• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Evet canım ama kardeş gibi oluoruz sözlümle gezerken bu sefer sözden önce zaten birşey demiyordum ama sözden sonra uygunu bu gibi geliyor bilmiyorum =) Yanlış mı düşünüyorum..

senin düşüncen yanlış benim düşüncem doğru diyemem canım :)
benim babama teyzelerim enişte demez abi der
diğer eniştelere enişte denir
bizde abi abla demek daha samimiyet gösterir enişte yenge demeye göre
o nedenle ben bir sakınca görmedim:)

eşinin kardeşi senin de kardeşin sayılır
kardeş gibi görünün ne olacak ki :)
sonuçta yüzük takıyorsunuz bi ayrım var sizin kardeş olmadığınızı gösteren :)

Olsun sen yine de güven:27::27: Dün ne güzel mutluydum aman ya:27::27: Kv beni eve göndermiyordu bir ara :27::27:

söyle o zaman bir an önce evlendirsinler sizi :27::27:

amin canım sağol
Namaza basladın mı:)

hmm pek düzenli oldugum söylenemez sanırım namaz konusunda, yavaş yavaş ilerliyorum diyelim :17:

Kızlar birde bir şey sormak istiyorum çok mühim değil ama merak ediyorum:1: Benim sözlümün kız kardeşi var benden 5 yaş küçük t anıştığımızdan beri abla diyor ona lafım yok ama artık söz oldu.. Gezerken ona abi bana abla deyince biz sanki kardeş gibi oluyoruz gibi geliyor.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim:26:

kuzum ben teyzemin kocalarının hiç birine enişte demem hep abi derim, daha samimi gelir mesela bana :26: yasin inde yegeni vardı bana abla derdi, yasin uyardı bi kere de istemedim o zamanda, yasine dayı diyordu mesela bana abla, daha genç duruyordum o zaman :27: yani ben çok takılmazdım açıkçası, sonuçta zaten yakınlarınızla bir aradaysanız sizin sözlü oldugunuzu biliyorlardır o abla dese de, dışarda falan da e ikinizde de yüzük var belirli bir samimiyetiniz de var abi kardeş olmadıgınızı anlarlar bence :34:
tabi yine de yenge desin istiyorum diyorsan gizemin dedigi yöntemi dneeyebilirsin canım, ama dedigim gibi ben pek takılmazdım sanırım :25:

hmm pek düzenli oldugum söylenemez sanırım namaz konusunda, yavaş yavaş ilerliyorum diyelim :17:

kuzum ben teyzemin kocalarının hiç birine enişte demem hep abi derim, daha samimi gelir mesela bana :26: yasin inde yegeni vardı bana abla derdi, yasin uyardı bi kere de istemedim o zamanda, yasine dayı diyordu mesela bana abla, daha genç duruyordum o zaman :27: yani ben çok takılmazdım açıkçası, sonuçta zaten yakınlarınızla bir aradaysanız sizin sözlü oldugunuzu biliyorlardır o abla dese de, dışarda falan da e ikinizde de yüzük var belirli bir samimiyetiniz de var abi kardeş olmadıgınızı anlarlar bence :34:
tabi yine de yenge desin istiyorum diyorsan gizemin dedigi yöntemi dneeyebilirsin canım, ama dedigim gibi ben pek takılmazdım sanırım :25:

inşaAllah düzene girer canım benim
Allah daim etsin
Hz peygamberimiz (a.s) kızına sanırım az da olsa sürekli olan ibadet makbul demiş diye biliyorum
az da olsa sürekli olsun inşaAllah :116:

Son düzenleme:
en azından ilk senin başlattığın cümlelerde öle söyleyerek yavaş yavaş yön verebilirsin :34:

Zorlamak da istemiyorum canım belki böyle daha rahat hissediyordur:26:

senin düşüncen yanlış benim düşüncem doğru diyemem canım :)
benim babama teyzelerim enişte demez abi der
diğer eniştelere enişte denir
bizde abi abla demek daha samimiyet gösterir enişte yenge demeye göre
o nedenle ben bir sakınca görmedim:)

eşinin kardeşi senin de kardeşin sayılır
kardeş gibi görünün ne olacak ki :)
sonuçta yüzük takıyorsunuz bi ayrım var sizin kardeş olmadığınızı gösteren :)

Elbette ki var canım ben de neden böyle istiyorum bilmiyorum yani şu şu sebepten dolayı diyemiyorum aslında :26:

Bir kaç kere dedi ya canım acaba ondan mı istiyorum devamının gelmesini bende bilemiyorum ki :26:

hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum :116:

(ramazan etkisi midir nedir :1: bende teşekkür ederim gitti Allah razı olsun geldi - iyi geceler gitti hayırlı geceler geldi :1:)

sen sadece bugun bu duygu fırtınasını gördün, ben hergun bunu yaşıyorum :27: benmle yaşamak da baya zor olur haa :44:

Bence çok eğlenceli:27::27:

hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum :116:

(ramazan etkisi midir nedir :1: bende teşekkür ederim gitti Allah razı olsun geldi - iyi geceler gitti hayırlı geceler geldi :1:)

Hayırlı geceler olsun efendim:27::27:

Back
X