• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

:20:

ayy valla çok sevinirimmm :16::16:

ama o akşam gelemesen bile musait bir zaman denk gelirse ikimize de yüzyüze tanışmayı çok isterim :31:

bende çok isteriiim haziran sonuna kadar büyük ihtimal buradayım ne zaman istersen görüşebiliriz sen ayarla kendini :16: hatta bizim okulun bahar şenliklerine gidelim birlikte ona göre ayarla :27:

hiç kıskanmadım kiii :63::63::63::63:

:1::1::1:

sana ancak eylül de gelebilecegim bebişimm :34: yazın sen bana çok uzak şehirlerde olacaksın :14:

bende çok isteriiim haziran sonuna kadar büyük ihtimal buradayım ne zaman istersen görüşebiliriz sen ayarla kendini :16: hatta bizim okulun bahar şenliklerine gidelim birlikte ona göre ayarla :27:

13 haziran da athena konseri var ya ona gitmeyi çok istiyorum ben :1: hatta benim aday adayını falan da çağırayım diyorum :27: o günde görüşebiliriz bak :16: 14 ünde de konser var ama onu bilmiyorum kimin olduguun :44:

ben öyle düşünmüyorum yaa eskide kalmış o kaynana görümce eziyetleri :1: başta herkes belli eder bence kendini, inşallah böyle devam eder :16:

Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:

Benim en yakın iki arkadaşım çekiyor canım eskide kalmadı yani.. Birde biri başlarda öyle iyiydiki anlatamam bir evlendiler kadın resmen döndü eski halinden eser yok şuan:26:

ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor :50:

benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem nee :53: severdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi :34: ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime :14::14:

:1::1::1:

sana ancak eylül de gelebilecegim bebişimm :34: yazın sen bana çok uzak şehirlerde olacaksın :14:

13 haziran da athena konseri var ya ona gitmeyi çok istiyorum ben :1: hatta benim aday adayını falan da çağırayım diyorum :27: o günde görüşebiliriz bak :16: 14 ünde de konser var ama onu bilmiyorum kimin olduguun :44:

14 haziranda gökhan özen var sanırım 12sinde de sertab erener diye biliyorum :44: orada görüşebiliriz bak eğleniriz hem :32:

ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor :50:

benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem nee :53: severdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi :34: ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime :14::14:

ne demişti kiii :53::53::53:

16 sında sanırım :26: ama 25 yada 26 gibi tekrar gelebilirim 1 2 günlüğüne, arkadaşımın kep töreni var da :8:

hımmm, o zaman ben gitmeden görüşebiliriz kii :16:

ben 1 temmuz gibi gidicem burdan :31:

ben hiç rastlamadım çevremde son zamanlarda :26: biraz da karşılıklı olabilir diye düşünüyorum bize de bağlı büyük oranda :26: inşallah sorun çıkmaz canım biz saygı sevgi gösterelim sorun olmaz :31:

ne demişti kiii :53::53::53:

hımmm, o zaman ben gitmeden görüşebiliriz kii :16:

ben 1 temmuz gibi gidicem burdan :31:

aa ne dedigini yazmayı unutmuşum :1::1:

bu halimi az çok biliyorsunuz ya resimlerden, bundan 5 kilo falan daha azdım bide o zamanlar. takmıştı kadın beni zayıflatmaya :53: bigun gelinlik muhabbeti yapıyoruz, onların da bi komşusu var ama kadın 50 yaşında ve rahat bennm iki katım :34: bana dedi ki eğer zayıflamazsan düğüne kadar aynı gül teyzen gibi olursun düğünde :53::53: dedim ... teyze siz beni öyle mi görüyorsunuz gerçekten :43: tam öyle degil ama böyle yemeye devam edersen onun gibi olursun dedi :53::53: resmen hala içimde acıdır bu laf yaa :14::14:

kuzum benm program çok sıkışık işte haziran bitene kadar :26: 16 sında eve gidecem ama 20 sinde arkadaşımın düğünü var alanyaya gidecem :53: orda belki 1 2 gün kalırım :26: dönecem arkadaşın kep töreni var :53: eğer kep töreni için ankaraya gelmezsem o hafta kaçarım yanına :1: eğer kep törenine gelecek olursam malesef eylüle kalır :43::43:

Back
X