• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402942116.078328.webp böyle olmuştu benimki de. Sevgilimin doğum günü için yapmıştım. Yazı olayı beni benden aldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkek arkadaşım aradı öyle konuştuk barıştıkta yaşadığımız sıkıntılar bizi çok etkiliyor

hayırlı olsun canım çok sevindimm :16::16:

Çok teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza inşallah..
Kurabiye konusunda sıkıntı yaşadım nedeni ise sen tut isimi, tarihi keçeli kalemle ilkokul öğrencisi gibi yaz üstüne.. :53:
Rezil oldum rezil, bugünde işe gitmedim gidince ilk işim o yere gidip mustafa abiye saymak olacak. :20:
Çok içimde kaldı, kınaya daha iyi şekilde hazırlanacağım inşallah..
İstediğin gibi olmuyor derler ya doğru sanırım, işimiz de aceleye geldi zaten, makyajımda profosyonel diye gittik golden rose, flormar ürünlerini kullandı kadın, üstelik ben doğal, naturel istediğim halde hafif simli, buğulu göz makyajı yaptı. Bir de bir ruj sürdü pespembe üzerine birde parlatıcı bildiğiniz assolist yani eve gidince silip mat rujumu sürdüm, Allahtan mat pembe rujlarım var kurtarıcım oldular. Herkes beğendi, gelinsin farkın olsun likit, rımel günlük kullanıyorsun zaten dedi ama benim kastettiğim bir rımel, bir allık, ruj değildi. Mat tonların kullanılmasıydı. :ssz:

bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öyle :1: bence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa :nazar::16::16:

hiii :17: kızlaaar asıl nurdan abla da çok güzel :16: ve en önemlisi resimlerden bile daha genç duruyor :nazar::nazar: :53: bunu zaten söylüyodum canlı canlı gördüm ve onayladım :1: sohbeti de çok güzeeel yıllardır tanıyorum sanki o hissi verdi bana :17:

aynı şeyleri söyledim senin için vallaa :16: lafımız hiç bitmedi, yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi hep konuştuk hiç susmadık dedim :1::1:

bitteerimm ben ankarada iş bakmaya başladım kuzum, burada yaşaaycagım inşallah güzel bi iş bulursam :16::16:

aynı şeyleri söyledim senin için vallaa :16: lafımız hiç bitmedi, yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi hep konuştuk hiç susmadık dedim :1::1:

bitteerimm ben ankarada iş bakmaya başladım kuzum, burada yaşaaycagım inşallah güzel bi iş bulursam :16::16:

ciddi misinnnn çok sevindim şu an yaa inşallah bi an önce bulursun da bol bol görüşürüz artık :21::21::21: çok güzel bi haber bu :16::16: valla hiç kalkasım gelmedi o gün mecbur kaldım saatten dolayı, hani çok yakın arkadaşlar aylarca görüşmez sonra buluşunca herşeyi anlatmak ister susmadan konuşur ya öyle hissettim :1::1: bu arada güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim :17:

ciddi misinnnn çok sevindim şu an yaa inşallah bi an önce bulursun da bol bol görüşürüz artık :21::21::21: çok güzel bi haber bu :16::16: valla hiç kalkasım gelmedi o gün mecbur kaldım saatten dolayı, hani çok yakın arkadaşlar aylarca görüşmez sonra buluşunca herşeyi anlatmak ister susmadan konuşur ya öyle hissettim :1::1: bu arada güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim :17:

evet yaa ne güzel konuştuk hiç susmadan :1::1: ben bi iş bulup yerleşeyim de o zaman sık sık görüşürüz hiç susmayız :21::21:

o gün benm de kalkmam gerekti kuzum, arkadaşın kep törenine yetiştim malum :17: bide çok uykusuzdum yaa sen bide uykumu almış halimi gör o zaman daha da genç dururm ben :33: ayy bir an önce yerleşeyim de buraya bolca görüşelim bitterimm :16::16:

