• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

seninki de normal degil ki o zaman :1: kızın bişey yaptıgı yokki, düşün o kızın yerinde sen oldugunu çok rahatsız olmaz mıydın :31:

benim bisikletim var ya
yurttan arkadasım 1 haftalıgına istedi
onla da aramız iyidir (erkek)
kız arkadası kıskanclık yapıp durmus deli oldum
altı üstü bisikletimi kullandı cocuk ya hey Allahım

seninki de normal degil ki o zaman :1: kızın bişey yaptıgı yokki, düşün o kızın yerinde sen oldugunu çok rahatsız olmaz mıydın :31:

Hangi kızın canım tam çakamadım :1:

listemi genişletiyorum :27: koç burcu cocuk doğurmayacağım diyordum
bir de boğa eklendi
ha bir de akrep var :1::1:

iyi ikiniz de boğasınız o zaman sıkıntı olmaz :1:

Aaa aşk olsun boğa burcu çok şekerdi valla bak:1::1: Ben yine boğa burcu olsun istiyorum mayıs ayını çok seviyorum ikimiz de mayısta doğduk birde bebişimiz doğsun istiyorum:16::16:

Akrepte çok haklısın:27:

He ya benim yarim :) kovayım ben. Kova kafalı -/:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hmm kova burcunun özelliklerini pek bilmiyorum :)

Hangi kızın canım tam çakamadım :1:

Aaa aşk olsun boğa burcu çok şekerdi valla bak:1::1: Ben yine boğa burcu olsun istiyorum mayıs ayını çok seviyorum ikimiz de mayısta doğduk birde bebişimiz doğsun istiyorum:16::16:

Akrepte çok haklısın:27:

kıskançlığınızla baş edilmiyor ya :1:

boğaya haydi tamam diyebiliriz de haklısın akrepten kaçmalı ya resmen :27::27:
böyle diye diye çocuk doğuracak ay kalmayacak :27::27:

benim bisikletim var ya
yurttan arkadasım 1 haftalıgına istedi
onla da aramız iyidir (erkek)
kız arkadası kıskanclık yapıp durmus deli oldum
altı üstü bisikletimi kullandı cocuk ya hey Allahım

ben çok kıskançtım aslında eski ilişkilerimde, çok yakın bi erkek arkadaşım var bigun yolda yürüyoruz dedi ki bana " sakın arkaya bakma " gayrı ihtiyari döndüm baktım,

" bak dedi kıskançlık böyle bişey işte, ben sana bakma dedim sen baktın, sen sevgiline bakma, gitme diyorsun, alttan alta o mesajı veriyorsun. erkekleri yapacagı varsa yapar senin ruhun duymaz, ama sen ona güvenip hissettirirsen bunu bi kere senden bişey saklamaz ve bakma demene de ihtiyaç kalmaz, adam zaten bakmaz " çok mantıklı geldi bana, cidden kıskançlık insanı yiyip bitiren bi hastalık, inşallah bizim hatunlarda tez vakitte rahatlarlar bu konuda :34:

ben çok kıskançtım aslında eski ilişkilerimde, çok yakın bi erkek arkadaşım var bigun yolda yürüyoruz dedi ki bana " sakın arkaya bakma " gayrı ihtiyari döndüm baktım,

" bak dedi kıskançlık böyle bişey işte, ben sana bakma dedim sen baktın, sen sevgiline bakma, gitme diyorsun, alttan alta o mesajı veriyorsun. erkekleri yapacagı varsa yapar senin ruhun duymaz, ama sen ona güvenip hissettirirsen bunu bi kere senden bişey saklamaz ve bakma demene de ihtiyaç kalmaz, adam zaten bakmaz " çok mantıklı geldi bana, cidden kıskançlık insanı yiyip bitiren bi hastalık, inşallah bizim hatunlarda tez vakitte rahatlarlar bu konuda :34:

evet eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak derler buna
ben neden bilmiyorum kıskanç biri değilim
hatta kıskanmıyorum yani
böyle olunca da sevmiyorsun sen diyorlar :1::1:
yani bugüne kadar pek kıskanacağım bir mevzu olmadı ya da ben kıskanmadım bilmiyorum :44:

ben sadece arkadaslarıyla ve ailesiyle benden cok vakit gecirirse onlarla vakit gecirmesini kıskanıyorum
hep benle buluşsun istiyorum

evet eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak derler buna
ben neden bilmiyorum kıskanç biri değilim
hatta kıskanmıyorum yani
böyle olunca da sevmiyorsun sen diyorlar :1::1:
yani bugüne kadar pek kıskanacağım bir mevzu olmadı ya da ben kıskanmadım bilmiyorum :44:

ben sadece arkadaslarıyla ve ailesiyle benden cok vakit gecirirse onlarla vakit gecirmesini kıskanıyorum
hep benle buluşsun istiyorum

dünyada iki cinsiyet var valla, kıskanmak istersen yolda yanından geçenden de kıskanırsın da ben bana yapılınca çok rahatsız oldugum için kıskanmamayı seçtim artık :34:

hep senle de buluşmasın kız, ikinizin de ayrı vakitleri de olsun özleyin birbirinizi o da güzel :29:

Back
X