• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yok artık bu akşam benimkide resmen bana bunları dedi :53: hep yakınır geleceğe korkuyla bakıyorum diye ne oluyor ya sırlar dünyasında falan mıyız :27:
ayrıca yazı süper çok da doğru hep endişeliyiz halbuki seviyoruz seviliyoruz birbirimize bıraksak her şeyi neden bı korku :31:

Sırlar dünyası part kk :27::27: Bende bilmiyorum canım sen de dediysen daha evlenmemize iki sene var kim öle kim kala ben bunu dert ediyorum.. İlerde olurda kapan derse iki çift lafım olur yalnız ağır konuşurum..

Sırlar dünyası part kk :27::27: Bende bilmiyorum canım sen de dediysen daha evlenmemize iki sene var kim öle kim kala ben bunu dert ediyorum.. İlerde olurda kapan derse iki çift lafım olur yalnız ağır konuşurum..

ha canım şöyle ya neler olur Allah bilir belkide sen isteyeceksin ilerde :34:
ama kv nin öyle demesi gereksiz olmuş şimdiden daha bismillah :30:

ha canım şöyle ya neler olur Allah bilir belkide sen isteyeceksin ilerde :34:
ama kv nin öyle demesi gereksiz olmuş şimdiden daha bismillah :30:

Of o konuya girmeyelim sarmak istemiyorum kadına :26: Merak etmiştir iyi niyetinden sormuştur kendisi kapalı kapanmamı istiyor olabilir :26:

aynen araya soğukluk sokma kesinlikle,sonuçta Allahın kelamını istiyor oranı buranı aç dememiş:27:

valla çok birşey istemiyorum evleneyim mutlu huzurlu bir yuva olsun bu kadar ne yat ne kat hiçbiri gözümde yok:26: Ben zazten evlenince namaz kılmak kuran okumak istiyorum evimde bunuda söyledim zaten onlara..

valla çok birşey istemiyorum evleneyim mutlu huzurlu bir yuva olsun bu kadar ne yat ne kat hiçbiri gözümde yok:26: Ben zazten evlenince namaz kılmak kuran okumak istiyorum evimde bunuda söyledim zaten onlara..

hepimizin isteği o be canım huzur huzur..:31: huzur sağlık olmadıktan sonra lüksün ne önemi kalır ki..
inş canım ne güzel olur namaz kılarsan, huzur zaten onda :34:

Oha bu kadar olur işaret falan derken:53::53: Buraya cavp yazdım faceye bakayım dedim ilk karşıma çıkan yazıya bak ben inanırım böyle şeylere:53::53:

"Bak dinle şimdi beni hatun.. Sil aklından endişeleri. Kaldır kafanın içindeki soru işaretlerini. Düşünme. Sıkılmasın artık gögüs kafesin, izin verme. Ne bileyim mesela.. Geleceğe dair korkuların olmasın. Sen şimdi gözlerine iyi bak. Saçlarına yağmur değdirme. Uykunu al. Tek derdin gece ansızın susamaların olsun. Bardağı ben doldururum. Şüphen olmasın yarınlardan. Sen sadece iste. Ben getiririm yatağına sabahları
"dilediğin yarınları." Biz üstesinden geliriz sen telaşlanma. Geleceğimle varlığım varlığına feda olsun.."

bence de şimdiden çok takma kafana, ilerleyen zamanlarda daha net belli olur zaten tavırları :34:

bizi de şahit edersin o vakit :1::1::1:

Of o konuya girmeyelim sarmak istemiyorum kadına :26: Merak etmiştir iyi niyetinden sormuştur kendisi kapalı kapanmamı istiyor olabilir :26:

evet olabilir, ama söylediği cümle çok yanlış bi cümle :20::20:

sana açık açık "keşke kapansan kızım, ne güzel olur" dese bu kadar takılmazdım mesela ben, kendi gönlündekini dile getiriyor derdim. ama "ilerde eşin kapanmanı isterse ne olacak" demesi, çok yanlış :20:

bence de şimdiden çok takma kafana, ilerleyen zamanlarda daha net belli olur zaten tavırları :34:

bizi de şahit edersin o vakit :1::1::1:

evet olabilir, ama söylediği cümle çok yanlış bi cümle :20::20:

sana açık açık "keşke kapansan kızım, ne güzel olur" dese bu kadar takılmazdım mesela ben, kendi gönlündekini dile getiriyor derdim. ama "ilerde eşin kapanmanı isterse ne olacak" demesi, çok yanlış :20:

Canım kp baskın bir karakter benim sözlümden kat kat kıskanç bu yaşta bile kıskanıyor eşini falan birde çok erken evlenmiş kp yönlendirmiş hep o yüzden o bu şekilde düşünüyor ve bunu doğru buluyor o böyle alışmış canım o yüzden yadırgamam.. ben orda onun değil benim istemem önemli gibi şeyler desem bu sefer sözlümle aram açılacak bende onlarada belirttim konuştuğumuzu ve benim istemediğimi :26:

Canım kp baskın bir karakter benim sözlümden kat kat kıskanç bu yaşta bile kıskanıyor eşini falan birde çok erken evlenmiş kp yönlendirmiş hep o yüzden o bu şekilde düşünüyor ve bunu doğru buluyor o böyle alışmış canım o yüzden yadırgamam.. ben orda onun değil benim istemem önemli gibi şeyler desem bu sefer sözlümle aram açılacak bende onlarada belirttim konuştuğumuzu ve benim istemediğimi :26:

bilemiyorum :50:

o kafa yapısındaki kv ile zorluk yaşamazsın umarım :34:

ilerde başka mevzular da olduğunda, "kocanın lafını dinlemelisin" gibi bişeyler olmaz umarım aranızda :34:

Back
X