eve gelmişler erkek kardeşimle de kavga etmişler artık ne olduysa anlatmıyor da?
Ya şimdi git onların tarafa ailem çok cici diye numara yap, en sevmediğim şeyler halbuki neler dönüyor neler..
Evde nişan yapacaktım, cafe dediler peki dedim. Hemde o eniştenin yabancıdan farksız davranacağını bile bile, bu ne içindir? Kırmamak içiin, dün gittik ona da 1400 lira fiyat verdi o senin beğendiğin yer için, pastası kurabiyesi, kuru pastası içeceği, mekan 600 falan, yani demiyor ki ayıpsınız ne parası?
Biz olsak yiyecek parasını alsak mı almasak mı diye düşünürüz? Durumu da iyi, oğluna otel düğünü yaptı geçen hafta. Böyleleri zengin oluyor ya zaten, bizim gibi hatır gönül dinleyen saflar izler ancak.
Oradan başka bir yere gittik mekan daha lüks, kişi başı 10 tl' den 100 kişi 1000 tl, 150 ses sistemi, 150 mekan parası, teyzemlere çok kişi çağırmayın dememin sebebi de oydu, herkesin çoluğu çocuğu var onlarla gelecek, curcunaya gerek yok dedim anlamayacağım ki hiç bişey, üstelik 1300 olacak 1600 belki 2000 lira, yazık değil mi? Planlanmaya bişey için şimdi?
Ben haklıyım biliyorlar ama teyzem oradan işine gelen tarafı almış, bana bağırdı diye içerlemiş, ben onun teyzesi anne yarısıyım herşeyine canı gönülden koşturuyorum gücüme gitti demiş. Halbuki ona yönelik bağırmadım, arabadaydık sesli konuştum kendisi de konuştuğu için, kaldı ki biz trakyalıyız, evde konuşulan 100 mt' den duyulur. Ama nasıl haklı çıkabilir ki başka?
Gerçekten yazık, daha söz, nişan aşamasında bunlar yaşanıyorsa ben kına ve düğünden korkarım.. :26: