• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben aliye dedim söz şunu şunu yapcaz şunları alcaz aman onlar ne ki diyo...
ayrıntılardan nefret ediyo eminönüne gitcez haftalardır beni oyalıyo
geçen hafta konuştuk anlaştık tamam gitcez ikna oldu geldi aldı beni evden avm ye götürdü:26: eee hani eminönü diyorum ee netten sipariş verelim iki şişe için niye o kalabalığa gircez dedi:53:

detaycı yaratmamış Rabbim onları, onlara verecegi detay duygusunu da bize vermiş işte :27::27:

ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorumm :17: bakalım neler olacaaaak :27:

ben de seninkinden romantik bişeyler bekliyorum valla gizemim :23: yanıltmasın bizi :24:

dedim demem mi, sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, nasılsa parası benden çıkmayacak dedi :27:

bu da güzel bi bakış açısı tabi :60:

imkansız bişey istemenle alakalı degil o şekerim, şuan yaamayacagı şeyi konuşmak istemiyorlar genelde o kadar :34: Ayrıca onlardan bahçeden ot kopar getir desek çok büyük bişey istemişiz gibi yaparlar, bu tiplerin huyu bu :33::33:

Bi kereden bişey olmaz hem, sen kaldıgın yerden devam et diyetine :34:
aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle :37:
ben romantik sevdiceğimden, süprizli bi teklif gelir diye bekliyorumm :17: Bakalım neler olacaaaak :27:

ondan hepimiz eminiz :d kesinlikle güzel bi teklif alacaksın :nazar::16:

aynen kaç kere gittim yanına dedim insan bi çiçek koparırda getirir. Cevapta hep; aklıma geldi ama falan filan pıf, aklıma geldi ama falan filan tıf hep böyle :37:

kendi yıldönümü kutlamamı ve arkasından terk edilmemi düşünürsek seni çok iyi anladıgımdan emin olabilirsin canım :33::33:

seninki belli canım anlattığın kadarıyla düşünceli böyle konularda..beklentini yüksek tut sen olur sana olur :52:

ben de seninkinden romantik bişeyler bekliyorum valla gizemim :23: yanıltmasın bizi :24:

hiç beklemediğin anda çok güzel oluyor ben galatada teklif almıştım iyi düşüp bayılmadım:52:

ondan hepimiz eminiz :d kesinlikle güzel bi teklif alacaksın :nazar::16:

bi de unutuyomuş benimki dee :27::27::27:

ee yapıyorsa iyi işte ya yapmasaydı :33:

isterse yapmasın :8:
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo:35:
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar:52::52:
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesi:53: artık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan:27::27:

kafasına vura vura hatırlatırız :27::27::27:

oluuuurrrr :27::27: ama umarım buna gerek kalmadan, güzel bir teklifle çıkar karşımaaa :16:

tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesi:53: artık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan:27::27:

maşallah sana o zamaaan :27:

Hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo:35:
Sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar:52::52:
Tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesi:53: Artık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan:27::27:

benimkide telefon başında aynısını yaptı :D
allahım çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmm şiddetim geldiiiiiiii

Son düzenleme:

vayy beraber tatile gittiniz haa ve horladı yanında öyle mi :27:

Back
X