• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

E anlastik o zaman :) benim sinavim 12 bucuk gibi biter büyük ihtimal biraz bizimkilerle takilirim o sırada sonra haberlesiriz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırım :50::50: anlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz :16:

Huuuuu masallah :1: 3 yere de daha once gitmedim :1:
Sen hic eymire gittin mi
Herkes tavsiye ediyor

haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılayda :27: amma gezmişiz yaa :27:

eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama :50:

ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırım :50::50: anlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz :16:

haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılayda :27: amma gezmişiz yaa :27:

eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama :50:

Hm hadi bakalim
Ya havalar bi turlu guzellesmedi ki
Benim de var niyetim gitmeye :44:
Bisiklet surmeyi istiyorum orada
Egoya bisikletle binilir mi :27:

Tamam o zaman anlastiiik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X