• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bana da ortada bi süpriz işi dönüyor gibi geliyor canımm :26::26:

önce burhan, ardından eray, ardından onun kız arkadaşı falan.. :26:

bence bu 3lü sana bi süpriz hazırlıyo olabilir :27:

ya ben bu akşam erayın kız arkadaşına dedim ki " yarın akşam ne zaman görüşecegiz söyleyin ona göre 2 arkadaşım daha var beni bi yere götüreceklermiş zaman ayarlaması yapacam "

kız da ben 4 gibi buluşurum seninle diyordum dedi, dedim o saat bana uymaz sanırım, sabah arkadaşlarım bize gelecek pasta üff leyecez annem istedi, ordan kızlarla beraber bi yere gidecem neresi bilmiyorum, en erken 6 gibi biter benim işim sanırım dedim :34: hem eray da yarın akşam proje hazırlayacakmış, yokmuş galiba dedim. o da haberim yok ondan, bugun başak biri sordu senin doğum gününü, ben de bilmiyorum dedim dedi.

bende kızdım biraz. " sevgilim olsa supriz hazırlardı yok diye ben kendi doğum günümle kendim uğraşıyorum " falan dedim işte. ondan sorna kız da ben bi konuşayım ayarlayım dedi. sonra da tamam 6 da görüşelim diye döndü bana :26:

bişey dönüyor ortada ama suprız yapılacak bişey yok :50: yani giecegimiz yer belli, görüşecegimiz insanlar belli, bi brhanın gelip gelmemesi de bana supriz olur da onlar bunun bana supriz olacagnı bilmiyorlar ki :1: yani ısacası hiç bişey anlamadım :30:

Umutlanma ama bana surpriz gibi geliyor, eger surprizse zaten kesin bisey var derim artik durup dururken burhan sana niye surpriz yapsin kii =)) ben bile cok heyecanlandim yaa insallah oyledir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bende onu diyorum, burhan dururp dururken neden supriz yapsın ki bana :53: o yuzden pek supriz varmış gibi gelmiyor yani :50: he varsa bile direk burhanla alakalı degildir, ya gidecegimiz yer suprizdir yada hediye suprizdir, burhanla alakası yoktur bence :50:

Kızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrr :27::27: Yarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder:27::27: Biz bilemedik size danışalım dedim:16::16::16: Cansınızz sizzz:16::16:

anaammm :52::52::52: akşam yemekten sonraysa pasta yada kuru pasta gibi bişey uygundur gibi geldi canım :26: çiçek falan olsa oğlanı istemeye gitmiş gibi olur o yuzden sanırım tatlı en uygunu :34:

işte bende onu diyorum, burhan dururp dururken neden supriz yapsın ki bana :53: o yuzden pek supriz varmış gibi gelmiyor yani :50: he varsa bile direk burhanla alakalı degildir, ya gidecegimiz yer suprizdir yada hediye suprizdir, burhanla alakası yoktur bence :50:

anaammm :52::52::52: akşam yemekten sonraysa pasta yada kuru pasta gibi bişey uygundur gibi geldi canım :26: çiçek falan olsa oğlanı istemeye gitmiş gibi olur o yuzden sanırım tatlı en uygunu :34:

Eger burhan sürpriz yaparsa arkasindan bi surpriz daha gelebilir :) ay ben cok heyecan yaptim :) olmadi burhani tutup kolundan getirsem mi :D zorla surpriz :)

Eger burhan sürpriz yaparsa arkasindan bi surpriz daha gelebilir :) ay ben cok heyecan yaptim :) olmadi burhani tutup kolundan getirsem mi :D zorla surpriz :)

sanırım ancak zorlarsan supriz yapar o :27: şans işte yaa adamların işler dün karıştı yani, resmi kruumda çalışıyor guyaa bu haftasonu mesaisi var yani, şansa bak :47:

Kızzzlaaaaaaarrrrrrrrrrr :27::27: Yarın ailecek kayınvalidemlere oturmaya gideceğiz akşam yemekten sonra ne götürmek icap eder:27::27: Biz bilemedik size danışalım dedim:16::16::16: Cansınızz sizzz:16::16:

tabiki de tatlı :56:

pasta olur, ya da baklava gibi şerbetli tatlı olur ama kesinlikle tatlı :56:

tabiki de tatlı :56:

pasta olur, ya da baklava gibi şerbetli tatlı olur ama kesinlikle tatlı :56:

