• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

asker yolu beklemiş insanlarsınız sonuçta, şurda bikaç ay keyifli şekilde düğünü bekleseniz ne olur ki :16:

dün çok atarlıydım bugun de polyannayım yaa, hiç ortam yok :27:

Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman.. :27:

Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?
:26::ssz:

Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman.. :27:

Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?
:26::ssz:

ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum :27:

hayırdır canım, kim kızdırdı seni :ssz:

ama 8 yıl diyotsun canım çok normalki bu durum :34: gerçi insanın bir ölecegi gün, bir de evlenecegi gün doğarken belli oluyormuş daha, o yuzden kaderimizi yaşıyoruz işte :31: Rabbim hayırlısını versin de isterse kış ortasında olsun, ondan gelene ammenaa :31:

ya bizim evleneceğimiz gün yoksa hiç :18::18::18:

ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum :27:

Kızmak değil de, insanlar kendi kendine kendilerini kıskandığını düşünür ya etrafındakilerin, gözün çarpsa, nasıl baktı ama kollarıma derler.

Anında kıskanç damgasını yeriz, benim başıma gelmedi ama o ortamda olsam kesin gelirdi.

Senin bileziklerinden millete ne? Durun ben bi kendimi göstereyim, onlar on katı değer katıyor sana yani..
:27:

Benim de pek dengeli olduğum söylenemez, bende ruh halimin kafasını yaşarım çoğu zaman, bazen çok eğlenceli neşeli, bazende hiç sebep yokken duygusallığın dibine vurmuş, dünya' nın bütün yükü üzerindeymiş gibi acılı, kahırlı 5 dk. da değişir bütün işler hesabı.. :27:
Ayın konumu, dolunay falan yengeç burcu insanıyım..
:1:

ya bizim evleneceğimiz gün yoksa hiç :18::18::18:

o zaman sanırım hayatımız boyunca yalnız kalırız :31:

Kızmak değil de, insanlar kendi kendine kendilerini kıskandığını düşünür ya etrafındakilerin, gözün çarpsa, nasıl baktı ama kollarıma derler.

Anında kıskanç damgasını yeriz, benim başıma gelmedi ama o ortamda olsam kesin gelirdi.

Senin bileziklerinden millete ne? Durun ben bi kendimi göstereyim, onlar on katı değer katıyor sana yani..
:27:

hiç anlamadım ki kime kızdıgını :27:

Benim de pek dengeli olduğum söylenemez, bende ruh halimin kafasını yaşarım çoğu zaman, bazen çok eğlenceli neşeli, bazende hiç sebep yokken duygusallığın dibine vurmuş, dünya' nın bütün yükü üzerindeymiş gibi acılı, kahırlı 5 dk. da değişir bütün işler hesabı.. :27:
Ayın konumu, dolunay falan yengeç burcu insanıyım..
:1:

aman ne güzel işte, böyle olunca canımız hiç sıkılmıyor :21::21:

kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acaba :27: sesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile :67:

o zaman sanırım hayatımız boyunca yalnız kalırız :31:

hiç anlamadım ki kime kızdıgını :27:

aman ne güzel işte, böyle olunca canımız hiç sıkılmıyor :21::21:

Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya.. :27:

Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?
:19:
Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..
:ssz:

kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acaba :27: sesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile :67:

sen de amma meraksızmışsın yaa, insan ablasına ne geldigini hatırlamaz mı :27: aman neyse ki sorun yokmuş :21: hazırlıklar tam gaz devam :21:

annen babanla konuşmuş mu :18:

Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya.. :27:

Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?
:19:
Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..
:ssz:

bende pek sevmem takıyı ha alırlar adettendir ama takıp da düğün dernek gitmem :19:
ama trabzon setleri son zamanlarda favorim gerdanlığı çok güzel bak bunu alsalar takarım yok demem :27::27:

sen de amma meraksızmışsın yaa, insan ablasına ne geldigini hatırlamaz mı :27: aman neyse ki sorun yokmuş :21: hazırlıklar tam gaz devam :21:

annen babanla konuşmuş mu :18:

daha iki sene oldu ama ben unuttum :33: neyse sorarım ablama, şimdi onlarda ilk ya acemiler bizimde adeti bilmiyorlar kadın biraz evhamlı mahcup olmak istemiyor gibi :26:
canım açmadım telefon anneme babam yanındadır, konuşmuştur kesin eve gidince öğrenirim :17:

bende pek sevmem takıyı ha alırlar adettendir ama takıp da düğün dernek gitmem :19:
ama trabzon setleri son zamanlarda favorim gerdanlığı çok güzel bak bunu alsalar takarım yok demem :27::27:

trabzon setlerinin işçiliği çok fazla :D bana işçiliksiz aldırdılar illa ihtiyaç olurda satarsak diye zarar etmeyelim diye düşündüler :31:

Valla o zaman pasta falan alsınlar, annene de küçük bir hediye sana da bir demet çiçek bana en mantıklı gelen bu :32::32:

trabzon setlerinin işçiliği çok fazla :D bana işçiliksiz aldırdılar illa ihtiyaç olurda satarsak diye zarar etmeyelim diye düşündüler :31:

pasta yada baklava uygun olur aman bunları da mı ben düşünücem sorarlar konu komşuya öğrenirler :6:
çok çok ihtiyaç olmadıkça set satılmaz ama ya zaten çok fark oluyormuş satınca :26:

seninki nasıl bişey merak ettim :32:

pasta yada baklava uygun olur aman bunları da mı ben düşünücem sorarlar konu komşuya öğrenirler :6:
çok çok ihtiyaç olmadıkça set satılmaz ama ya zaten çok fark oluyormuş satınca :26:

seninki nasıl bişey merak ettim :32:
valla bana sormadılar bu tip şeylerde, keşke soraydılar bi çok problem alaşağı edilirdi belki :31:
lunamoon'ken konu açmıştım canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701959 burdan bakabilirsin :)

Back
X