- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşım aradı öyle konuştuk barıştıkta yaşadığımız sıkıntılar bizi çok etkiliyor
Çok teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah..
Kurabiye konusunda sıkıntı yaşadım nedeni ise sen tut isimi, tarihi keçeli kalemle ilkokul öğrencisi gibi yaz üstüne..
Rezil oldum rezil, bugünde işe gitmedim gidince ilk işim o yere gidip mustafa abiye saymak olacak.
Çok içimde kaldı, kınaya daha iyi şekilde hazırlanacağım inşallah..
İstediğin gibi olmuyor derler ya doğru sanırım, işimiz de aceleye geldi zaten, makyajımda profosyonel diye gittik golden rose, flormar ürünlerini kullandı kadın, üstelik ben doğal, naturel istediğim halde hafif simli, buğulu göz makyajı yaptı. Bir de bir ruj sürdü pespembe üzerine birde parlatıcı bildiğiniz assolist yani eve gidince silip mat rujumu sürdüm, Allahtan mat pembe rujlarım var kurtarıcım oldular. Herkes beğendi, gelinsin farkın olsun likit, rımel günlük kullanıyorsun zaten dedi ama benim kastettiğim bir rımel, bir allık, ruj değildi. Mat tonların kullanılmasıydı.![]()
Allah tamamına erdirsin çok yakışmış![]()
![]()
kızlaaarr size bir sır vereyim miibu bitter var yaaa çok güzelll bi kıızzz
![]()
hiiikızlaaar asıl nurdan abla da çok güzel
ve en önemlisi resimlerden bile daha genç duruyor
![]()
bunu zaten söylüyodum canlı canlı gördüm ve onayladım
sohbeti de çok güzeeel yıllardır tanıyorum sanki o hissi verdi bana
![]()
aynı şeyleri söyledim senin için vallaalafımız hiç bitmedi, yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi hep konuştuk hiç susmadık dedim
bitteerimm ben ankarada iş bakmaya başladım kuzum, burada yaşaaycagım inşallah güzel bi iş bulursam![]()
ciddi misinnnn çok sevindim şu an yaa inşallah bi an önce bulursun da bol bol görüşürüz artıkçok güzel bi haber bu
valla hiç kalkasım gelmedi o gün mecbur kaldım saatten dolayı, hani çok yakın arkadaşlar aylarca görüşmez sonra buluşunca herşeyi anlatmak ister susmadan konuşur ya öyle hissettim
bu arada güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim
![]()
evet yaa ne güzel konuştuk hiç susmadanben bi iş bulup yerleşeyim de o zaman sık sık görüşürüz hiç susmayız
o gün benm de kalkmam gerekti kuzum, arkadaşın kep törenine yetiştim malumbide çok uykusuzdum yaa sen bide uykumu almış halimi gör o zaman daha da genç dururm ben
ayy bir an önce yerleşeyim de buraya bolca görüşelim bitterimm
sen yazın ankarada mısın canım, niğde ye gidecek misin :26:
aman olsun canım sen mutluluğuna bak, teyzenleri de bu saatten sonra çok kafana takma..
artık düğünde daha temkinli olursun her şeyini paylaşmazsın, destekten çok köstek oluyorlar belli ki
düğünle ilgili bişey konuşuldu mu canım :18:
aman o küçük aksiliklerde nazar boncuğu olsun canım
ama daha önce yaptıkları kurabiyeleri görmemişmiydin![]()
Eki Görüntüle 1159260 böyle olmuştu benimki de. Sevgilimin doğum günü için yapmıştım. Yazı olayı beni benden aldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım çok sevindimm![]()
bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öylebence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa
![]()
Allah tamamına erdirsin çok yakışmış![]()
![]()
evet bi an önce iş bul sen görüşelim sık sık benim için de çok iyi olur çok isteriimmben bu yaz ankaraya kolay kolay gelemem sanırım nurdan ablam çoğunlukla niğdede olurum :26: eylül gibi anca gelirim okul açılacağı zaman :26:
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah..![]()
eylül dedigin nedir kuzum şunun şurasında bikaç ay daha bekkleriz, sonrası hep ankara zaten bana inşallah
aminn canım inşallahh![]()
![]()
![]()
ayy çok heyecanlandım ben şimdi amaankarada sıkılmam ki artık
![]()
yaa eveett ızdırabını dindirmeye geliyorum bebişimmyaa valla o kadar çok istiyordum ki ankarada kalmayı hiç ummadıgım anda nasip oldu
güzel olsun inşallah herşey
![]()
aynı şeyleri söyledim senin için vallaalafımız hiç bitmedi, yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi hep konuştuk hiç susmadık dedim
bitteerimm ben ankarada iş bakmaya başladım kuzum, burada yaşaaycagım inşallah güzel bi iş bulursam![]()
gel gellll bekliyoruuuminşallah güzel olur herşeey
bu arada bilmediğimiz bişeyler mi oldu acaba hiç ummadığın anda falan
![]()
nerden çıktı kız bu iş meselesiii![]()
inşallah bitterriimmm
yaa gizem bak bigun boş bıraktın beni neler oldu
iş meselesi şöyle oldu kızlar, aylardır proje çiziyorum ya ben bi ofise yardımcı olmak için. bugun sabah projeyle ilgili bi sorun çıktı, yani bana en başta söylemeleri gereken bişeyi söylememişler, o yuzden çizimlerde hata var, suç bende degil ama projenin sorumlulugu bende oldugu için kabak bana patladı, resmen aglama krizlerine girdim
annem de benm o halimi görünce oturduk konuştuk, küçük ofislerde hep bu sıkıntıyı yaşayacagım, madem olmuşken büyük yer olsun diye ankarada iş aramama izin verdileryani kötü bişeyden iyi bişey çıktı aslında
![]()
inşallah bitterriimmm
yaa gizem bak bigun boş bıraktın beni neler oldu
iş meselesi şöyle oldu kızlar, aylardır proje çiziyorum ya ben bi ofise yardımcı olmak için. bugun sabah projeyle ilgili bi sorun çıktı, yani bana en başta söylemeleri gereken bişeyi söylememişler, o yuzden çizimlerde hata var, suç bende degil ama projenin sorumlulugu bende oldugu için kabak bana patladı, resmen aglama krizlerine girdim
annem de benm o halimi görünce oturduk konuştuk, küçük ofislerde hep bu sıkıntıyı yaşayacagım, madem olmuşken büyük yer olsun diye ankarada iş aramama izin verdileryani kötü bişeyden iyi bişey çıktı aslında
![]()
her şer'de bi hayır var diye boşa denmemiş demek kiii![]()
annenle ankara konusunu da halletmiş olduuunartık burhana karşı çıkmak için bahanesi de kalmadı
her işte vardır bi hayır, inşallah bulursun bi an önce ve yerleşirsin artık buraya
![]()
evet canım yaa resmen öyle olduhala işle ilgili sıkıntı için çok moralim bozuk içim aglıyor resmen ama bu iş meselesi umut oldu bana, Rabbim bozmasın inşallah
agzın bal yesin inşallah canım benimbugun burhanla konuştuk zaten, ailece de yardım edebilecegimiz bişey olursa söyle dedi, anneme söyledim bunu da bak böyle böyle dedi dedim
bana diyor ki annem, söyle de seni gelin olarak alsın annesi
tamam dedim bi dahakine söylerim
![]()