• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bence bi kuaföre sor canım :26:

gerçi ben saç konsuunda deli cesaretim var mesela, aklıma bi model takılırsa gider kesitirrm, en fazla tokayla falan tuturrurum yani o yuzden fena gaza getirebilirm seni, sen mantıklı birinden fikir al :33:

Mantıklı deyince benim aklıma Gizem geliyor:27::27: Cevabını bekliyorum onun:26:
Benim hiç ok canım aylardır kırıklarını bile aldıramadım düşün:26:

o sıkıntı işte yaa :26: yani bence yakışır ama insan değişiklik yaptıgı zaman illa ki begenmez kendini ya senin de öyle olursa deger mi o depresyona degmez mi bilemedim kuzum :26:

Benim küçükken hep kahkülmüş bencede çok ta şekermişim ama şimdi nedense kimse yakışır demiyor:26:

Hahaha e haketti ama canım:27::27: Kızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum

Eki Görüntüle 1153079

Tam olarak böyle.. Hayalim diyebilirim ama bana yakışır mı bilemiyorum.. Herkes alnın dar diyor ama bu kızında geniş değil ki bilemedim ya:44:

ayy 16-17-18li yaşlarımda ben de kaküllüydüm çok yakışıyordu :16:
canım kakül bence küçük yaş işi
sen kaç yaşındasın yaa unuttum
bence 20den sonra kakül iyi olmuyor

ee sen begeniyorduysanj kendini bence yaptır gitsin yaaa :16:

En iyisi kuaförüme danışayım canım olmadı teller çıkınca kökten değişiklik yaparım:16:

ayy 16-17-18li yaşlarımda ben de kaküllüydüm çok yakışıyordu :16:
canım kakül bence küçük yaş işi
sen kaç yaşındasın yaa unuttum
bence 20den sonra kakül iyi olmuyor

Bu kadın 33 yaşında:26:

o zaman yine bu gece uzun olacak sana :ssz:

daha tellerin çıkmasına çok var bence, sen bi kuaförüne sor evet derse bu arada kestir hem denemiş olursun :34: en kötü ihtimalle bi tel tokayla arkaya tutturursun yaa :34:

şikayet etmek yerine değerlendireceğim bu sefer
yatağa girip 3 saat filan uyurum belki diye boş boş yatacağıma
ne bileyim ders fln çalışmayı düşünüyorum :44:

o zaman yine bu gece uzun olacak sana :ssz:

daha tellerin çıkmasına çok var bence, sen bi kuaförüne sor evet derse bu arada kestir hem denemiş olursun :34: en kötü ihtimalle bi tel tokayla arkaya tutturursun yaa :34:

evet o da olabilir canım bakayım giderim kendimi hazır hissedince:27:

ne bileyim kakül böyle genç işi bir model gibi bir algı var ben de öyle düşünüyorum
ve yaşı büyük olanlara yakıştıramıyorum :26:

Ben yakışana her yaşta yakıştırıyorum da yakışmayanada gerçekten kötü duruyor.. Eh işte dyemiyorsun ortası olmayan bir model..

evet o da olabilir canım bakayım giderim kendimi hazır hissedince:27:

Ben yakışana her yaşta yakıştırıyorum da yakışmayanada gerçekten kötü duruyor.. Eh işte dyemiyorsun ortası olmayan bir model..

beni arkadaş gaza getirmişti gestirmiştim modeli
bak maziden foto buldum
pro olduğum için yükleyip geri kaldırabiliyorumm :51::51:
yalnız ev içinde güneş gözlüğü takma saçmalığı nedir yaaa
yaş 16 :27::27:

Back
X