• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hahaha ay nurdan ya:27::27: Evet bencede ben olam bende kırılırdım.. Birde sen özeniyorsun o kadar sana gelen hediye böyle olunca da hevesi kırılır insanın.. Kural koysunlar bence aktif olanlar katılsın :16:

bi sonraki çekiliş için öyle bir sistem oturtmaya çalışacagız inşallah canım, hedefimiz o :21::21:

hiç yok mu canım yaa, yani en azından başlangıç olarak çalışabilecegin bi iş :26:

CAnım var da nasıl var mesela satış üzerine var kasiyerlik tarzı var onlarında ya saatleri olmuyor ya da başka yerlere gönderiyorlar falan.. Ne annem ne sözlüm istemiyor böyle olunca..

Valla açıkçası pek gözüm yemiyor.. Ne zamandır kitap açmışlığım yok.. Baktım olmuyor kpssye hazırlanacağım artık önümüz nişan düğün bunlar hep para :26:

valla sen kpss ye yogunlaş bence canım, özelde iş bulmak zor, hem de seni nerede çalıştıtacakları hiç belli olmuyor, sıkıntı çekersin sonra :50:

valla sen kpss ye yogunlaş bence canım, özelde iş bulmak zor, hem de seni nerede çalıştıtacakları hiç belli olmuyor, sıkıntı çekersin sonra :50:

Valla canım aslında pek çalışmak istemiyorum konuşmuştuk daha önce biliyorsun.. En fazla evlendikten sonra 1 2 sene çalışacağım çocuk falan olunca hiç sanmıyorum :26:

Valla canım aslında pek çalışmak istemiyorum konuşmuştuk daha önce biliyorsun.. En fazla evlendikten sonra 1 2 sene çalışacağım çocuk falan olunca hiç sanmıyorum :26:

devlette olursa o sıkıntıyı hiç çekmezsin ama, zaten 2 seneye kadar ucretsiz izin alabiliyorsun, sonrasında da rapordu şuydu buydu çocugu büyütürsün yani :34: ama yine de çalışmak istemiyorum diyorsan özele bakman lazım tabi :26: o da nasıl olur hiç bilmiyorum ki :26: piyasadaki işler de çok iyi degil yani :26:

devlette olursa o sıkıntıyı hiç çekmezsin ama, zaten 2 seneye kadar ucretsiz izin alabiliyorsun, sonrasında da rapordu şuydu buydu çocugu büyütürsün yani :34: ama yine de çalışmak istemiyorum diyorsan özele bakman lazım tabi :26: o da nasıl olur hiç bilmiyorum ki :26: piyasadaki işler de çok iyi degil yani :26:

Bulanlar nasıl buluyor ben de onu anlamıyorum hiç canım:26:

haa şimdi hatırladım ben sana bu soruyu sormuştum tamam :1::1:
ya benim şu an tam da şu anda evlilik krizim tuttu :27:
2014 bitmeden evlenmek istiyorum :32::32:
ben okulu boşuna mı 3 yılda bitiriyorumm :24::24::24:
yaz okulum ağustosun ortasında bitiyooorrr :24::24::24:

Valla bana da bu sene evlen herşey istediğin gibi olacak deseler bir dakika durmam:27::27:
Var mı öyle bir ihtimal peki evlenebilirmisin:27:

Valla bana da bu sene evlen herşey istediğin gibi olacak deseler bir dakika durmam:27::27:
Var mı öyle bir ihtimal peki evlenebilirmisin:27:

ihtimal var tabi kii :32::32:
yeter ki ailem izin versinn :26::26::26:
sevgilim de ben de yazın çalışmaya başlıyoruzz para kazanacağız Allahın izniyle
işte herkes yaşa takılıyor :26:
evlenebileceğimiz tarihlerde ben 22 olurum sevgilim de 23 :26:
millet haklı çıkar diye korkuyorum :26:
5 buçuk yıl olacak ilişkimiz :26::26:

Back
X