• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yani dimi ama kaçış yok bu yola girdik bi kere :1:

ama şimdi onların taraf ya düğün sahibi sana da demekki o elbiseyi çok yakıştırıyor..sende kırma bari onu boşver face i falan sözlünü düşün boş yere huzursuzluk çıkmasın :16::16:

Nurdan fazla hırçın sende fazla iyi niyetllisin :53::52:

Eklentiler

• $IMG_1429.webp
    $IMG_1429.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_1573.webp
    $IMG_1573.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 37
yani dimi ama kaçış yok bu yola girdik bi kere :1:

bunlar güzel telaşlar yavrummm :16::16:

İşte canım aynen dediğin gibi Kış aylarında yaparsak daha fazla indirim sağlayabiliriz, çünkü daha kınası var elbisesi, bindallısı, kına mekanı var.
Şubatı geçtiği anda düğün sezonu açıldığından fiyatlar yukarı çekiliyor yine, erkek arkadaşım askerdeyken bol bol bu konularla mesgul oldum..
:ssz:

araştırmaların da var nasıl olsa, inşallah karşı taraf da iyi niyetle yaklaşır, imkanları dahilinde en güzel düğünü yaparsınız canım :34:

Onun suratı öyleyken ben ne de güzel eğlenirim ama:1:

ben de biraz inat var da yapma denileni yaparım ben :27: hiç de takmam valla surat asarsa assın, benm keyfimi kaçıramaz kolay kolay :27:

eski nişanlımın arkadaşının düğününe gidiyorduk, giyindim süslendim hazırım adam dedi ki elbise kısa :53: elbise de dizden 3 4 parmak yukarıda siyah düz bir elbise yani :53: dedim bak yanımda başka kıyafet yok bununla gidecegiz mecbur, yok ben istemiyorum bilmem ne :53: dedim ben bununla gidiyorum sen geliyor musun gelmiyor musun :1:

geldi tabiki :27: baştan bi surat asıyordu hiç takmadım onu, annesi de gelmişti zaten ben onunla konuştum, yeni nişanlıyız tabi o zamanlar, herkes beni soruyor geliyorlar konuşuyorlar benmle falan :1: bikaç kişi de gidip yasine nişanlın çok güzel falan demişler, ondan sonra kedi gibi oldu mecbur :27:

yani ben biraz erkekleri fazla şımarttıgımızı düşünüyorum da ondan çok fazla taviz verme taraftarı degilim ondan bu kadar gaz verdim sanırım sana, özür dilerimm :17::17::17:

Nurdan fazla hırçın sende fazla iyi niyetllisin :53::52:

:52::52::52::52::52:

bunlar güzel telaşlar yavrummm :16::16:

araştırmaların da var nasıl olsa, inşallah karşı taraf da iyi niyetle yaklaşır, imkanları dahilinde en güzel düğünü yaparsınız canım :34:

ben de biraz inat var da yapma denileni yaparım ben :27: hiç de takmam valla surat asarsa assın, benm keyfimi kaçıramaz kolay kolay :27:

eski nişanlımın arkadaşının düğününe gidiyorduk, giyindim süslendim hazırım adam dedi ki elbise kısa :53: elbise de dizden 3 4 parmak yukarıda siyah düz bir elbise yani :53: dedim bak yanımda başka kıyafet yok bununla gidecegiz mecbur, yok ben istemiyorum bilmem ne :53: dedim ben bununla gidiyorum sen geliyor musun gelmiyor musun :1:

geldi tabiki :27: baştan bi surat asıyordu hiç takmadım onu, annesi de gelmişti zaten ben onunla konuştum, yeni nişanlıyız tabi o zamanlar, herkes beni soruyor geliyorlar konuşuyorlar benmle falan :1: bikaç kişi de gidip yasine nişanlın çok güzel falan demişler, ondan sonra kedi gibi oldu mecbur :27:

yani ben biraz erkekleri fazla şımarttıgımızı düşünüyorum da ondan çok fazla taviz verme taraftarı degilim ondan bu kadar gaz verdim sanırım sana, özür dilerimm :17::17::17:

:52::52::52::52::52:
Yok canım olurmu öyle şey ne özürü ben o tavizi çoktan verdim yani senin yaptığın gibi gidiyorum geliyormusun diyemem desem bile yiyorsa git der yine gidemem:27::27:

Yok canım olurmu öyle şey ne özürü ben o tavizi çoktan verdim yani senin yaptığın gibi gidiyorum geliyormusun diyemem desem bile yiyorsa git der yine gidemem:27::27:

yaa işte bende biraz dik kafalık var :27: ve giderim dersem de giderim bunu bildiği için yasin hiç o duruma getirmezdi beni :27: gece onu sokkata yatırmışlıgım bile var düşün bendeki inadı yani :27:

ama bak emrahta çok taviz verdim mesela, tavizi de şöyle verdim ki, yine kendi bildigimi yaptım ama ona hiç söylemedim :50: maça gitme dedi, gittim ona gitmedim dedim falan, bir sürü hata yanii :53::53: şimdi bir üçüncü kişi olursa hayatımda orta yolu bulacam inşallahh :33::33:

yaa işte bende biraz dik kafalık var :27: ve giderim dersem de giderim bunu bildiği için yasin hiç o duruma getirmezdi beni :27: gece onu sokkata yatırmışlıgım bile var düşün bendeki inadı yani :27:

ama bak emrahta çok taviz verdim mesela, tavizi de şöyle verdim ki, yine kendi bildigimi yaptım ama ona hiç söylemedim :50: maça gitme dedi, gittim ona gitmedim dedim falan, bir sürü hata yanii :53::53: şimdi bir üçüncü kişi olursa hayatımda orta yolu bulacam inşallahh :33::33:

Hahaha bence de orta yol en iyisi ikisinin arası olsun ne az ne çok herkes mutlu olur:27:

uvvvvvvv, seninkiler daha da bi çokmuşşş :30:

o zaman sen kendine yeni bi gardolap yapmalısınn :27:

Bana da öyle geliyor:27:

İtiraf geldi:27: İstemedeki çok kısaydı aşkım o olmaz dedi ben malımı biliyorum:27:

ceren bende itiraf ediyorum seninki ve benimki kafa olarak aynı :53:

bende desem öyle aynı cevabı verirdi :31: biz baya taviz vermişiz eyvahlar olsun :53:

perşembe çok yakın arkadaşımz düğünü var yani bizi tanıştıran birlikteliğimizn sebebi olan kızın..bakalım ne havadisler çıkacak kıyafet konusunda :47:

ceren bende itiraf ediyorum seninki ve benimki kafa olarak aynı :53:

bende desem öyle aynı cevabı verirdi :31: biz baya taviz vermişiz eyvahlar olsun :53:

perşembe çok yakın arkadaşımz düğünü var yani bizi tanıştıran birlikteliğimizn sebebi olan kızın..bakalım ne havadisler çıkacak kıyafet konusunda :47:

Ben iki sene boyunca peşimde koşturdum o severken hatalar yaptım çok.. Sonra ben de aşık oldum ve ne dediyse tamam dedim daha önce kırdım üzdüm diye.. Sonra önüne geçemedim tabiki.. Şimdi ne yazık ki son söz onda memnunmuyum değilim ama ben bu hale getirdim o yüzden artık o hayır dediği zaman kendi bildiğimi okuyamıyorum:26::26: ama şöye bir şey de var o da beni dinler.. Gerçi evden işe işten eve giden biridir canım hayır dememi gerektirecek durumu bile olmuyor ki:26: Evlendikten sonra daha beter olmazlar inşallah:26:

Back
X