• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tas kebabıyla pilavı beraber verseniz olmaz mı?

ya daaa pilavın yanına mantar sote olabilir, güzel gider

ya da benim çok sevdiğim kaşarlı mantar da güzel olurrr :56:

Eki Görüntüle 1188269

Eki Görüntüle 1188270

Malzemeler:
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım kilo kültür mantarı
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Yapılışı:
Mantarlarımızın saplarını temizleyip yıkıyoruz. Teflon tavamızda tereyağını eritiyoruz. Mantarlarımızı çevirerek soteliyoruz. Mantarlarımızın içlerine kaşar rendesi doldurup, tavamızın kapağını kapatıyoruz. Kaşar peynirlerimiz eridikten sonra sıcak olarak servis yapabiliriz.
Afiyet olsun

MANTARLARI KAŞARLA,İSTER TAVADA İSTER FIRINDA BULUŞTURABİLİRSİNİZ.HER İKİSİ DE ÇOK LEZZETLİ OLUYOR.

EĞER FIRINDA YAPACAKSANIZ MANTARLARI YIKAYIP TEPSİYE DİZİN.ÜZERLERİNE TUZ SERPİN.TEPSİYE BİRAZ SU EKLEMEYİ UNUTMAYIN.180 DERECE DE 10 DAKİKA PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE KAŞAR RENDESİ SERPİP TEKRAR SÜRÜN FIRINA.5 DAKİKA DAHA KALIP KAŞARLAR ERİYİNCE SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.

BİZ TAVADA YAPTIK EŞİMLE.EĞER TAVADA YAPMAYI İSTERSENİZ MANTARLARI YIKAYIP TEFLON TAVAYA DİZİN.ÜZERLERİNE TUZ SERPİŞTİRİN.KAPAĞINI KAPATIP SULARINI SALMASINI BEKLEYİN.EĞER SUYU AZSA SU EKLEYEBİLİRSİNİZ.

HER İKİ TARAFI PİŞİRİNCE 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR YAĞDA HAFİF ÇEVİRİN DAHA LEZZETLİ OLUYOR..

RENDELEDİĞİNİZ KAŞAR PEYNİRİNİ İLAVE EDİN ÜZERİNE VE BİR SÜRE DAHA KISIK ATEŞTE KAŞARLAR ERİYİNCEYE KADAR BEKLETİP DİLEDİĞİNİZ GİBİ SERVİS YAPIN.

KAŞARIN MANTARLA BULUŞMASI İNANILMAZ LEZZETLİ OLUYOR.

Mantarı yemiyorum ki ben:26: eve bile aldırmam :26: tas kebabıyla pilavı versek bile bir çeşit daha lazım olmaz mı:26:

bırak kırsın şekerim ne olacak ki :34: insanlık hali işte sen de unutuvermiş olursun :23:

iyi olmuş iyi, güzel güzel :1::1::1:

arıza çıkartmadım ya pek memnun yağladı balladı uyudu şimdi =)

söyle söyle regl in yaklaştı diye kızmayacam tamam :33:

ama ben oldum ki :33::33: Ya canım ne bileyim 11den beri dışarda geldi hemen yattı biz zaten konuşamıyoruz 5 dk nasılsın iyimisin özledim cansın balsın dedi yattı uyudu.. 6da kalkcak çünkü.. Biz buluşunca 11de kalkıp eve geliyoruz hemen uyuyor.. Donuk konuştum farketmedi bile ne bileyim

ama ben oldum ki :33::33: Ya canım ne bileyim 11den beri dışarda geldi hemen yattı biz zaten konuşamıyoruz 5 dk nasılsın iyimisin özledim cansın balsın dedi yattı uyudu.. 6da kalkcak çünkü.. Biz buluşunca 11de kalkıp eve geliyoruz hemen uyuyor.. Donuk konuştum farketmedi bile ne bileyim

iyi de canımın içi seninle sürekli görüşüyor arkadaşlarıyla 1 seneden beri 3. kere görüşmüş sadece aynı şey degil ki :34:

Böyle zamanlarda daha çok ilgilensin istiyorum bence benim psikolojim bozuk:26:

psikolojin bozuk demeyelim de kendini onun yerine koymuyorsun diyelim :34:

empati yap birazcık, aylardır görüşmedigin arkadaşlarınla görüşmüşsün, büyük ihtimalle aylarca da görüşmeyeceksin, tam konuşmanın ortasında sürekli msj gelse, ve cevap yazmak zorunda olsan sanırım pek hoşuna gitmezdi bu durum degil mi :34:

kaldı ki sen adama iyi eglenceler diyerek zaren sana msj atmaması gerektigini de belirttin o da senden o msj ı aldı ve arkadaşlarıyla bir gece geçirdi, ki eminim de bi çay bahçesinde oturdular geceler ide bu. tam olarak kafana neresini takıyorsun ki bunun şimdi :34:

psikolojin bozuk demeyelim de kendini onun yerine koymuyorsun diyelim :34:

empati yap birazcık, aylardır görüşmedigin arkadaşlarınla görüşmüşsün, büyük ihtimalle aylarca da görüşmeyeceksin, tam konuşmanın ortasında sürekli msj gelse, ve cevap yazmak zorunda olsan sanırım pek hoşuna gitmezdi bu durum degil mi :34:

kaldı ki sen adama iyi eglenceler diyerek zaren sana msj atmaması gerektigini de belirttin o da senden o msj ı aldı ve arkadaşlarıyla bir gece geçirdi, ki eminim de bi çay bahçesinde oturdular geceler ide bu. tam olarak kafana neresini takıyorsun ki bunun şimdi :34:

Tavla falan oynamışlar sanırım.. ASlında ortada birşey yok farkındayım ama bilmiyorum içim rahat değil şuan.. Bana mesaj attıcevap veriyorum soğuk konuşuyor hayır madem suratın düşecek yazma ilk sen yazdın ne bozuluyorsun.. Sonra iyi eğlenceler dedim yüzünde güller açtı.

Tavla falan oynamışlar sanırım.. ASlında ortada birşey yok farkındayım ama bilmiyorum içim rahat değil şuan.. Bana mesaj attıcevap veriyorum soğuk konuşuyor hayır madem suratın düşecek yazma ilk sen yazdın ne bozuluyorsun.. Sonra iyi eğlenceler dedim yüzünde güller açtı.

Kusura bakmayın yeni gördüm tavla oynadığı erkek arkadaşı değilmi zaten

sanırım başbaşa kaldık bebegim :23::23:

vuhuuuuuuuuuu :23::23::23:

bence sen kendine dert arıyosunn :20:

ee kuzum cevap yazmasa daha çok bozulacaktın, arkadaşlarının yanına gitti beni unuttu diye, o sebepten sana cevap yazmış, sen iyi eglenceler deyince de arkadaşlarıyla vakit geçirecegi için sevinmiş, çünkü seninle yarın da konuşabilecek, öbür gün de ondan sonraki gün de vs :34:

sen çok kafana takıyorsun böyle şeyleri de gerek yok ki. siz daha 1 2 aydır beraber olan bi çift degilsiniz seneler oldu. sevgilinin de yaptıgı tek şey aylar sonra arkadaşlarıyla bir iftar yaptı bu kadar :34: biraz uzaklaş konuya da öyle bak ortada bir sorun olmadıgını göreceksin zaten :34:

Back
X