- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.341
neden böyle bişey yaptın evladım![]()
bilmem sanırım ağrıdan uyandım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden böyle bişey yaptın evladım![]()
bilmem sanırım ağrıdan uyandım :)
ne ağrısı
doğru doktora gidiyorsunuz luna hanımm![]()
kulak :) aldım ağrı kesici ve iltihap kurutucu, 3-4 güne hafifler :)
neden doktora gitmeyip kndin ilaçlar kullanıyorsun şekerim![]()
çünkü bu benim 4. Ya da 5. Vakam :) artık ne kullanacağımı biliyorum, ağırlaşırsa giderim zaten ama şimdi kafamı oynatabiliyorum :)
hmm tamam hadi şimdilik rahat bırakıyorum seniama her gun yoklama yapacagım agrıların devam ederse doktora gitmezsen gelir götürürm
![]()
tamam tamam ben rapor veririm sana söz
![]()
anlaştıkk![]()
sen nerede yaşıyordun ki bu aradaben gelip doktora götürürm dedim ama nereye gelecegimi bileyim
![]()
yalovada oturuyor o![]()
Dün eniştenin mekanını incelemeye gittik kızlar, daha önce resmini attığım mekan resimdekinden daha geniş, ama pist gibi geniş alanı yok ortada havuz gibi bişey olduğundan, bir de üst katı var babam orayı daha çok beğendi bahsettiğim yere göre daha da geniş, ferah bir mekan..
Bir de butik pasta araştırması içindeyim, eniştemin pastanesi var demiştim zaten, pasta ve kurabiyeleri de onlar yapacaklar. Çok uğraştırıcı modellerin hakkını verebilirler, işin içinden çıkabilirler mi bilmiyorum? Çünkü şeker hamuruyla yapılan pastalarda maharet süslemede biliyorsunuz ki..
En çok beğendiğimden başlayarak resimleri sıralıyorum kızlar bana fikir veriiin, renkler değişecek zaten büyük ihtimalle...
Bunlar da kurabiye modelleri..
Eki Görüntüle 1142880
Dün eniştenin mekanını incelemeye gittik kızlar, daha önce resmini attığım mekan resimdekinden daha geniş, ama pist gibi geniş alanı yok ortada havuz gibi bişey olduğundan, bir de üst katı var babam orayı daha çok beğendi bahsettiğim yere göre daha da geniş, ferah bir mekan..
Bir de butik pasta araştırması içindeyim, eniştemin pastanesi var demiştim zaten, pasta ve kurabiyeleri de onlar yapacaklar. Çok uğraştırıcı modellerin hakkını verebilirler, işin içinden çıkabilirler mi bilmiyorum? Çünkü şeker hamuruyla yapılan pastalarda maharet süslemede biliyorsunuz ki..
En çok beğendiğimden başlayarak resimleri sıralıyorum kızlar bana fikir veriiin, renkler değişecek zaten büyük ihtimalle...
Eki Görüntüle 1142806
Eki Görüntüle 1142808
Eki Görüntüle 1142811
Eki Görüntüle 1142822
Eki Görüntüle 1142845
Eki Görüntüle 1142864
Eki Görüntüle 1142874
Eki Görüntüle 1142880
Eki Görüntüle 1142882
Eki Görüntüle 1142806
Eki Görüntüle 1142808
Eki Görüntüle 1142811
Eki Görüntüle 1142822
Eki Görüntüle 1142845
Eki Görüntüle 1142864
Eki Görüntüle 1142874
Eki Görüntüle 1142880
Eki Görüntüle 1142882
pastaların hepsi çok güzeeel
kurabiyelerden ise, şu çift kalpli olan favorimm![]()
canım pastalardan 1 ve 3 numarayı çok begendim,tam benm istediklerim gibi hattaeniştenin de pastanesi varsa mutlaka yapabileceklerdir diye düşünüyorum olmadı daha önce yaptıkları modelleri inceleyebilirsin, tam net bir fikir kazanırsın o zaman olup olmayacagına dair
![]()
kurabiyelerden de gizeme katılıyorum bence de çift kalpli olan çok güzeldiğerleri klasik zaten
![]()
mekan içinde oynamalı bişey istemiyordun sanki sen yani pist olması o kadar şart degil galiba :26: ama süt kat daha mekansa orda yapıverinben o mekanı da çok begendim yaa
![]()
vwuhuu pastalardan 3 numaraya göz alıcı tam nişana yakışır![]()
canım pastalardan 1 ve 3 numarayı çok begendim,tam benm istediklerim gibi hattaeniştenin de pastanesi varsa mutlaka yapabileceklerdir diye düşünüyorum olmadı daha önce yaptıkları modelleri inceleyebilirsin, tam net bir fikir kazanırsın o zaman olup olmayacagına dair
![]()
kurabiyelerden de gizeme katılıyorum bence de çift kalpli olan çok güzeldiğerleri klasik zaten
![]()
mekan içinde oynamalı bişey istemiyordun sanki sen yani pist olması o kadar şart degil galiba :26: ama süt kat daha mekansa orda yapıverinben o mekanı da çok begendim yaa
![]()
biri bende çok beğendim canım, onların aparatları lazım süsleme için, bakalım bir göstereyim ne diyecekler? Ikili kurabiyeyi bende çok beğendim renkleri hariç, benim conceptim pembe olacak çünkü, beyazın üzerine pembe yazılı, minik güllü şekillerle yapabilirim yüzükler yine öyle sarı kalır, yeter ki çift yapabilsinler. çift olmazsa tek yapacağız artık çaresiz..
evet canım istemiyordum ama ev ortamından çıkacağız maalesef, ben dışarda, mekan da yapmam oynama istemiyorum diye çok söyledim ama dinletemedim. Ev almaz dediklerinden cafe ortamında da kuru kuru pasta kes ye, yüzük tak derken herkes masalarda bir köşe de vakit geçmez, madem öyle bir yerde yapacaksın kendi aramızda yapalım oynamak isteyen oynar bari mekan da olmasına değsin dediler zaten biz bize olacağız. Halam, teyzem, yengem, onların kuzenleri vs. Benim arkadaşlarım, kuzenlerim, eş, dost olmayacak yani..
Bir de mekanı elbisemin renginde tüllerle süsleyeceğiz, mumlar alacağız masalara..![]()
canım evet orası çok hoş, hemde rustik bir dekorasyonu var ayrıca ahşaplı olduğundan süslemesi de kolay olur ama sigara içilebilen tek bölümmüş. Biz şimdi direkt orayı kapatsak mekan komple boş kalabilir, ya da kendi yakınlarımdan sigara içenler de olursa karmakarışık olur diye düşündüm. üst katta yaparsak erkekler iner aşağı, sigara da içer çay da, isteyen gene gelir falan derken rahat ederiz dedim ama.. :26:
Eki Görüntüle 1142806
Eki Görüntüle 1142808
Eki Görüntüle 1142811
Eki Görüntüle 1142822
Eki Görüntüle 1142845
Eki Görüntüle 1142864
Eki Görüntüle 1142874
Eki Görüntüle 1142880
Eki Görüntüle 1142882