sen yazın ankarada mısın canım, niğde ye gidecek misin :26:

evet yaa ne güzel konuştuk hiç susmadan :1::1: ben bi iş bulup yerleşeyim de o zaman sık sık görüşürüz hiç susmayız :21::21:

o gün benm de kalkmam gerekti kuzum, arkadaşın kep törenine yetiştim malum :17: bide çok uykusuzdum yaa sen bide uykumu almış halimi gör o zaman daha da genç dururm ben :33: ayy bir an önce yerleşeyim de buraya bolca görüşelim bitterimm :16::16:

sen yazın ankarada mısın canım, niğde ye gidecek misin :26:

evet bi an önce iş bul sen görüşelim sık sık benim için de çok iyi olur çok isteriimm :16::16: ben bu yaz ankaraya kolay kolay gelemem sanırım nurdan ablam çoğunlukla niğdede olurum :26: eylül gibi anca gelirim okul açılacağı zaman :26:

aman olsun canım sen mutluluğuna bak, teyzenleri de bu saatten sonra çok kafana takma..
artık düğünde daha temkinli olursun her şeyini paylaşmazsın, destekten çok köstek oluyorlar belli ki :41:
düğünle ilgili bişey konuşuldu mu canım :18:

Yok canım babası konuşmak için ayrıca gelecekmiş tabii 15 gün sonra gelmek için şimdi konuşmamayı göze almaz herhalde? Kendimi toparlamam lazım demiş, yalnız öyle 3 ay 5 ay sonraysa kafasındaki düşünce babam kızabilir, aileler yakın olmadığından kaynaşma durumu da söz konusu değil. İsteme, nişan bu kadar gördüler birbirlerini, haliyle saçma olur. 1-2 ay içinde gelmesi gerekiyor ama bakalım..
aman o küçük aksiliklerde nazar boncuğu olsun canım:16:
ama daha önce yaptıkları kurabiyeleri görmemişmiydin:53:

Yok burası catring firması canım, ama lüks bir yer pasta ustası, yemek ustası sıcak, soğuk yiyecekleri yapanlar hep ayrı kişiler, tadı çok güzemiş zaten tarçınlı kurabiye yapmışlar hani şeker hamuru sevilmez ya ama hamuru oturtamışlar üzerine çatlamış hep, bi de işte isim olayı örnekte gösterdim üstelik, zaten akrabamızın yarı yolda bırakacağını bilsem ben önlemimi çoktan almıştım. Mutlaka butik kurabiye ve pasta işi ile uğraşan bir yer bulurdum. Nişan tecrübe derler, kına da yaptıracağım hem kurabiye hemde hediyeler, planları onun için yapıyorum artık.. :31:

Eki Görüntüle 1159260 böyle olmuştu benimki de. Sevgilimin doğum günü için yapmıştım. Yazı olayı beni benden aldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok utandım hiç bişey yazma daha iyi, herşeyin bir oluru vardır ki böyle anlaşmadık. Yarın konuşacağım zaten, direkt hayal kırıklığına uğradım hatta rezil oldum diyeceğim resimleri gösterip. :ssz:
hayırlı olsun canım çok sevindimm :16::16:

bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öyle :1: bence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa :nazar::16::16:

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.. :16:
Allah tamamına erdirsin çok yakışmış :nazar: :31:

Çok teşekkür ederim canım.. :16:

evet bi an önce iş bul sen görüşelim sık sık benim için de çok iyi olur çok isteriimm :16::16: ben bu yaz ankaraya kolay kolay gelemem sanırım nurdan ablam çoğunlukla niğdede olurum :26: eylül gibi anca gelirim okul açılacağı zaman :26:

eylül dedigin nedir kuzum şunun şurasında bikaç ay daha bekkleriz, sonrası hep ankara zaten bana inşallah :16::16:

