• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Merhaba kızlaaaaar,

Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?

Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın :D

Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?

Haydi birlikte konuşalım :42:

selam,

ne yaptın isteme işini, hangi aşamadasın? o kadar çok yorum olmuş ki, takip edemedim :)

nasıl gidiyor nişanlılık :1::1:

Nişanlılık hissedemiyorum çok fazla, herşey acele oldu ya parmağıma bakıp bakıp duruyorum.. :1:
İsteme de gördüm babasını bir bohça alışverişinde bir de nişan da. Ailesi burada olduğundan koştur koştur geçti herşey.
Bir de içimde kalan şeyler oldu, mesela makyajım ve kurabiyelerim.. :50:
Bugün konuştum kurabiyeleri yaptıran abiyle resmini gösterdim elemanların hepsi utandı zaten, abii bende beğenmedim zaten dedi.
Şaka gibi.. :53:
Hiç isim yazma zahmetine girmeseydiniz keşke dedim, kurabiyelerin kenarları çatlamış, kırılmış. Kenarlarına minik kalp değil küçük nokta hamur koymuşlar 2 tane, korkunç bir görüntüsü vardı.. Fırında çok kalmış dedi bir de. Ay tam dayaklık!!
Eltim de demez mi o bahsettiğim, smuwila sen makyajla olduğundan bi 5 yaş büyük gösteriyorsun diye.. :53:
Hiç kimseye göre fazla değildi, sadece ben simli makyajı sevmediğimden beğenmedim, şaşırdım yorumuna. :ssz:
Bi 5 sene önce çevremizden dolayı şık bir düğün mekanı istiyorum demiştim sanırım ondan mütevellit bana düğünü nerde düşünüyorsunuz dedi. Bismillah düğün tarihi belli değil ki? Yeri konuşalım.. :27:

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum şuanlık ben nişanlandım, lilyumiyum arkadaşımız da sözlendi darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlarımızın başına, heyecanla onları bekliyorum şuan, topikçe hayallerimize kavuşmadan rahat etmiycem...:31:

canım benim kıyamamm :116: darısı herarkadaşımızın her isteyenin başına :116:

oyy canım benimmm :16::16::16:

biz safranboludan döndüüüükk :52::52::52::52:

Nişanlılık hissedemiyorum çok fazla, herşey acele oldu ya parmağıma bakıp bakıp duruyorum.. :1:
İsteme de gördüm babasını bir bohça alışverişinde bir de nişan da. Ailesi burada olduğundan koştur koştur geçti herşey.
Bir de içimde kalan şeyler oldu, mesela makyajım ve kurabiyelerim.. :50:
Bugün konuştum kurabiyeleri yaptıran abiyle resmini gösterdim elemanların hepsi utandı zaten, abii bende beğenmedim zaten dedi.
Şaka gibi.. :53:
Hiç isim yazma zahmetine girmeseydiniz keşke dedim, kurabiyelerin kenarları çatlamış, kırılmış. Kenarlarına minik kalp değil küçük nokta hamur koymuşlar 2 tane, korkunç bir görüntüsü vardı.. Fırında çok kalmış dedi bir de. Ay tam dayaklık!!
Eltim de demez mi o bahsettiğim, smuwila sen makyajla olduğundan bi 5 yaş büyük gösteriyorsun diye.. :53:
Hiç kimseye göre fazla değildi, sadece ben simli makyajı sevmediğimden beğenmedim, şaşırdım yorumuna. :ssz:
Bi 5 sene önce çevremizden dolayı şık bir düğün mekanı istiyorum demiştim sanırım ondan mütevellit bana düğünü nerde düşünüyorsunuz dedi. Bismillah düğün tarihi belli değil ki? Yeri konuşalım.. :27:

ayy hiç kimsenin dedigini takma bence, inanılmaz hoş olmuşsun nişanda :16::16: ayrıca yaşın daha kaç ki 5 yaş büyük gözüksen sıkıntı olsun :27: kıskançlık kokusu var sanki :ssz:

kurabiye konusunda da aslında hepsini teekk tekk orda çalışanlarda yedirmek var ya neysee :47: eger internet siteleri facebook sayfaları falan varsa mutlaka yaz şikayet ordan da akıllansın dingiller :41: baktın kötü olmuş yeniden yaparsın dimi ama canım, pişkin pişkin şimdi ayy öyle olmuş, böyle olmuşş denir mi yaa sen müşteri kaybediyosun yanii :41: rezil et o dükkanı bi güzel, başkaları yanmasın bari :ssz:

şu düğün tarihi de bi belirlense de rahatlasak hep beraber :1:

biz safranboludan döndüüüükk :52::52::52::52:

hoşgeldiniizzz :3: nasıl geçti gezi :31:

ayy hiç kimsenin dedigini takma bence, inanılmaz hoş olmuşsun nişanda :16::16: ayrıca yaşın daha kaç ki 5 yaş büyük gözüksen sıkıntı olsun :27: kıskançlık kokusu var sanki :ssz:

kurabiye konusunda da aslında hepsini teekk tekk orda çalışanlarda yedirmek var ya neysee :47: eger internet siteleri facebook sayfaları falan varsa mutlaka yaz şikayet ordan da akıllansın dingiller :41: baktın kötü olmuş yeniden yaparsın dimi ama canım, pişkin pişkin şimdi ayy öyle olmuş, böyle olmuşş denir mi yaa sen müşteri kaybediyosun yanii :41: rezil et o dükkanı bi güzel, başkaları yanmasın bari :ssz:

