• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ceren yok ama :19:
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:

ceren buralardaydı merak etme gelir birazdan :1: ilgilenir o da seninle :1:

kete yerken çok dökülen bişey degil mi canım yaa, zor yemesinler sonra bide onu :26:

ablan var, sen varsın annen var, e bi zahmet de yenge de geliversin hep beraber bitirirsiniz :34: bu akşamdan da başlarsınız hem yapmaya yetişir hepsi :16:

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) söz günü için ben bunu düşünüyorum canım :) puf puf poğaçayı kesinlikle tavsiye ederim:56:

off canım bunlar da ne hepsini yapasım geldi :27:
tanışma ya bu çok çeşide gerek yok sanki :26: ama bunların iki katını nişanda yapıcam açık büfe ohh :21:
puf puf böreği hazır yufkadan mı yapılıyor :26:

o esnada sigara içmeye çıkmıştı bi arkadaş, burhanı da beni de tanıyor ama ilk defa yanyana gördü, o benm sarılmamaı görünce ohaa dedi zaten :52::52: artık hayal et yani nasıl sarılmışım :60: ama ben hiç beklemiyordum ya bi an görünce şok oldum yaa :53: supriz yapmak istemiş ondan gelmeden haber vermemiş :27: ki daha toplantılar devam ediyorken kaçmış yani düşün :27:

adresi gönder çirkin resmimiz hemen geliyor :27::27:

bekliyorummm :27:

yemekten sonra oturmaya gelecekler di mi

evet tatlım yemekten sonra akşam 8 gibi falan geleceklermiş :21:

off canım bunlar da ne hepsini yapasım geldi :27:
tanışma ya bu çok çeşide gerek yok sanki :26: ama bunların iki katını nişanda yapıcam açık büfe ohh :21:
puf puf böreği hazır yufkadan mı yapılıyor :26:

bekliyorummm :27:

evet tatlım yemekten sonra akşam 8 gibi falan geleceklermiş :21:

az dimi yaaa bende bi kaç çeşit daha ekliyim tanışma in hepsini yapmazsın zaten canım börek değil canım poğaça ama hamurunu kendin yapıyorsun mayalanıyo pamuk gibi çok güzel oluyor:56:

sütlü tatlıyı ve kurabiuyeleri de bu akşamdan yapabilirsiniz canım

evet canım öyle yapacağız yoksa yarın temizlik faslı da var zor olur :31:

ceren buralardaydı merak etme gelir birazdan :1: ilgilenir o da seninle :1:

kete yerken çok dökülen bişey degil mi canım yaa, zor yemesinler sonra bide onu :26:

ablan var, sen varsın annen var, e bi zahmet de yenge de geliversin hep beraber bitirirsiniz :34: bu akşamdan da başlarsınız hem yapmaya yetişir hepsi :16:

ablam işte canım dersanede çalıştığı için pazartesi tatili var..yani akşam iş çıkışı gelecekler onlar..yengemde allahlık hala konuşmuyor benle bende tabi ki :19:
canım valla kimseye muhtaçlığım yok gerekirse yarın şafaktan kalkar yaparız her şeyi :27:

az dimi yaaa bende bi kaç çeşit daha ekliyim tanışma in hepsini yapmazsın zaten canım börek değil canım poğaça ama hamurunu kendin yapıyorsun mayalanıyo pamuk gibi çok güzel oluyor:56:

olur olur sen bana ekleme yap o zman mayalı pohça gibi bişey onu da yaparız :27:
5 çeşit olacak az mı olur ki bilemedim :26:

ablam işte canım dersanede çalıştığı için pazartesi tatili var..yani akşam iş çıkışı gelecekler onlar..yengemde allahlık hala konuşmuyor benle bende tabi ki :19:
canım valla kimseye muhtaçlığım yok gerekirse yarın şafaktan kalkar yaparız her şeyi :27:

bu akşamdan başlayıp halledersiniz canım siz :21::21:

hakkından geliriz Allahın izniyle bu günleri de gördük ya çok şükür :16:
ayy nurdanım bana diyordun ya babana söyle söyle diye şimdiki aşamaya bak bide nasıl gelişiyor her şey :52:

zaman hızlı geçiyor selenimm :16::16: daha duurr bu bişey degil, hele bi söz olsun nişan olsunn :21: düğün hazırlıkları falan ohoooo daha çok işimiz vaarrr :21::21::21:

zaman hızlı geçiyor selenimm :16::16: daha duurr bu bişey degil, hele bi söz olsun nişan olsunn :21: düğün hazırlıkları falan ohoooo daha çok işimiz vaarrr :21::21::21:

bana bunlar bile nasıl büyük aşamalar geliyor anlatamam, babama söyleyebileceğimizi hiç sanmıyordum :17: o zaman benim düğüne kadar hiç bi yere kaybolmayın, yada hepimiz birbirimizi everelim el birliğiyle sende katılacaksın aramıza daha dur :33:

oyy maşallah bayramdan sonra olacak öyleyse :21:
evde mi olacak salonda mı canım, ne giyeceksin anlatsana :23::23:

önce ali tanışmaya gelicek babamla babam zaten biliyo hatta kendi dedi ramazanda gelir :)
ondan sonra ailesi gelicek onların tanışma ve istemeleri bir olcak o gün akşam yemegi vercez yemekten sonra isteme olcak kahveler içilcek inşallah :)
1 hafta sonrada tekrar gelcekler yüzükler takılcak aile arasında bi söz olcak o gün çok fazla planım var zaten :)
1 ocakda alinin doğum günü nişanı o zaman istiyoruz :) dışarda aile arasında bi akşam yemegi havasında istiyoruz hatta hediyelik olarak kar küresi düşünüyorum:16:
ama bana kalsa söz nişan bir arada olsun:32:

Back
X