış kavgası yapmakta üstüme yokmuş. Dedim kus kus iyice aFerin dedim bana iyi geliyor bunlar :37: hakikaten de iyi geliyor çünkü ağlamak yerine sinirleniyorum VE HIH ÇOKTA BİR İŞ DİYORUM(içimden tabi :27:) :D

Numara değil tınlamayacam bildiğin :52:

aslında en korkulu olması gereken zamanlarda ama hala bana bir sürü laf edebiliyor :37: her şeyi bi etiketleme herşeyde bir doğu yanlış kavgası yapmakta üstüme yokmuş. Dedim kus kus iyice aFerin dedim bana iyi geliyor bunlar :37: hakikaten de iyi geliyor çünkü ağlamak yerine sinirleniyorum VE HIH ÇOKTA BİR İŞ DİYORUM(içimden tabi :27:) :D

adama nasıl bi özgüven verdiysen demek korkulu olması gereken zamanda bile korkmuyor :27: bi süre sürt bakalım burnunu, anlar belki neyin ne oldugunu :ssz:

aynen aynen :1: Sağol canım senide uykundan ettim saçma sapan bi konu yüzünden :ssz:

yok canım ne demek :34: ben de bahaneyle face teki eski gönderilerime bakıp rahmetliye ait kalan ve gözümden kaçan bikaç paylaşımımı daha sildim :27:

ama sanırım artık yatayım ben :44: uyku vaktim geldi :33:

yok canım ne demek :34: ben de bahaneyle face teki eski gönderilerime bakıp rahmetliye ait kalan ve gözümden kaçan bikaç paylaşımımı daha sildim :27:

ama sanırım artık yatayım ben :44: uyku vaktim geldi :33:

:)) ohh tertemiz mis gibi uyuyacaksın öyleyse :1: İyi uykular sanaaa:29::16::16::16::16:

Back
X