Evet bende öyle düşünmüştüm normal yaş pasta olur değil mi :16:

hatunlar size bir şey soracagım..

benm yakın bir arkadaşım bu haftasonu evlenecek, ama düğün izmirde olacagı için ve benm tam proje öncesi zamanım oldugu için gidemiyorum malesef :50: ama önümüzdeki hafta ankaraya gelecek ve ben evlerine gidecegim. hediye olarak bugun annemle dışarı çıktıgımızda şundan aldım :

Eki Görüntüle 1146218 Eki Görüntüle 1146219

yanına bişey daha almak istiyorum bu tek başına yetmez gibi geliyor. yanına 6 lı yada 12 li çay bardagı seti bir de şekerlik mi alsam :26: yani takım gibi kullanır bununla beraber :34: ya da bundan bagımsız ikinci bir hediye mi alsam bir türlü bilemedim :26: siz ne düşünüyorsunz :44:

Bence bu yeterli aslında canım:16: Aslında çay bardakları tamamlar ama yeterince vardır evinde yeni evleneceği için düşünüyorum:26:

hatunlar size bir şey soracagım..

benm yakın bir arkadaşım bu haftasonu evlenecek, ama düğün izmirde olacagı için ve benm tam proje öncesi zamanım oldugu için gidemiyorum malesef :50: ama önümüzdeki hafta ankaraya gelecek ve ben evlerine gidecegim. hediye olarak bugun annemle dışarı çıktıgımızda şundan aldım :

Eki Görüntüle 1146218 Eki Görüntüle 1146219

yanına bişey daha almak istiyorum bu tek başına yetmez gibi geliyor. yanına 6 lı yada 12 li çay bardagı seti bir de şekerlik mi alsam :26: yani takım gibi kullanır bununla beraber :34: ya da bundan bagımsız ikinci bir hediye mi alsam bir türlü bilemedim :26: siz ne düşünüyorsunz :44:

bu çay için mi yoksa meşrubat için mi canım

Sans iste bakarsın gelir erken biter isleri :/

heh o şans dediginden bende hiç yok işte :50: yarın torpil geçer belki diyecegim ama hiç umudum yok :14:

Bence bu yeterli aslında canım:16: Aslında çay bardakları tamamlar ama yeterince vardır evinde yeni evleneceği için düşünüyorum:26:

kuzum zorunlu hizmet dolayısıyla 1 sene sonra şehir değiştirecekler diye yeni ev kurmadılar, çocugun evlenmeden önceki evlerinde kalıyorlar. şehir değiştirince evi baştan kuracaklar. şuan pek bi şeyleri yok yani :34: ama işte çay bardagı seti de komik mi olur yaa :26: başka bişey mi alsam yanına diye düşünüyorum saatlerdir :44:

bu çay için mi yoksa meşrubat için mi canım

çay için canım :34: altındaki mumu yakıyorsun, çay beklerken sıcak bekliyor :34:

Onlar bize ilk tanışmaya gelirken pasta getirdi aynı şey olsa da sorun olmaz ama demi:26:

onlar size bundan 5 kere sonra gelirlerken yine pasta getirecekler ki, akşam yemeginden sonra gidilirken götürülen tek şey yaŞ pasta :1::1:

heh o şans dediginden bende hiç yok işte :50: yarın torpil geçer belki diyecegim ama hiç umudum yok :14:

kuzum zorunlu hizmet dolayısıyla 1 sene sonra şehir değiştirecekler diye yeni ev kurmadılar, çocugun evlenmeden önceki evlerinde kalıyorlar. şehir değiştirince evi baştan kuracaklar. şuan pek bi şeyleri yok yani :34: ama işte çay bardagı seti de komik mi olur yaa :26: başka bişey mi alsam yanına diye düşünüyorum saatlerdir :44:

O zaman durumlar değişir tabi canım :1: Çok zarif modeller var canım aslında başka ne alabilirsin ki:26: Pek eşya da yokmuş :26:

Back
X