- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünküüüü henüz söz muhabbetimiz yokk
sözü olanlar da bi kenara çekildii![]()
inşallah benim olacak yakındaa toplaşırız o zman![]()
Benimde buvyaz olacak allah nasip ederse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelişmeler mi var yoksaaaaa![]()
bu yakında mı olacaakk![]()
Bnmde bu yaz olack allah nasip ederse
evvett sayılır kızlarannesi arayacak bugün annemi ve tanışma için müsait gün isteyecek..annemle konuştuk dün, pazar akşamı çağıracağız kısmetse..
Allah tamamına erdirsin![]()
Kızlaar bugün yüzük siparişlerimizi verdik cuma alacağız inşallah..Rengi bunlar gibi, orta kalınlıkta ve bombesiz olacak..
Eki Görüntüle 1141007
Bu da daha önceden bahsettiğim saatim..
Eki Görüntüle 1141008
Bu haftasonu elbisemin provasını yapacağız.
Selencim çok sevndim senin adına tez vakitte inşallah..![]()
ayyyy ne güzel bi haber buuubugun herşey netleşecek o zaman
pekii selenim babanın bu plandan haberi var mı![]()
Kızlaar bugün yüzük siparişlerimizi verdik cuma alacağız inşallah..Rengi bunlar gibi, orta kalınlıkta ve bombesiz olacak..
Eki Görüntüle 1141007
Eki Görüntüle 1141008
her zamanki gibi bu plandan da haberi yok
napayım ama bu kadar sessiz kalırsa bende çaba harcarım
ararsa annesi, hemen annem haberdar eder bana bende size![]()
ayyy merakla bekliyoruummmm :18:
babalar herşeyi geç öğrenir yaa normal bi durum bence ohem ben babanın karşı çıkacagını da düşünmüyorum zaten, böyle daha uygun olur adetler açısından da
kız babası ne de olsa baban, arayıp da gelin tanışalım diyemez ya
![]()
ayyyy ne güzel bi haber buuubugun herşey netleşecek o zaman
pekii selenim babanın bu plandan haberi var mı
bu topikte birbiri ardına ne de güzel haberler geliyor maşallahhhdarısı benm de başıma olur inşallah, şöyle ekim gibi falan olsa yeter bana
yüzüklere de bayıldım saate deelbise de en son neyde karar kıldınız canım :26: senin istedigin gibisini kuzenin dikmem demişti en son da arada bi gelişme olduysa kaçırmış olabilirim
![]()
Eki Görüntüle 1141007
Eki Görüntüle 1141008
öyleymiş canım adet bende yeni öğrendim annem sağolsun yeni dedi..ben diyorum ya ne zman gelecekler falan diye o gün annem dedi ki neden annesi aramadı gelmek içinee yani bunca zamandır neden demediyse
ablamda da öyle olmuş ama ben hatırlamıyorum..neyse bakalım arasın da her şey netleşir o zaman
![]()
İnşallah canım tez vakitte, heyecanı, stresi ne kadar tatlıysa ailelerin işin içine girmesi o kadar acı..
Her kafadan bir ses, ben eve yapmak istiyorum diye teyzemler karşı çıkıyor, ev almaz diyorlar. ( Kalabalık bir aileyiz)
Babama salon tutalım diyorlar babam da bu kadar kısa sürede nereyi bulacağız? Davetiyesi yok şeyi yok diye kızıyor ve başa sarıyor.
Eski usül, gelenekçi bir insan olduğundan önce 3-4 kere istemeye gelecekler, sonra söz takacaklar sonra nişan yapacaksak yapacaktık.
Babamı başa sardırıyorlar durup durup zaten zor ikna etmiştim..
Renk buydu canım, yeşil ayakkbıları giyeceğim çünkü pembe stilettoların topuğu kısa.
Eki Görüntüle 1141172
Arkasını anlatabilmek içinde bunu çizmişti, A pile ve hafif kuyruğu olacak..
Eki Görüntüle 1141173
her zamanki gibi bu plandan da haberi yok
napayım ama bu kadar sessiz kalırsa bende çaba harcarım
ararsa annesi, hemen annem haberdar eder bana bende size
canım yüzükte saatte çok güzel Allah hayırlı uğurlu etsinbak ne güzel herşey ilerliyor elbisenide çok merak ediyorum o çizimdeki gibi olursa süper olur
![]()
annenin de yeni aklına gelmiştir belkihem ne demişler geç olsun güç olmasın
![]()
senden sebep bu kuralları biz de öğreniyoruz selencim, ilerde işime yarayacak zamanlar gelir inşallah da kullanırım bende bunları
ayakkabının rengine de elbisenin rengine de bayıldımçizim de çok güzel, aynısı olursa elbise süper olacak süpeerrrr
bikaç kere gelip geri gideceklerse o zaman daha vakit var demektir, belki düğün salonu gibi degil de restaurant gibi bi yer ayarlasanız, sadece yakın akrabaların geldigi yemekli bir nişan olsa :26: benim nişan deyince kurdugum hayal bu da, oyunu falan pek sevmiyorum sanırım![]()
smuwila çok sevindim senin adına çok hoş aldıklarınız.Aşk getirsin size ömür boyuuu![]()
Babamı ikna ettiğimden cuma akşamı isteme, pazar gündüz nişan olacak.
Akşama da biz kızlarla fasıl keyfi yapacağız canım, organizayonu yapmışlar bile..
Aslında benim de istediğim oydu, yemekli bir davete her şekilde değer, salonun bir anlamı yok ki.
Üstelik sırf bir yer tutup millete duyuracağız, annem vefat edeli 2 sene yeni oldu ben kendime yakıştıramıyorum, sözde ablalarını bizden çok seven teyzemler yakıştırıyorlar. :44:
Yemekliden vazgeçmemin sebebi; düğünün yakın olma olasılığı, öyle olursa bir de nişanla uğraşmanın gereksizliği canım..
Birde uzatıyor işi iyice, en kötü eylül de, kasım da yapsak onca masrafa girip, 4-5 ay sonra düğünü zor yaparız.
Eki Görüntüle 1141007
Eki Görüntüle 1141008