- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.301
Ben de film arıyorum izlemek için var mı önerin![]()
Hmmmm Benim Adım Khan'ı izledin mi tavsiye ederim kesinlikle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de film arıyorum izlemek için var mı önerin![]()
Öyle yaptım canım sallamadım artık sözlüme de anlatmadım günümüzü mahvetmenin anlamı yok
Aynen öyle canım o yüzden tüm irademi kullanıp sustum![]()
hala ekli misiniz siz emrahlaaa![]()
o silmedi, ben de silmek için bekledigim bişey var o olsun diye bekliyorum![]()
Silmee bence de
Hayatina biri girince nispet yaparsinn![]()
nispet yapmaktan ote o saf onsuz bi hayatımın olmayacagını ve ondan başkaısnı sevemeyecegimi düşünüyor, onu görmesini istiyorumyoksa 6 yıl sonra döner gelir yine ben çok pişmanım diye, bu sefer katil olurum
![]()
inşallahh
![]()
Dogum gununu nerede kutladinizz :)
3 farklı yerde![]()
ilk önce bahçelideki Laklak kafe ye gittik, sonra kızılaydaki Mado ya gittik, kapanışı da kızılaydaki Nil de yaptık![]()
E anlastik o zaman :) benim sinavim 12 bucuk gibi biter büyük ihtimal biraz bizimkilerle takilirim o sırada sonra haberlesiriz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Huuuuu masallah3 yere de daha once gitmedim
Sen hic eymire gittin mi
Herkes tavsiye ediyor
3 farklı yerde![]()
ilk önce bahçelideki Laklak kafe ye gittik, sonra kızılaydaki Mado ya gittik, kapanışı da kızılaydaki Nil de yaptık![]()
ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırımanlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz
haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılaydaamma gezmişiz yaa
eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama![]()
hayat sana güzeeeel![]()
Hm hadi bakalim
Ya havalar bi turlu guzellesmedi ki
Benim de var niyetim gitmeye :44:
Bisiklet surmeyi istiyorum orada
Egoya bisikletle binilir mi![]()
ben bunu görmüştüm cevap da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım sanırımanlaştık canım, bi aksilik çıkmazsa perşembe görüşüyoruz
haa bak unutmuşum madoyla nil arasında bi de nadas a gittik o da kızılaydaamma gezmişiz yaa
eger haftaya ben dömnmezsem memlekete eymir e gitme planımız var bakalım, daha önce hiç gitmedim ama![]()
boş olursa bişey demezler herhalde de dolu olursa millet homurdanabilir sanırım :26:
Eymire armada onunden ego geciyo mu canim biliyor musun?
Haftaici giderim mesai saati disinda giderim bos olurr
eymire konya yolundan gidiliyor canım, sanırım armada önünden geçmez :26: ama nerden geçer tam bilemiyorum işte :26:
Hm armada onu eskisehir yolu
Konya yolu nereydi yaa
Bu yollari bi ogrenemedim![]()