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.. :16:

aminn canım inşallahh :69: :nazar: :16:

nerden çıktı kız bu iş meselesiii :53::53::53:

gel gellll bekliyoruuum :52: inşallah güzel olur herşeey :16: bu arada bilmediğimiz bişeyler mi oldu acaba hiç ummadığın anda falan :53:

inşallah bitterriimmm :16::16:

nerden çıktı kız bu iş meselesiii :53::53::53:

yaa gizem bak bigun boş bıraktın beni neler oldu :1::1:

iş meselesi şöyle oldu kızlar, aylardır proje çiziyorum ya ben bi ofise yardımcı olmak için. bugun sabah projeyle ilgili bi sorun çıktı, yani bana en başta söylemeleri gereken bişeyi söylememişler, o yuzden çizimlerde hata var, suç bende degil ama projenin sorumlulugu bende oldugu için kabak bana patladı, resmen aglama krizlerine girdim :14::14:

annem de benm o halimi görünce oturduk konuştuk, küçük ofislerde hep bu sıkıntıyı yaşayacagım, madem olmuşken büyük yer olsun diye ankarada iş aramama izin verdiler :53: yani kötü bişeyden iyi bişey çıktı aslında :16::16:

iş meselesi şöyle oldu kızlar, aylardır proje çiziyorum ya ben bi ofise yardımcı olmak için. bugun sabah projeyle ilgili bi sorun çıktı, yani bana en başta söylemeleri gereken bişeyi söylememişler, o yuzden çizimlerde hata var, suç bende degil ama projenin sorumlulugu bende oldugu için kabak bana patladı, resmen aglama krizlerine girdim :14::14:

annem de benm o halimi görünce oturduk konuştuk, küçük ofislerde hep bu sıkıntıyı yaşayacagım, madem olmuşken büyük yer olsun diye ankarada iş aramama izin verdiler :53: yani kötü bişeyden iyi bişey çıktı aslında :16::16:

her şer'de bi hayır var diye boşa denmemiş demek kiii :34:

annenle ankara konusunu da halletmiş olduuun :32::46: artık burhana karşı çıkmak için bahanesi de kalmadı :1: her işte vardır bi hayır, inşallah bulursun bi an önce ve yerleşirsin artık buraya :31:

her şer'de bi hayır var diye boşa denmemiş demek kiii :34:

evet canım yaa resmen öyle oldu :16: hala işle ilgili sıkıntı için çok moralim bozuk içim aglıyor resmen ama bu iş meselesi umut oldu bana, Rabbim bozmasın inşallah :nazar::16:

annenle ankara konusunu da halletmiş olduuun :32::46: artık burhana karşı çıkmak için bahanesi de kalmadı :1: her işte vardır bi hayır, inşallah bulursun bi an önce ve yerleşirsin artık buraya :31:

agzın bal yesin inşallah canım benim :16::16: bugun burhanla konuştuk zaten, ailece de yardım edebilecegimiz bişey olursa söyle dedi, anneme söyledim bunu da bak böyle böyle dedi dedim :1: bana diyor ki annem, söyle de seni gelin olarak alsın annesi :27::27: tamam dedim bi dahakine söylerim :27:

evet canım yaa resmen öyle oldu :16: hala işle ilgili sıkıntı için çok moralim bozuk içim aglıyor resmen ama bu iş meselesi umut oldu bana, Rabbim bozmasın inşallah :nazar::16:

agzın bal yesin inşallah canım benim :16::16: bugun burhanla konuştuk zaten, ailece de yardım edebilecegimiz bişey olursa söyle dedi, anneme söyledim bunu da bak böyle böyle dedi dedim :1: bana diyor ki annem, söyle de seni gelin olarak alsın annesi :27::27: tamam dedim bi dahakine söylerim :27:

o da olur inşallah :23::23: o sana biraz vakit ayırsın yapabileceği şey bu işte :1: bide aile olarak düğün hazırlıklarına falan başlasınlar madem yardımcı olmak istiyolar :1:

Back
X