• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kına da diyorum ama ya kalabalık olursa?
Nişanı evde yapacaktım söz de ama cafe' ye kaydık. :ssz:
Hazır kurabiye ve yastıklar varken bende asetatlı kutu mu alsam diyorum?
Böyle minikler de varmış, ya da sadece yastık ve oje koyarım..:26:
İsteyen böyle saklar isteyen magneti buzdolabına yapıştırır.
Eki Görüntüle 1147481

canım inan ojeye bu aşamada hiç gerek yok kınada olur bence..senin kurabiye ve magnet yeterli kutuyla uğraşma bide..kınanda yaparsın bu tarz bişey kınayı ve ojeyi koyarsın kutuya daha hoş olur :21:

Son düzenleme:
Vallahi ya, kutunun içinde saklanabilecek hediyelikler seçerim.
Mesela peçete dekupajı kalpli sabun, lavanta kesesi, belki gelin damat şeklinde bir tane de biblo, kutunun büyüklüğüne bağlı açıkçası..
:27:

boy boyy var kutular seç begen al :D
ben ilk şişe kavanozda kahve bide yastık düşündüm sonra kahveden vazgeçtim ama niye bilmiyorum:27:
bide 10 tane kese diktircem içinde havlu ve sabun olcak ama bu havlular çok yakınlarıma verilcek halamlara filan:1:

canım inan ojeye bu aşamada hiç gerek yok kınada olur bence..senin kurabiye ve magnet yeterli kutuyla uğraşma bide..kınanda yaparsın bu tarz bişey kınayı ve ojeyi koyarsın kutuya daha hoş olur :21:

Aynen canım hemen vazgeçtim zaten o kadar yapılacak şey var ki..
Daha dış çekim aksesuarları alacağım..
:ssz:

aslında 3 ekim doğum günüm ama bayram arifesi o gün istiyorum sözü gerçi ramazdan sonra herşey olabilir:27:
nişanda 1 ocak benim adamın doğum günü:1:
istemeyle söz aynı gün olmıycak ama:26:

Anladım sen ancak yetişirsin, bizim de isteme olacak, 1 gün sonra da yüzükler kesilecek söz ve nişan bir arada çıkmış olacak canım..
Uzata uzata teferruatlarla uğraşmak istemiyoruz artık ikimiz de, 8 yıl oldu ve 1.5 senedir sözlenmeyi bekliyoruz canım
:34:

Son düzenleme:
Evet canım ya ne olacak? Nasıl olacak? Heyecandan ölüyorum.. :27:
Nişan bölümüne hazırklarımı paylaştığım bir konu açtım, aldıklarım ve alacaklarımı paylaşacağım.. :34:

senin fikirlerinden yararlanacağım zevklerimiz aynı nerdeyse :27:

canım benim sağolasın :16::16: benimde şimdi haberim oldu kesinleştiğinden anneler biraz önce konuşmuşlarda :21:
temizlik, hazırlıklar, kıyafet vs çok iş var :27:

halleddersin bebegim hepsini sen :21: mesela bu akşam iş çıkışı bikaç dükkan baksan, belki de hemen bulursun istedigin şeyi :23::23:

Koltuklarımızı babam yaptı, resmini ekleyemedim kızlar bür türlü, krem üzerine mavi çiçekli, ya düz krem ya da mavili kremli bişeyler olsun diyorum ve 2 model arasından 1. sıradakini beğendim en çok sizce?:44::26:

Eki Görüntüle 1147327 Eki Görüntüle 1147329

resimler çok açıkrenk çıkmış bende ben anlayamadım canım malesef desenleri :26:

Dün akşam ikeaya gittim kızlar..
Öldüm, bittim..
:ssz:
Mumu ve şamdanı nişanda masamız için aldık.
Küçük mumlar çilek kokulu, diğer misafir masalarına koyacağız..
Tepsiyi ise nişan hediyelerini dağıtmak için kullanacağız..
:34:
Mekanı süslemek için tül eksiğimiz kaldı, ha bir de masalara gül yaprakları ya da minik renkli taşlar var ya onlardan serpiştirmeyi planlıyorum..

Eki Görüntüle 1147281 Eki Görüntüle 1147284 Eki Görüntüle 1147290 Eki Görüntüle 1147292

Bunları da evimiz için aldım..
Aksesuar eksiğimiz vardı, peçeteler ise istemeye geldiklerinde misafirlerimize ikramlıkların yanında dağıtacağız.
:31:

Eki Görüntüle 1147294 Eki Görüntüle 1147294 Eki Görüntüle 1147296 Eki Görüntüle 1147318 Eki Görüntüle 1147298 Eki Görüntüle 1147299 Eki Görüntüle 1147301

bence senin nişanın çok güzel olacak :nazar: o kadar ayrıntılı ve düzenli düşünüyorsun ki herşeyi :16:

bu arada bi sürü resimlerde koymuşsun canım hediyeliklerle ilgili ama ben pek fikrim olmadıgı için bi yorum yapamadım canım malesef :26:

Back
X