• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

isterse yapmasın :8:
hatun iyisin hoşssun çok tatlısın ama bazen çok konuşuyosun diyoo:35:
sıkıyosa yapmasın bi başlarım sabaha kadar:52::52:
tatile gittik beraber ilk kez yan yanayız gece ben anlatıyorum da anlatıyorummm sonra bir horlama sesi:53: artık ben kendimi nasıl kaptırdıysam adam kaçıncı uykusuna geçmiş gece saat 4 filan:27::27:

:27::27::27::27::27:

benimkide telefon başında aynısını yaptı :D
allahım çıldıricimmmmmmmmmmmmmmmmm şiddetim geldiiiiiiii

kızımmm adamların en kıymetli şey uykularıı :53::53: onların canlarını al ama uykularına dokunma :27::27:

oluuuurrrr :27::27: ama umarım buna gerek kalmadan, güzel bir teklifle çıkar karşımaaa :16:

:

nasıl bi teklif istersin gizemcim anlatsana :1::1:

kızımmm adamların en kıymetli şey uykularıı :53::53: onların canlarını al ama uykularına dokunma :27::27:

ayyy bilmemm hiç düşünmedim :26::26:

gülleri çok seviyorum ya, güller olsun mutlaka :16: başka da bişey gelmiyo aklıma şu an :31:

hakkat ya ben onun için uykusuz kaldm o kadar :( makale yazardım, ama yine de her daim ihmal etmez konuşurdum. Şimdi de böyle bi muamele görüyorum :(
bu arada o teklif meselesini ben sevgili kitabında şakavari bir şekilde yazmıştım oaraya adam paraşütle iniyor falan gökyüzünden, elinde oltayla oltanın ucunda tektaşla :60:

ayyy bilmemm hiç düşünmedim :26::26:

gülleri çok seviyorum ya, güller olsun mutlaka :16: başka da bişey gelmiyo aklıma şu an :31:

kız benm gibi odun birinin bile hayalleri var evlilikle ilgili de senın nasıl yok yaa :27::27:

hakkat ya ben onun için uykusuz kaldm o kadar :( makale yazardım, ama yine de her daim ihmal etmez konuşurdum. Şimdi de böyle bi muamele görüyorum :(
bu arada o teklif meselesini ben sevgili kitabında şakavari bir şekilde yazmıştım oaraya adam paraşütle iniyor falan gökyüzünden, elinde oltayla oltanın ucunda tektaşla :60:

sen de baya uçmuşsun şekerim, ayakları yere basan bi teklif isteyeyedın ya adamdan :27::27:

kız benm gibi odun birinin bile hayalleri var evlilikle ilgili de senın nasıl yok yaa :27::27:

sen de baya uçmuşsun şekerim, ayakları yere basan bi teklif isteyeyedın ya adamdan :27::27:
ooo daha vardı ayrıntı baya akşam yazarIm onlarıda :D şimdi gidip pasta börek yapcam :1:
öyle yaptım ki utansın diye bakalım nolacak, bişey olmayacağına emimin aslında ama umut fakirin ekmeği misali :27:

teklifi, sevdiceğimin hayal gücüne bırakıyorumm :23::23: ben bişeyler hayal edip, sonra benim hayal ettiğim gibi olmazsa neden hayal kırıklığı yaşıyım kii :52:

sen nasıl bişey hayal ediyorsunn :21:

ooo daha vardı ayrıntı baya akşam yazarIm onlarıda :D şimdi gidip pasta börek yapcam :1:
öyle yaptım ki utansın diye bakalım nolacak, bişey olmayacağına emimin aslında ama umut fakirin ekmeği misali :27:

hadi sen koş çay börek yap :27: bide daha gerçekçi teklifler düşün :33:

teklifi, sevdiceğimin hayal gücüne bırakıyorumm :23::23: ben bişeyler hayal edip, sonra benim hayal ettiğim gibi olmazsa neden hayal kırıklığı yaşıyım kii :52:

sen nasıl bişey hayal ediyorsunn :21:

birebir hayal ettigin gibi olmasına gerek yok zaten canım, daha iyisi de olabilir tabi :23:

ben nasıl bişey mi istiyorummm :26: hmmmm :26::26:

