• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ya birde birşey aklıma takıldı.. Ailelerin yanında bana ismimle hitap ediyor bende aşkım hayatım falan diyorum sorun onda mı bende mi kötü hissetmeye başladım:26:

o da bişey mi benimki ailelerin yanında benimle konuşmuyor bile, sallamıyor gibi uyuz sanki:41: çekiniyormuş bildiğin küs gibi oluyor, misal diyorum çay doldurayım mı kafasını çeviriyor kaş göz işaretiyle anlaşıyor benle..arızalı :47: kavga ettik de dün acayip sinirliyim ona şuan :47:

Onu da denedim almıyor kafası.. Ya bana şunu al diyemem ama mesela beni evden almaya gelirken aşkım çikolata alırmısın gelirken diyorum en basiti bakıorum yok.. Beraber alırız diyor bi tarafıma montelerim o saatten sonra o çikolatayı..

canım aynı kalas bende de var ne hediye alır ne dediğim bişeyi getirir..
ama kendi bekler benden utanmadan hayatım bana gömlek alsana, tişört alsana der :47:
iftara çıkalım sen ısmarlarsın çalışıyorsun artık diyor çok bekler :27:
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım, takma diyeceğim ama olmuyor :ssz:

Son düzenleme:
o da bişey mi benimki ailelerin yanında benimle konuşmuyor bile, sallamıyor gibi uyuz sanki:41: çekiniyormuş bildiğin küs gibi oluyor, misal diyorum çay doldurayım mı kafasını çeviriyor kaş göz işaretiyle anlaşıyor benle..arızalı :47: kavga ettik de dün acayip sinirliyim ona şuan :47:

canım aynı kalas bende de var ne hediye alır ne dediğim bişeyi getirir..
ama kendi bekler benden utanmadan hayatım bana gömlek alsana, tişört alsana der :47:
iftara çıkalım sen ısmarlarsın çalışıyorsun artık diyor çok bekler :27:
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım, takma diyeceğim ama olmuyor :ssz:

Aahah :)) selen çekiniyodur belki ya :) zamanla alısır bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hee sen hiç gelmiyorsun buralara :19: siz neden kavga ettiniz şekerim anlat bakalım :51:

film izliyorum bol bol işler hafiflediğinde, giriyorum buraya da ama topikte kimse olmuyor :25:

bugün için iftardan sonra dışarıya çıkalım dedi, bende geç oluyor dedim nasıl izin alıcam dedim babam bişey demezde çekiniyorum bilecek onunla çıktığımızı :31: geçen sene de iftardan sonra çıkardık ama babamın ondan haberi yoktu relaxdım :27:
başladı bağırmaya o zman bende ayarlama yapmıyorum dedi buluşma için..tehdit ediyor beni aklınca..bende bağırdım kapattım telefonu :47: ayrıca ben çıkmayalım demedim ki tedirginliğimi dile getirdim..:41:

film izliyorum bol bol işler hafiflediğinde, giriyorum buraya da ama topikte kimse olmuyor :25:

bugün için iftardan sonra dışarıya çıkalım dedi, bende geç oluyor dedim nasıl izin alıcam dedim babam bişey demezde çekiniyorum bilecek onunla çıktığımızı :31: geçen sene de iftardan sonra çıkardık ama babamın ondan haberi yoktu relaxdım :27:
başladı bağırmaya o zman bende ayarlama yapmıyorum dedi buluşma için..tehdit ediyor beni aklınca..bende bağırdım kapattım telefonu :47: ayrıca ben çıkmayalım demedim ki tedirginliğimi dile getirdim..:41:

Ee siz nişanlı değilmisiniz ki? Yanlış mı hatrlıyorm. Bilse baban nolcak kii.

Ee siz nişanlı değilmisiniz ki? Yanlış mı hatrlıyorm. Bilse baban nolcak kii.

yok canım bizim sadece aileler tanıştı..onlar geldi sonra biz gittik..araya ramazan girince beklemedeyiz..bayramdan sonra hemen isteme-söz yapacağız kısmetse :31:

Back
X