• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o da olur inşallah :23::23: o sana biraz vakit ayırsın yapabileceği şey bu işte :1: bide aile olarak düğün hazırlıklarına falan başlasınlar madem yardımcı olmak istiyolar :1:

onun işler ramazana kadar bitecek o yakınlarda ben de bi iş bulursam tamamdır bi daha, zaten ona da dedim telfonda başına bela olacam diye :1::1: ee düğün işi de annesine kalmış artık hazırlasın bi zahmet oglunu :33:

onun işler ramazana kadar bitecek o yakınlarda ben de bi iş bulursam tamamdır bi daha, zaten ona da dedim telfonda başına bela olacam diye :1::1: ee düğün işi de annesine kalmış artık hazırlasın bi zahmet oglunu :33:

bence o da sevinmiştir :1: evet meclisin işleri de hafifler tatil falan derken görüşürsünüz artık :27: iyi gelecek bu ankara işi herkese :34: tabi canım onu da mı biz hazırlayalım :27:

bence o da sevinmiştir :1: evet meclisin işleri de hafifler tatil falan derken görüşürsünüz artık :27: iyi gelecek bu ankara işi herkese :34: tabi canım onu da mı biz hazırlayalım :27:

valla burada iş bulup yerleşecegime çok sevindi, o sebeple sanırım artık bol bol görüşürüz :16: ankarayı da yazın hiç sevmem ama, katlanacaz artık napalım :33:

aayyy agzın bal yesin valla bitterriimmm, gerçekten olmuş gibi seviniyorum şuan :32::32::21::21:

valla ben bile heyecan yaptım nurdan ablam hadi hayırlısı artık :16::16: ben şimdi yatsam iyi olacak sabah erken kalktım çok uykusuzum, inşallah güzel gelişmeler olur güzel haberlerini alırız :31: iyi geceler nurdan ablam tatlı rüyalar :16:

valla ben bile heyecan yaptım nurdan ablam hadi hayırlısı artık :16::16: ben şimdi yatsam iyi olacak sabah erken kalktım çok uykusuzum, inşallah güzel gelişmeler olur güzel haberlerini alırız :31: iyi geceler nurdan ablam tatlı rüyalar :16:

amin fıstıgım aminn :16::16: iyi uykular canımcım, hep güzel haberler duyalım inşallah :16: iyi geceleerr :16::16:

hayırlı olsun canım çok sevindimm :16::16:

bunlar nazar boncuklarıdır şekerim olur öyle :1: bence çookkk güzel olmuşsunn, kesinliklee çok mukemmel olmuşsun hattaaa :nazar::16::16:

Teşekkür ederim canım çok sağol . Sancılı sürecimde yanımda oldunn. Başını ağrıttım helal et hakkını cnm

Eltim delirmiş olmalı.. :53:
Takı kısmını göremedi ama kolumda kaç bilezik olduğunu görmesine rağmen bana güya komşuları sormuşta oda bilmiyormuş gibi ne kadar takı takıldı, kaç bilezik onları söyledi. Bende bir babam 2 tane anne, baba taktı. Bilezikleri xxxx zaten çok önceden yapmaya başlamıştı dedim. Yok artık ya, amaç 3 bileziiği de erkek tarafının mı taktığı.. :ssz:

Back
X