öyle çok büyük kalabalıklar önünde olan şeyleri sevmem pek ben utanırım :17: o sebeple mumkunse başbaşa, olmadı arkadaşlarımın yanında, muzik eşliğinde bide resimlerimizden oluşan bi slaytla teklif edebilir bence :31: bu kadaar da mutevazi bir insanım işte :33::33:

okuyorum canım fizyoterapi 3. yılım bitti:)
adamında bu ay içinde mezuniyet töreni var :) inşaat mühendisi oldu:23:
sen ne iş yapıyorsun canım:9:

oo ne güzel ikinizde bölümü Allah hayırlı işler versin :21:
bende uluslararası ilişkiler okudum alakasız bi işte çalışıyorum bi inşaat şirketinde idari işler ön muhasebe işim ama geçici tabi..kpss ye hazırlanıyorum ben gelir uzmanı veya vergi müfettişi olucam inşaallah çok istiyrum tabi o puanı alabilirsem umut işte :27:

biz bugun hiç konuşamadık seninle :19::19:

evet kuzum konuşamadık akşamda giremem yarın da giremem artık pazartesi sizi haberdar ederim olaylardan :34:

hadi sen koş çay börek yap :27: bide daha gerçekçi teklifler düşün :33:

birebir hayal ettigin gibi olmasına gerek yok zaten canım, daha iyisi de olabilir tabi :23:

ben nasıl bişey mi istiyorummm :26: hmmmm :26::26:

öyle çok büyük kalabalıklar önünde olan şeyleri sevmem pek ben utanırım :17: o sebeple mumkunse başbaşa, olmadı arkadaşlarımın yanında, muzik eşliğinde bide resimlerimizden oluşan bi slaytla teklif edebilir bence :31: bu kadaar da mutevazi bir insanım işte :33::33:

hımmmm :31::31::31:

benim için başbaşa ya da kalabalıkta fark etmezz :27: hatta kalabalıkta daha da hoşuma gidebilir, medeni cesaretinden dolayı bi daha aşık olabilirim kendisinee :1:

klasik bişey de olabilir, mesela bi pasta gelir, üzerinde benimle evlenir misin falan yazar :16:

oo ne güzel ikinizde bölümü Allah hayırlı işler versin :21:
bende uluslararası ilişkiler okudum alakasız bi işte çalışıyorum bi inşaat şirketinde idari işler ön muhasebe işim ama geçici tabi..kpss ye hazırlanıyorum ben gelir uzmanı veya vergi müfettişi olucam inşaallah çok istiyrum tabi o puanı alabilirsem umut işte :27:

evet kuzum konuşamadık akşamda giremem yarın da giremem artık pazartesi sizi haberdar ederim olaylardan :34:

inşallah istediğin olur tatlım Allah herkese hayırlı kazançlar versin:16:

pazartesi sabahına kadar izinlisin sen kendi işlerini güzelce hallet bize de güzel haberlerle gel pazartesi sabahı :1::1:

hımmmm :31::31::31:

benim için başbaşa ya da kalabalıkta fark etmezz :27: hatta kalabalıkta daha da hoşuma gidebilir, medeni cesaretinden dolayı bi daha aşık olabilirim kendisinee :1:

klasik bişey de olabilir, mesela bi pasta gelir, üzerinde benimle evlenir misin falan yazar :16:

bende medeni cesaret olmadıgı için karşı tarafta da olmazsa çok memnun olurum valla :27::27:

ama arkadaşlarımın arasında olsa çok mutlu olabilirim sanırım :16: dünkü doğum günüm gibi bir ortamda olabilir mesela :34: o gelmeeycem der sonra gelir, supriz yapıp yüzüğü çıkartır falan :1:

pazartesi sabahına kadar izinlisin sen kendi işlerini güzelce hallet bize de güzel haberlerle gel pazartesi sabahı :1::1

tamam tatlım izin çıktı yani ilk fırsatta gelicem bekletmem sizi :54:

ya canım bişey sorucam annesiyle konuştum biraz önce de normalde5 kişi geleceklerdi kendileri ve benimkinin dayısı ve yengesi..şimdide diyor ki babaanneyle dedeyi ve kızkardeşimle eşi de gelecek dedi..yani toplam 10 kişi oluyor çok değil mi..bide biz olucaz :31:

tamam tatlım izin çıktı yani ilk fırsatta gelicem bekletmem sizi :54:

ya canım bişey sorucam annesiyle konuştum biraz önce de normalde5 kişi geleceklerdi kendileri ve benimkinin dayısı ve yengesi..şimdide diyor ki babaanneyle dedeyi ve kızkardeşimle eşi de gelecek dedi..yani toplam 10 kişi oluyor çok değil mi..bide biz olucaz :31:

kuzum bi anda çok kalabalık olmuşlar ya, acaba gelmişken isteyelim gibi bir düşüncesi olabilirler mi :26: bi arkadaşımda bunu yapmışlardı da ordan aklıma geldi :30:

Back
X