hoşbulduk canımm sağol
valla çok güzel geçti yaa öyle böyle değil.. hem orası çok şirin bir yermiş
hem de kaldığımız konak da gerçekten çok şirindi kahvaltısı çok iyiydi dut reçeli filan yedimm :52:
sevgilimle çok uyumluyduk ya daha önceki gittiğimiz yerlerde tartışmalarımız olmuştu
bu sefer hiç tartışmadık galiba bizden oldu artık :1::1::1::1:

hoşbulduk canımm sağol
valla çok güzel geçti yaa öyle böyle değil.. hem orası çok şirin bir yermiş
hem de kaldığımız konak da gerçekten çok şirindi kahvaltısı çok iyiydi dut reçeli filan yedimm :52:
sevgilimle çok uyumluyduk ya daha önceki gittiğimiz yerlerde tartışmalarımız olmuştu
bu sefer hiç tartışmadık galiba bizden oldu artık :1::1::1::1:

:nazar::nazar:

ohh sevindim güzel geçmesine canım :16: safranbolu güzel de ben 1 günden fazla kalamazdım sıkılırdım sanırım siz iyi sıkılmamışsınız :1:

:nazar::nazar:

ohh sevindim güzel geçmesine canım :16: safranbolu güzel de ben 1 günden fazla kalamazdım sıkılırdım sanırım siz iyi sıkılmamışsınız :1:

biz zaten ilk gün gezdik ondan sonra hep konakta bahçede oturduk gazete okuduk müzik dinledik sohbet ettik filan :116:
iki üç gün gezilecek bir tarafı yok amaa

arasta bazaar a gittin mi sen yaa
nasıl harika bir yer orası inanamadım

asma bir ağaç var yaprakları full kapalı çarşı oluşturmuş
çok güzel bir çay kahve içilecek yer ve fasıl ekibi vardı

pazar akşamı orada oturduk çok keyifliydi
sevgilim caponlarla sohbet etti filan :1::1:

biz zaten ilk gün gezdik ondan sonra hep konakta bahçede oturduk gazete okuduk müzik dinledik sohbet ettik filan :116:
iki üç gün gezilecek bir tarafı yok amaa

arasta bazaar a gittin mi sen yaa
nasıl harika bir yer orası inanamadım

asma bir ağaç var yaprakları full kapalı çarşı oluşturmuş
çok güzel bir çay kahve içilecek yer ve fasıl ekibi vardı

pazar akşamı orada oturduk çok keyifliydi
sevgilim caponlarla sohbet etti filan :1::1:

:1::1:

ben 2 kere gittim oraya bi kere ailemleydi, bi kere de arkadaşlarla gittik. ailemle olan nerdeyse 15 sene öncesiydi tam hatırlamıyorum ama arkadaşlarla gittigimizde zaman çok kısıtlı diye çarşısında bi gezdik, sonra da havuzlu hanlardan birinde kahve içip ordan amasraya geçmiştik :10: ki benm favorim her zaman amasradadır :1:

ama sizin eglenmenize sevindim canım :16:

25 yaşındayım canım.. :31:
Öyle çok belli ettim zaten, yani en azından ne kadar var önümüzde onu bilelim, ona göre hazırlığımızı yapalım.
Resmimi koyup hemen kaldıracağım avatarıma anlaşılabilirse makyajımı değerlendirin kızlar olur muu.. :34:

:1::1:

ben 2 kere gittim oraya bi kere ailemleydi, bi kere de arkadaşlarla gittik. ailemle olan nerdeyse 15 sene öncesiydi tam hatırlamıyorum ama arkadaşlarla gittigimizde zaman çok kısıtlı diye çarşısında bi gezdik, sonra da havuzlu hanlardan birinde kahve içip ordan amasraya geçmiştik :10: ki benm favorim her zaman amasradadır :1:

ama sizin eglenmenize sevindim canım :16:

hmm öyle mi :)
bak arasta pazarı böyle bir yer :116:

çıkmam lazım şimdi canımm ders calısmam gerek öpüyorumm :54::54::54::54::54:

Eklentiler

• $arasta.webp
    $arasta.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 39
25 yaşındayım canım.. :31:
Öyle çok belli ettim zaten, yani en azından ne kadar var önümüzde onu bilelim, ona göre hazırlığımızı yapalım.
Resmimi koyup hemen kaldıracağım avatarıma anlaşılabilirse makyajımı değerlendirin kızlar olur muu.. :34:

tamam canım takip ediyorum seni makyajı görmek için :1:

25 yaşındaysan, 5 yaş büyük demek 30 gösterirsin diyelim ki ben 30 sayılırım yani ne olacak ki :33: ayrıca göründüğü kadarı gayet güzel moralini hiç bozma :34:

tamam canım takip ediyorum seni makyajı görmek için :1:

25 yaşındaysan, 5 yaş büyük demek 30 gösterirsin diyelim ki ben 30 sayılırım yani ne olacak ki :33: ayrıca göründüğü kadarı gayet güzel moralini hiç bozma :34:

Zaten yaşımdan olduça küçük gösteriyorum bohça alışverişinde kadın nişan mı? Yaşında küçük ama dedi, sonra kaç yaşındasın dedi 25 deyince haa hiç göstermiyorsun demişti. Umarım anlaşılabiliyordur resim..

Back
X