• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ama bunlarında işçilikleri fazla gibi ikincisi güzelmiş :21: sende gitmedin mi beğenmeye :26:

gittimde benim beğendiklerimi beğenmediler :31: ikincisini benim ailem takmıştı daha özgür seçebildim :D taşlı olmayan, diğerlerine nazaran işçilği en az olanlar ve benim seçmeme müsade edilenler arasında gözüme en iyi gözükenler bunlardı:31:

gittimde benim beğendiklerimi beğenmediler :31: ikincisini benim ailem takmıştı daha özgür seçebildim :D taşlı olmayan, diğerlerine nazaran işçilği en az olanlar ve benim seçmeme müsade edilenler arasında gözüme en iyi gözükenler bunlardı:31:

yani onlarda bildiğin bozdurmak için almışlar sen kullanacaksan senin beğenmen lazım :41:

Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya.. :27:

Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?
:19:
Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..
:ssz:

heh tamam şimdi anladımm :27::27:

valla ben hayatta takı pazarlıgı yapamam :30: imkanı olan zaten yapar, yapamayanın da kendisini ilgilendirir :ssz:

Bütün sorunlular beni mi bulacak ya puf. Tartışmaktan sıkıldım. Kendini bilmez çok insan var bu ortamda yeter ya:25:

daha iki sene oldu ama ben unuttum :33: neyse sorarım ablama, şimdi onlarda ilk ya acemiler bizimde adeti bilmiyorlar kadın biraz evhamlı mahcup olmak istemiyor gibi :26:
canım açmadım telefon anneme babam yanındadır, konuşmuştur kesin eve gidince öğrenirim :17:

kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel bence :34: önemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir :27:

ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:

Bütün sorunlular beni mi bulacak ya puf. Tartışmaktan sıkıldım. Kendini bilmez çok insan var bu ortamda yeter ya:25:

bugun bu topikte herkes bişeylere sinir oluyor :27: sana nolduu :27:

kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel bence :34: önemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir :27:

ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:

bugun bu topikte herkes bişeylere sinir oluyor :27: sana nolduu :27:

ay konuşmaya değmez boşver, milletle tartışmaktan sıkıldım ama bu sefer tuttum kendimi çok mutluyum :)

amaann kimseyle tartışıp da seviyenle oynamaya degmez gülüm yaa :34: hem herkes farklı şeyler düşünsü ki dünyanın tadı tuzu olsun, yoksa çok sıkıcı olurdu :33:

elbetteki faklı şeyler düşünsünler ama başkasının fikrine saçmalık demek, kimsenin haddine değil :)

elbetteki faklı şeyler düşünsünler ama başkasının fikrine saçmalık demek, kimsenin haddine değil :)

bak o konuda haklısın :20: ama tartışmayı bilmek de bir seviye göstergesidir zaten, takma kafana :34:

Nasilsin nurdan ablamm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi valla gülüm, yarın son sunum var teslimden önce harıl harıl çalışıyorum :126:

bak o konuda haklısın :20: ama tartışmayı bilmek de bir seviye göstergesidir zaten, takma kafana :34:

iyi valla gülüm, yarın son sunum var teslimden önce harıl harıl çalışıyorum :126:

Kolay gelsin bende yarin ilk sinavim var ona calismaya calisiyorum :( tatil modundan cikip calisma moduna giremedim malesef :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X